Military Shop

  • 1
5.00 | 1 ocena

TAKTICKI OPASAC OD BALISTICKOG PLATNA MILITARIA - Military Shop

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
TAKTICKI OPASAC OD BALISTICKOG PLATNA MILITARIA - Military Shop din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

TAKTICKI OPASAC OD BALISTICKOG PLATNA MILITARIA - Military Shop

TAKTIČKI OPASAČ OD BALISTIČKOG PLATNA MILITARIA

Taktički opasač od balističkog platna militaria širok je 2 inča tj. 5cm. Izradjen je od poliamidnog materijala Cordura i ojačan je sa ABS trakama. Na krajevima se nalazi čičak preklop za blagu regulaciju dužine iako postoje posebne veličine opasača. Ovakvi opasači specifični su za pripadnike policije i ljubitelje lova jer se na njih kače futrole za pištolje, rezerve municije, lampe, lisice i sve što vam je potrebno.
Pored čičak preklopa na krajevima i ostatak TAKTIČKI OPASAČ OD BALISTIČKOG PLATNA MILITARIA ima čičak podlogu koja služi da se žakači na podopasač radi sigurnijeg nošenja. Kako proizvodjač tvrdi opasači su otporni na lomljenje i krivljenje zbog dodatnih ojačanja pa je tako i rok trajanja produžen. Šnala opasača izradjena je od jake plastike -PA i sastoji se od muškog i ženskog dela. Osigurač za zakopčavanje sastoji se od tri dela kako bi se izbeglo slučajno otvaranje opasača.
Ukoliko imate pantalone sa tunelom za kaiš širine 5cm lako ćete montirati opasač a ukoliko nemate potreban vam je podopasaš kako bi bili sigurni da neće spasti. Dužina tačtkičkog opasača koji nije sastavljen može biti 110cm (M) , 120cm (L), 130cm (XL), 140cm (2XL). Crne je boje pa se lako uklapa uz uniformu ili opremu koju imate na sebi. Ovo je nešto što bi svakom lovcu dobro došlo i pomoglo u nošenju opreme kao i privatnom obezbedjenju.U zavisnosti od trenutnog dobavljača, serije proizvodnje i sličnih stvari. Može se desiti da dođe do izmene na opasaču u smislu da šnala i gurtne budu malo modifikovane u odnosu na opasač sa fotografije koja je na sajtu.

Šifra proizvoda: Takticki_opasac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Lov i ribolov