Ehom d.o.o.

5.0 | 7 ocena
Ulica: Severni Bulevar 6
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Ehom d.o.o.
Telefon: 011/
www.ehom.co.rs

O nama

EHOM D.O.O.


EHOM d.o.o. osnovan je krajem 1989. godine sa namerom da se tržištu u oblasti autoreparature ponude auto boje i lakovi poznatih svetskih proizvođača koji će ga približiti svetskim standardima.
Saglasno osnovnoj ideji, EHOM je započeo saradnju sa poznatim svetskim kompanijama u ovoj oblasti i od njih dobio ekskluzivno pravo prodaje: Max Meyer iz Italije, PPG iz SAD-a i NEXA Autocolor iz Velike Britanije. Auto boje i lakovi pomenutih proizvođača veoma su zastupljeni u svetskoj autoindustriji, a najveći među njima, PPG iz SAD-a, pokriva oko 70 % od ukupne svetske autoindustrije u prvoj ugradnji boja i premaza.

Da bi upotpunio svoju ponudu na tržištu u ovoj oblasti, EHOM je ostvario saradnju sa još nekim proizvođačima kao što su 4CR iz Nemačke – prateći materijali, Nova Verta iz Italije – pripremna odeljenja i komore za farbanje automobila, 3M – polir paste, brusni materijali i trake za zaštitu, Mirka – abrazivni materijali i alati za brušenje, Farecla iz Velike Britanije - profesionalne paste za poliranje, Sagola iz Španije – alat, oprema i sistemi za farbanje, RUPES iz Italije – profesionalni električni i pneumatski alati.

Dugogodišnje poslovanje i rad na tržištu ukazali su na potrebu za proširenjem asortimana boja i premaza, što je rezultiralo saradnjom kompanije EHOM i italijanske firme Alcea koja pokriva segmente drvne, metalne i hemijske industrije.

Kompanija EHOM, čije se ime vezuje pre svega za auto boje, svoju lidersku poziciju potvrđuje ponudom premaza za površinsku obradu, zaštitu i dekoraciju drveta, renomiranog italijanskog proizvodjača ICA. Akrilne i poliuretanske boje, vodorazredivi premazi, lakovi, bajčevi i patine i drugi premazi za drvo, staklo ili plastiku, sastavni su deo asortimana i primenjuju se u izradi enterijera, fasadne stolarije, baštenskog nameštaja, muzičkih instrumenata i drugih najrazličitijih proizvoda od drveta.

Da bi ekskluzivno distribuirao sve ove brendove na tržištu i pružao tehničku i logističku podršku svojim kupcima, EHOM je organizovao profesionalne timove tehničkog i komercijalnog osoblja za svakodnevni rad na terenu, kao i sopstveni trening centar za teorijsku i praktičnu nastavu. Ovaj trening centar je jedan od dvanaest u Evropi (prvi na ovim prostorima), napravljen po standardima PPG-a.

Rezultat ovako dinamičnog poslovanja kompanije EHOM je i novi poslovni centar od 2500 m2 i magacin od 3500 m2, izgrađen i opremljen po najvišim evropskim standardima, kao kruna dosadašnjeg rada i garancija spremnosti za izazove budućeg vremena.

Od 2007. godine u sastavu kompanije EHOM posluje i kompanija EHOM AUTO, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke HYUNDAI i SUBARU. Na jednom mestu možete pogledati ponudu vozila, testirati željeni model ili servisirati svoje vozilo u moderno opremljenom servisu u garantnom i vangarantnom roku.

www.ehom.co.rs i www.bojezadrvo.rs

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Irganox maloprodaja i veleprodaja auto boja, Ratka Pavlovića 8a, Grocka, Beograd
    Auto boje Kolaž, Bulevar kralja Aleksandra 570 B, Zvezdara, Beograd