Auto delovi Nacional

  • 5
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Vojvode Stepe 229
  • Opština: Voždovac
  • Grad: Beograd

O nama - NACIONAL DELOVI DOO


Prodavnica auto delova za japanska vozila “Nacional delovi d.o.o” nalazi se u ulici Vojvode Stepe 229, na teritoriji opštine Voždovac. Već punih 20 godina u našem prodajnom prostoru u Beogradu, pored rezervnih delova za Toyotu i Mitsubishi, možete kupiti i motorna ulja renomiranog japanskog proizvođača ENEOS.

Dugogodišnji rad i iskustvo omogućili su nam da stvorimo dobar odnos sa našim klijentima i prepoznatljivi kvalitet usluga. U našoj prodavnici u Beogradu možete pronaći delove za sledeća Toyotina vozila:


Za Toyotu Yaris važi mišljenje da je jedan od najkompaktnijih gradskih automobila, pa je tako postao ljubimac mnogih Beograđana. Mi smo se pobrinuli da u našem prodajnom salonu možete pronaći većinu delova koji su potrebni za održavanje Vaše Toyote Yaris.

Svi delovi za Toyota Corolla ili Toyotu Land Cruiser, koji se nalaze prodavnici “Nacional delovi d.o.o” su prvorazrednog kvaliteta i u skladu sa ISO standardima 9001.

Toyotini visoki standardi kvaliteta ugrađeni su i u sve njihove rezervne delove, pa tako možemo da garantujemo svim vozačima Toyote Auris da su najstrožija ispitivanja urađena čak i kada je reč o filterima za ulje.

Danas se na našem tržištu mogu pronaći ilegalni delovi, koji bi ozbiljno mogli naškoditi Vašem terenskom vozilu kao što je Toyota Rav ili limuzini kakva je Toyota Avensis, zato Vam preporučujemo kupovinu isključivo originalnih delova koje možete pronaću u našoj prodavnici auto delova na Voždovcu.

Auto delove za sve tipove Toyota ili Mitsubishi vozila možete naručiti putem e-mail-a i telefona:
Telefon: 011/ 309 66 56
Fax: 011/ 309 66 57
e-mail: nacionaldelovi@gmail.com

Pored rezevnih delova za sve tipove Toyota i Mitsubishi vozila, u našem prodajnom objektu u Beogradu možete nabaviti i delove za Hyundai i Kia vozila.

Radno vreme:
ponedeljak-petak: od 09-19h
subota: od 09-14h

Nacional delovi d.o.o, V. Stepe 229, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Auto delovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto delovi Nacional
  • auto delovi nacional,
  • auto delovi nacional beograd,
  • nacional beograd,
  • auto delovi nacional vozdovac