O nama - PHARMA PRODUCT – PROIZVODNJA I PRODAJA LEKOVA


Sedište preduzeća za proizvodnju i promet lekova „Pharma product“ je u ulici Koste Glavinića broj 2, u Beogradu. Postojimo i radimo na našem tržištu već duže od dve decenije, tačnije od 1993. godine, kada smo osnovali galensku laboratoriju za proizvodnju tečnih i polučvrstih farmaceutskih oblika. Osnovna ideja od koje smo pošli bila je osnivanje i razvoj laboratorije za pomoć pri magistralnoj izradi apotekama, prvenstveno onim koje nemaju vlastite laboratorije.

Samim tim postali smo jedinstveni na našem tržištu po proizvodnji rastvora, posebno sterilnih( Aqua purificatasterilisata, Sol.Acidiborici 3%, sterilis, Sol.Natriichloridi 0,9%, sterilis) kao sirovina u magistralnoj izradi. U drugoj grupi proizvoda čiju smo proizvodnju osvojili našli su se sirupi na bazi biljnih ekstrakata.

Princip rada preduzeća „Pharma product“ ogleda se u:

  • - upotrebi savremene opreme koja je izrađena od izdržljivih materijala, nerđajućeg čelika, sa zatvorenim sistemom rada
  • - učešću visokoobrazovanog stručnog kadra zaduženog za proizvodnju lekova


Specijalisti za izradu lekova, doctor farmaceutskih nauka i diplomirani farmaceuti nosioci su kompletnog proizvodnog procesa našeg preduzeća. Takođe među zaposlenima u našem preduzeću nalaze se i farmaceutski tehničari i pomoćno osoblje, što našu uslugu čini kompletnom.

Svojim znanjem i iskustvom naš tim uspešno rešava sve probleme koji se javljaju u proizvodnji, naročito tečnih i polučvrstih farmaceutskih oblika. Usluge koje možemo da Vam obezbedimo odnose se na sugestije povodom odabira odgovarajućih tehnoloških postupaka ili tehničke opremljenosti prostora u kome se proizvodnja lekova obavlja.

Nastojimo da oblast našeg delovanja ostane u krugu porodice pa je tako starija ćerka diplomirala na fakultetu za menadžment, a mlađa je diplomirani farmaceut, čime smo obuhvatili važne faktore za nastavak porodičnog biznisa.

Naš razvojni put kretao se u pravcu razvoja:

  • - sirupa za povećanje otpornosti organizma (sirupi za jačanje imuniteta)
  • - sirupa i rastvora koji se koriste za ublažavanje simptoma prehlade (biljni sirupi protiv kašlja)
  • - rastvora za kontaktna sočiva
  • - preparata opšte namene.


Između ostalog „Pharma product“ se uključuje u prilagođavanje i usaglašavanje s evropskim zakonodavstvom. Osnovu usaglašavanja propisa u proizvodnji lekova s evropskim zakonima, čini primena principa dobre proizvođačke prakse, sa ciljem dobijanja proizvoda propisanog kvaliteta. Poslovanje se obavlja po standardima kvaliteta tako da imamo uvedene ISO 9001, 14001, 13485, HACCP I CE znak za rastvor za sočiva.

Konstantnim ulaganjem u vlastiti proizvodni i poslovni prostor „Pharma product“ teži ka tome da opravda Vaše poverenje i zahvali Vam se na tome što ste godinama podržavali naše zalaganje da podignemo kvalitet ljudskog života na viši nivo.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
http://www.pharmaproduct.co.rs

Možete nam se obratiti i putem email-a:
pharma-n@eunet.rs

Biljni sirupi protiv kašlja i sirupi za jačanje imuniteta.
Proizvodnja lekova i promet lekova.

Preduzeće „Pharma product“, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 01:23
Mirjana Vukovic

Kada se biraju apoteke koje će postati naša mesta na koja svraćamo kada smo bolesni, onda je Pharma Product odlična, i to iz više razloga... Često pitam za savete oko moje dece, kada su prehlađena, i uvek dobijem preporuke, što nema cenu... Ti saveti su zlata vredni i zato se uvek rado vraćam u Pharma Product. Sve preporuke od mene i moje porodice!

06.06.2019 01:21
Danijela Stepanovic

Pharma product je naša apoteka, za nju smo se odlučili jer imaju veliki izbor lekova, a pre svega, ono što je mene opredelilo, to su apotekari - vrlo predusretljivi, srdačni i sa ogromnim znanjem... Možete da ih pitate šta god želite i dobićete savete, odgovore, predloge, a to je ono najvažnije kada su lekovi u pitanju.

13.06.2017 08:45
Maja Matic

Specijalisti za izradu lekova,doctor farmaceutskih nauka i diplomirani farmaceuti nosioci su kompletnog proizvodnog procesa njihovog preduzeca.Takodje medju zaposlenima nalaze se i farmaceutski tehnicari i pomocno osoblje.

19.06.2016 11:41
Milos Topalovic

Sve preporuke za veliki izbor biljnih sirupa.Specijalisti za izradu lekova,doktor farmaceutskih nauka i diplomirani farmaceuti nosioci su kompletnog proizvodnog procesa ovog preduzeca.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Apoteke
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pharma product - proizvodnja i prodaja lekova
  • pharma product proizvodnja i prodaja lekova,
  • proizvodnja i prodaja lekova pharma product,
  • pharma product,
  • pharma product - proizvodnja i prodaja lekova radno vreme