Alarmni sistemi Šapa System

 • 2
 • %
4.20 | 5 ocena

O nama - ALARMNI SISTEMI ŠAPA SYSTEM


Postoji mnogo načina da efikasno zaštitite od krađe ili obijanja svoj automobil, kuću, poslovni prostor ili bilo šta drugo, ali za svaki od njih možete da se obratite nama. Šapa alarmni sistemi raspolažu bogatim iskustvom kako u prodaji tako i ugradnji svih vrsta mehaničkih i elektronskih bezbednosnih sistema.

Možete da nas posetite na dve lokacije u Beogradu pod imenom Imobil Car Security d.o.o.i, uz našu pomoć, odaberete odgovarajući sistem zaštite za svoje dragocenosti.

Alarmni sistemi Šapa System predlaže da odaberete nešto iz naše bogate ponude:

 • - mehanička zaštita automobila (Šapa sistem klin, MUL-T-LOCK brava igla-klin, TopLock sigurnosna brava točka)
 • - elektronska zaštita automobila (OBD zaštita, alarmni uređaji,imobilajzer, parking senzori, parking kamere, satelitsko praćenje, skriveni prekidač,centralno zaključavanje)
 • - zaštita objekata (alarmi, video nadzor, IP video nadzor)

Najsigurniji način zaštite automobila svakako je postavljanje Šapa System klin-igla mehanizma, koji se montira na volan tako da onemogućava bilo kakvo pomeranje vozila, ni guranjem ni vučom, čak i ako se volan iščupa. Jednostavno se njime rukuje, a vozač je potpuno bezbedan u svakoj prilici. Brava koja osigarava ovaj šapa system je blindirana i otporna na svaku vrstu sile i kontroliše se isključivo uz pomoć originalnog ključa koji je kod Vas.

Šapa system igla-klin sa MUL-T-LOCK bravom je Nova generacija mehaničkog sistema.To je ORIGINAL Izraelska brava,izrađena od natrvđeg kaljenog čelika, postavljena je u blindirano kućište.Interaktivan ključ je složene izrade ne može se kopirati.U slučaju gubitka ključa,moguće je izraditi novi isključivo u ovlašćenom servisu uz sigurnosnu magnetnu karticu sa kodom i ličnom kartom.

Kombinacija Šape i nekog od alarmnih uređaja koje možete pronaći kod nas, uz pomoć finih podešavanja, zaštitiće Vaš automobila od svakog rizika, a Vama obezbediti miran san.

Jedna od inovacija na tržištu zaštite automobila je i TopLock sigurnosna brava za točkove,je brava koju zovu čuvarom točkova, jer se postavlja na sva četiri točka i može da se skine samo uz pomoć specijalnog ključa od 10.000 kombinacija. Ovo je idealan način zaštite kada planirate da svoj automobil duže vremena ne pomerate sa određenog mesta, kada ste na odmoru, putovanju ili slično.

Ono za šta se naši brojni korisnici ipak najradije odlučuju jeste elektronska zaštita, a s obzirom da postoji više vrsta alarma koje možete da nabavite kod nas, predlažemo da nas posetite i da se posavetujete, kako bismo u skladu sa Vašim potrebama odabrali odgovarajuće rešenje.

Elektronski sistemi - alarmi u kombinaciji sa mehaničkom zaštitom zaista predstavlja nepremostivu prepreku kradljivcima, te uglavnom i ne pokušavaju njima da se bave. Pored buke koju proizvode, naši alarmi mogu da Vam obezbede dodatnu zaštitu u vidu blokade motora, detekcije bilo čijeg pristustva u kabini vozača, da reaguju na otvaranje gepeka i slično.

Imobil Car Security doo, raspolaže sa više vrsta veoma pouzdanih i kvalitetnih alarmnih sistema vodećih svetskih brendova, među kojima su: MILENIJUM,COBRA,META i TITAN (GPS).

Novina koju je u bezbednost i zaštutu automobila donela savremena tehnologija svakako je “ICS” – GPS satelitsko praćenje vozila, gde je u svakom trenutku moguće locirati auto. Ovaj sistem idealan je za one koji žele da povećaju efikasnost u potrošnji i učinkovitosti korisnika voznog parka, jer omogućava da se poštuje unapred zadata ruta kretanja što dovodi do značajnog smanjenja troškova goriva i održavanja. Svrha “ICS” – GPS je da pruži korisnu informaciju kroz sistem fleet managementa koji je prilagođen korisniku i vrlo jednostavan za korišćenje.

Korisnik ovog sistema u svakom trenutku može da ima vrlo detaljne podatke o trenutnoj lokaciji, statistici kretanja vozila, Potrošnji goriva, zadržavanja, prosečne ili maksimalne brzine, nevolašćenog ili korišćenja van radnog vremena, termina za registraciju, servis i drugo, a sve to u vidu izveštaja kojem imate pristup na mobilnom telefonu ili računari. Uređaj se ugrađuje tako da je neprimetan jer ničim ne narušava enterijer vozila, a Vi sva obaveštenja možete dobiti na mejl ili preko sms poruke. Uz nabavku ICS - GPS sistema u Imobil Car Security prodajnim objektima, detaljnu obuku za njegovo korišćenje dobijate besplatno.

Imobil Car Security Šapa System alarmni sistemi redovno prati potrebe svojih klijenata, kao i napredak i razvoj tehnologije, kako bi Vam u svakom trenutku omogućio da budete najbolje i najsigurnije snabdeveni. U našem asortimanu nalaze se i najnoviji parking senzori i kamere, uz pomoć kojih ćete se lakše snalaziti u prostoru i sprečiti nastanak štete u svim situacijama. Imamo fabričke parking senzore Parkmatic,Blazer, Meta System Easy Park i COBRA Park Master za sva vozila: Audi, VW, BMW, Mercedes, Opel, Reno, Fiat i drugi.

Imobil Car Security za Vas je obezbedio i prodaju sa ugradnjom vrhunskih audio ili multimedijalnih uređaja, kao i navigacionih sistema za sva vozila.

Bavimo se i zaštitom objekata sa kompletnom ugradnjom i obukom za korišćenje. Na raspolaganju su Vam kamere za video nadzor i kompletna prateća oprema, uz pomoć kojih možete i na svom mobilnom telefonu uživo da pratite dešavanja u zaštićenom objektu tokom 24 sata na dan.

Spavajte mirno gde god da ste, jer o Vama brine Imobil Car Security doo sa više od 20 godina iskustva. Uz to, obezbedili smo Vam i brojne pogonosti prilikom plaćanja, a svakog meseca spremamo akcije i iznenađenja.

Alarmni sistemi Šapa System, Beograd

Radno vreme:
Radnim danima: od 08-18 h
Subotom: od 09-15 h

Lokacije:
Imobil Car Security - Danila Lekića 58a, Novi Beograd/Bežanijska kosa
Imobil Car Security - Visoka 18, Banovo brdo

Email: office@sapasystem.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto alarmi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alarmni sistemi Šapa System
 • Sapa System,
 • Šapa System Alarmni sistemi,
 • Alarmni sistemi Novi Beograd,
 • Auto alarmi Šapa System,
 • prodaja auto alarma Novi Beograd,
 • Šapa System Beograd,
 • Alarmni sistemi Šapa System radno vreme