Delta Electronic - zaštita vozila od kradje

5.0 | 1 ocena
Ulica: Vojvode Stepe bb
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Delta Electronic - zaštita vozila od kradje
Mobilni: 063/

O nama

DELTA ELECTRONIC ZAŠTITA VOZILA OD KRADJE

Pošto je opšte poznato da komercijalni, fabrički i standardni sistemi zaštite vozila od krađe ne pružaju neku naročitu sigurnost DELTA ELECTRONIC servis se prvenstveno bavi ugradnjom unikatnih i naprednijih sistema zaštite vozila od kradje. DELTA ELECTRONIC zaštita je proizvod višegodišnjeg iskustva (od 1992 god.) i velikog znanja i inventivnosti u oblasti zaštite od krađe. Iako se smatra da sigurna zaštita ne postoji, mi smo za ovih 28 godina dokazali da se vozilo vrhunski i kompletno obezbeđeno DELTA ELECTRONIC sigurnosnim sistemom ne može ukrasti.

Svaki DELTA ELECTRONIC sigurnosni sistem je vrlo kompleksan i prilagođen zaštiti automobila na više nivoa, koji se sastoji iz više podsistema, a zahvaljujući svojoj kompleksnosti njegova efikasnost je apsolutna. DELTA ELECTRONIC sigurnosni sistemi sastoje se iz više komponenti elektronske i mehaničke zaštite koje na više tačaka u vozilu blokiraju vozilo i onemogućavaju krađu.

U segmentu mehaničke zaštite naša A-T LOCK KLIN-IGLA brava za zaključavanje volana se za ovih 17 godina pokazala izuzetno efikasnom. I pored puno pokušaja kopiranja original je ipak prepoznatljiv i po novoj pojačanoj DELTA LOCK bravi čiji se ključevi ne mogu kopirati.

Još jedna specifičnost i superiornost sistema je i u tome što bilo kojim pokušajem sabotaže se samo dodatno blokiraju komponente zaštite.

DELTA ELECTRONIC sistemi odobreni su i priznati od većine auto kuća kao najsavremeniji i najsigurniji sistem zaštite od krađe. Oni se rade i ugrađuju u ograničenoj seriji sa konstantnim unapređenjima i izmenama kako bi se izbegla masovna i serijska produkcija koja bi ugrozila sigurnost zaštite.

Naši specijalizovani sistemi zaštite prvenstveno su namenjeni ugroženijim modelima vozila marke: AUDI, VOLKSWAGEN, PORSCHE, MERCEDES, ŠKODA, BMW, RANGE ROVER, BENTLEY, ROLLS-ROYCE, RENAULT, PEUGEOT, ali i ostalim markama automobila kojima je neophodna najsigurnija zaštita.

Sama ugradnja mora biti urađena od strane našeg stručnog osoblja kako bi se ispoštovale sve faze i izbegli kvarovi koje može prouzrokovati nestručna ugradnja.

Specijalizovani DELTA ELECTRONIC sistemi imaju različite mogućnosti za signalizaciju pokušaja krađe automobila, od zvuka i nekoliko komponenti u automobilu do savremenih mogućnosti komunikacije preko telefona, SMS-a i obaveštenja preko aplikacije. U zavisnosti od modela vozila i potreba klijenta možemo prilagoditi sistem zaštite te je rukovanje maksimalno jednostavno, a za kradljivce ipak nerešivo.

Za više informacija o sistemu i ugradnji zakažite besplatne konsultacije svakog radnog dana od 9.00 do 17.00h.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Maja Matic
  16.06.2016 07:57

  Najpovolnija i najkvalitetnija ugradnja alarmnih sistema u gradu.U zavisnosti od vasih zelja ovde mozete ugraditi razne stepene zastite i prebrinuti brige oko zastite vaseg ljubimca.Sve preporuke za kvalitet usluge i cene.

  Firme u blizini

  Auto alarmi Vitez, Novosadska 51, Zemun, Beograd
  SCORPIO Alarm servis, Takovska 50, Palilula, Beograd
  Alarmni sistemi i igla - klin za volan Šapa System, Danila Lekića 58a, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Servis Studio - auto alarmi, Aleksandra Dubčeka 56, Zemun, Beograd
  Cas System auto alarmi, 23. Srpske udarne divizije 24, Voždovac, Beograd
  Auto alarmi Zedex, Pere Todorovića 21, Čukarica, Beograd
  Guardian Protec igla klin za volan Abloy protec, Surčinski put 15b, Novi Beograd, Beograd
  Autozaštita NT, Svetotrojičina 17, Zemun, Beograd