Auto alarmi Zedex

5.0 | 1 ocena
Ulica: Pere Todorovića 21
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Auto alarmi Zedex
Telefon: 011/
www.zedex.co.rs

O nama

AUTO ALARMI ZEDEX

Kompanija Zedex već dugi niz godina uspešno se bavi ugradnjom vrhunskih sistema za zaštitu vozila. Naša specijalnost je ugradnja auto alarma, ali i drugih uređaja koji će Vašu vožnju učiniti prijatnom i udobnom, kao što su: parking senzori, bluetooth i handsfree oprema, GPS sistemi za nadzor vozila, centralno daljinsko zaključavanje vozila, grejači sedišta.

Sa željom da osiguramo vrhunsku bezbednost Vašeg automobila, u našem radu koristimo originalne uređaje i komponente renomiranih svetskih proizvođača: Cobra, Keetec, Steel Mate, Burry, Keetec Sniper... Posebno smo ponosni na činjenicu da je kompanija Zedex od 2006. godine ovlašćeni distributer i serviser alarmnih sistema italijanskog proizvođača Cobra Automotive Technologies koji je jedan od vodećih na polju bezbednosti i zaštite vozila.

Zedex Beograd nudi Vam širok spektar usluga usko povezanih sa zaštitom vozila:

 • Auto alarmi
 • Alarmi za motore
 • Mehanička zaštita vozila
 • Parking senzori
 • Centralno zaključavanje
 • GPS praćenje vozila

Ukoliko želite da efikasno zaštite Vaše vozilo od krađe i odnošenja ili sprečite krađu iz samog vozila, Zedex auto alarmi su najbolji izbor za Vas. Iz naše ponude posebno izdvajamo najsavremenije zaštitne elektronske sisteme Cobra Automotive Technologies, koji se fabrički ugrađuju u vozila najvećih evropskih i azijskih proizvođača automobila, ali se mogu i naknadno ugraditi u vozilo. Kompaniju Cobra na svetskom tržištu predstavlja mreža od 45 lokalnih distributera, a jedan od njih je Zedex.

Elektronska zaštita vozila, u kombinaciji sa mehaničkom, garantuje najviši stepen zaštite Vašeg automobila ne samo od krađe, već i od mogućih oštećenja pri pokušaju krađe. U našoj ponudi nalazi se autosigurnosni sistem Alboy koji predstavlja mehaničku zaštitu u vidu klina i postavlja se na upravljački deo vozila (vreteno volana). Prilikom montaže sistema ne skida se volan i ne narušavaju se fabričke karakteristike samog automobila. Zahvaljujući svom ergonomskom položaju, uređaj se sa lakoćom koristi, dok je svojim izgledom u potpunosti estetski usaglašen sa enterijerom vozila.

Novina u ponudi kompanije Zedex je uređaj za GPS praćenje vozila koji Vam omogućava da u svakom trenutku znate gde se nalazi Vaše vozilo. Keetec GPS Sniper je uređaj koji je dizajniran da jednostavno locira trenutnu poziciju automobila koristeći GPS koordinate i korisniku pošalje SMS poruku sa linkom na kartu. Takođe, ovaj uređaj može da detektuje svaki pokušaj krađe ili premeštanje vozila paukom.

Za Vašu komfornu vožnju nudimo i bluetooth handsfree uređaje brenda Burry, grejače za sedišta Keetec, kao i parking senzore, multimediju, ozvučenje... Pozovite nas i opremite Vaš automobil po najvišim svetskim standardima. Ugradnju vršimo na teritoriji cele Srbije.

Auto alarmi Zedex najsigurniji izbor za Vaše vozilo!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-14h

Auto alarmi Zedex, Pere Todorovića 21, Čukarica, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  27.03.2017 04:38

  Ukoliko zelite da efikasno zastite vase vozilo od kradje i odnosenja ili sprecite kradju iz samog vozila,Zedex auto alarmi su najbolji izbor za vas.Iz njihove ponude posebno izdvajam najsavremenije zastitne elektronske sisteme Cobra Automotive Technologies.

  Firme u blizini

  Auto alarmi Vitez, Novosadska 51, Zemun, Beograd
  SCORPIO Alarm servis, Takovska 50, Palilula, Beograd
  Delta Electronic - zaštita vozila od kradje, Vojvode Stepe bb, Voždovac, Beograd
  Alarmni sistemi i igla - klin za volan Šapa System, Danila Lekića 58a, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Servis Studio - auto alarmi, Aleksandra Dubčeka 56, Zemun, Beograd
  Cas System auto alarmi, 23. Srpske udarne divizije 24, Voždovac, Beograd
  Guardian Protec igla klin za volan Abloy protec, Surčinski put 15b, Novi Beograd, Beograd
  Autozaštita NT, Svetotrojičina 17, Zemun, Beograd