Auto boje NSN COLOR

5.0 | 7 ocena
Ulica: Gorana Kovačića 12
Grad: Novi Sad
Auto boje NSN COLOR
Mobilni: 060/
www.nsncolor.rs

O nama

AUTO BOJE NSN COLOR

Prodavnica NSN Color nudi raznovrstan asortiman auto boja, lakova i gitova vodećih proizvođača za sve vrste putničkih i teretnih vozila. Pored toga, u okviru našeg servisa nudimo kompletne limarske radove, kao i farbanje motornih vozila.

Sa željom da klijentima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, u ponudi prodavnice NSN Color očekuju Vas boje i polir paste renomiranih brendova: Lechler, 3M, Scholl, Farcela i drugi. Naše stručno i ljubazno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora odgovarajućeg proizvoda za Vaše vozilo.

Asortiman naših proizvoda čine:

 • auto boje: akril i metalik
 • boje u spreju
 • auto lakovi: obični i u spreju
 • gitovi
 • šmirgle
 • trake
 • paste za poliranje

Bilo da želite obične ili inovativne boje u spreju za Vaš automobil, auto boje NSN Color su pravi izbor za Vas. Vrhunski kvalitet, veliki izbor nijansi, dugotrajnost i postojanost boja iz naše ponude učiniće da Vaš automobil ponovo povrati izgubljeni sjaj.

Iz naše ponude posebno se izdvajaju auto boje i lakovi u spreju koji su vrlo praktični za primenu, jer lako dopiru do teško dostupnih mesta gde nije moguće upotrebiti valjak ili četku. Možemo se pohvaliti velikim izborom nijansi sprejeva koji se mogu koristiti na različitim površinama i materijalima.

NSN Color nudi i paste za poliranje, negu i reparaciju automobila najvišeg kvaliteta: 3M i Scholl Concepts. Zahvaljujući svojim unapređenim karakteristika i inovativnim rešenjima, polir paste ovih renomiranih proizvođača, garantuju idealno ujednačenu boju i blistav sjaj vozila.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
subota od 08-12h
nedelja neradna

Auto boje NSN Color, Gorana Kovačića 12, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Igor Stevanovic
  08.07.2018 02:54

  Odlican izbor auto boja, pritom imaju svoj servis gde mogu da vam i ofarbaju auto