Auspuh servis JEVIĆ +

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - AUSPUH SERVIS JEVIĆ +


Auspuh servis JEVIĆ +, najstariji u Srbiji, nudi Vam profesionalnu, brzu i kvalitetnu montažu auspuha na svim modelima i markama putničkih automobila. Auspuhe ugrađujemo i u laka teretna vozila kao što su pik-ap ili kombi vozila.

Za svaki ugrađeni auspuh u servisu Jević + dobijate garanciju u trajanju od tri godine.

Mi smo profesionalni servis koji ima izuzetno dugu tradiciju, što nam je i najbolja preporuka a Vama garancija da radimo kvalitetno. Osnovani smo 1950.godine i bili smo prvi Auspuh servis u tadašnjoj Jugoslaviji.

Auspuh servis Jević +, pored montiranja pruža i uslugu rešavanja svih problema koje imate sa izduvnim sistemom Vašeg vozila.

Kao što Vam je poznato auspuh je jedan od važnijih delova automobila koji ne samo da vožnju čini ugodinijom i tišom, već i usmerava izduvne gasove daleko od kabine vozila.

Montiranje auspuha naš majstor sa više od 20 godina iskustva obaviće u kratkom roku i Vi nećete puno čekati, odnosno taman toliko dok popijete kafu. Naš apuspuh servis ima i veliko dvorište gde više vozila može istovremeno da se parkira.

Tradicija u ugradnji auspuha duga blizu 70 godina, spretne ruke majstora, profesionalna montaža auspuha samo su neki od razloga zbog kojih Vam predlažemo da se uverite u usluge koje Vam nudi Auspuh servis Jević +.

Radno vreme:
ponedeljak-petak: od 8 do 17 h
subota: od 8 do 14 h

Auspuh servis JEVIĆ +
Adresa: Gospodara Vučića 222, (ugao Odeske 1 i Gospodara Vučića 222) Beograd
Email: patrikjevic84@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auspuh servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auspuh servis JEVIĆ +
  • Auspuh servis JEVIĆ +,
  • Auspuh servis JEVIĆ plus Beograd,
  • Auspuh servisi na Zvezdari,
  • JEVIĆ + Auspuh servis,
  • Auspuh servis JEVIĆ + radno vreme