O nama - GUARDIAN PROTEC IGLA KLIN ZA VOLAN ABLOY PROTEC


Posetite našu Instagram stranicu: @guardian.zastita.automobila

KLIN-IGLA za volan GUARDIAN sa neprobojnom Abloy protec bravom poslednje generacije je ultimativna mehanička zaštita vozila koja na specifican i jedinstven nacin blokira stub upravljača i time sprečava upravljanje, šlepanje, guranje i odvoženje vozila.

Firma Guardian protec je GENERALNI ZASTUPNIK ABLOY PROTEC i MUL-T-LOCK auto sigurnosnih cilindara, tako da svaka brava iz te grupe potiče iz proizvodnog pogona firme Guardian protec doo, u koliko nije reč o kopijama kojih u poslednje vreme na našem tržištu na žalost ima sve više.

KLIN-IGLA za volan GUARDIAN sa Abloy protec bravom predstavlja savršen spoj sigurnosti od krađe, bezbednosti po vozilo i jednostavnosti upotrebe za samog korisnika.

Postavljeni auto sigurnosni uređaj (mehanička zaštita) zauzima ergonomski, najprihvatljiviji položaj u odnosu na korisnika, a sam izgled ugrađenog sistema se savršeno uklapa u enterijer svakog automobila.

KLIN-IGLA za volan GUARDIAN sa Abloy protec bravom poseduje sve ateste mašinskog fakulteta, kao i međunarodne ateste koja potvrdjuju da KLIN-IGLA za volan GUARDIAN sa Abloy protec bravom ne narušava rad upravljackog sistema vozila niti bilo kog grugog dela vozila, odnosno automobila kao celine, pa je zbog toga ugradnja i korišćenje samog vozila potpuno bezbedno, a vozilo ne gubi garanciju.

Prilikom ugradnje mehanička zaštita KLIN-IGLA za volan GUARDIAN sa Abloy protec bravom se ne povezuje na elektro instalaciju niti na bilo koji način može da utiče na rad elektro sistema vozila kao ni na fabričke karakteristike, pomeranje volana po dubini i visini (teleskop volana).

Jedino stručna ugradnja isključivo u ovlašćenim GUARDIAN centrima sirom Srbije garantuje kvalitet, sigurnost i bezbednost

KLIN-IGLA za volan GUARDIAN sa Abloy protec bravom je lider u oblasti auto zaštita i ugradnji auto sigurnosnih sistema (mehaničkih zaštita) na teritoriji Srbije i regiona, a dokaz te činjenice je i to što iza svega svojim potpisom stoji renomirana kompanija, svetski lider u oblasti sigurnosnih brava ASSA ABLOY.

Specijalna brava za auto sigurnosni sistem (mehaničku zaštitu) KLIN-IGLA za volan GUARDIAN namenski konstruisan od strane kompanije ASSA ABLOY i firme Guardian protec je napravljena posebnim sistemom unutarnjeg sklapanja sa 13 rotirajucih segmenata i vrhunskim 3D kljucem,tako da je neprobojna za bilo koji kalauz kao i svaki pokušaj razbušivanja.

Mehaničke zaštite za vozila su primarna delatnost firme Guardian protec doo, a posle 18 godina iskustva, vise od 20 hiljada obezbeđenih vozila i zadovoljnih klijenata, konačno predstavljamo vrhunac u oblasti auto sigurnosnih sistema (mehaničkih zaštita) KLIN-IGLU za volan GUARDIAN sa Abloy protec bravom.

Za razliku od slicnih uređaja na tržištu, jedino KLIN-IGLA za volan GUARDIAN sa Abloy protec bravom ugrađena u ovlašćenim GUARDIAN centrima poseduje doživotnu garanciju, a ne kao slicni proizvodi garanciju od 2 godine, što je rezultat apsolutnog poverenja u naš rad.

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 9 - 17h

Subota: 9 - 14h

Nedelja neradni dan

Iskustva i preporuke posetilaca

28.01.2021 23:44
Neregistrovan korisnik

Vrhunski sisemi zastite

28.11.2020 16:02
Neregistrovan korisnik

Krajnje korektno i profesionalno. Mislim da je jedna od boljih zastita. Ugradio sam i u svoj auto. Preporuka.

01.08.2020 18:24
Neregistrovan korisnik

Veoma profesinalno i odlicno organizovan servis. Vehunska usluga i odlicna zastita!!!

01.08.2020 09:16
Neregistrovan korisnik

Profesionalno, tacno, sigurno

29.07.2020 17:46
Zeljko Acimovic

TOP!!!

29.07.2020 17:45
Zeljko Acimovic

Ultimativna zastita automobila!!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto alarmi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Guardian Protec igla klin za volan Abloy protec
  • Guardian Protec igla klin za volan Abloy protec,
  • Guardian Protec igla klin za volan Abloy protec Novi Beograd,
  • Guardian Protec igla klin za volan Abloy protec Beograd,
  • Guardian Protec igla klin za volan Abloy protec radno vreme