O nama - APARTMANI KUZMANOVIĆ


Apartmani Kuzmanović nalaze se na ekskluzivnoj lokaciji u Banji Koviljači, na samo 300 metara od parka. Naš novoizgrađeni objekat, osim odlične lokacije, karakterišu i luksuzno opremljeni apartmani koji se odlikuju modernim dizajnom i udobnošću, nudeći Vam vrhunski smeštaj bilo da u naš grad dolazite poslovno ili turistički.

Vila Kuzmanović na raspolaganju ima 4 luksuzno opremljena apartmana različtih struktura: jednokrevetni, dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni. Apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, kao i odvojene dnevne i spavaće sobe. Za Vaš kompletan užitak, svaki apartman poseduje i malu terasu koja je idealna za prvu jutranju kaficu, uz zrake Sunca.

Kako bi zadovoljili potrebe svih naših gostiju, Apartmani Kuzmanović su opremljeni u skladu sa savremenim svetskim standardima i poseduju: kablovsku televiziju, klima uređaj, kao i brz WI-FI internet koji Vam omogućava da stalno budete u kontaktu sa porodicom i prijateljima. Od proleća do jeseni svi naši gosti mogu uživati u mirnom kutku našeg privatnog dvorišta koje predstavlja idealno mesto za beg od gradske buke i gužve.

Ukoliko ste sa Vašim vozilom doputovali u naš grad, vila Kuzmanović poseduje adekvatan parking prostor, tako da ne morate brinuti za Vaš automobil koji je uvek na sigurnom. Apartmani Kuzmanović su za svoje goste otvoreni tokom cele godine, trudeći se da svojim posetiocima ponude udobnost, eleganciju, prijatnu atmosferu, kao i visok kvalitet smeštaja.

Ako tražite povoljan i udoban smeštaj u Banji Koviljači, imamo pravo rešenje za Vas. Apartmani Kuzmanović su savršen izbor za prijatan odmor u zimskom i letnjem periodu. Biće nam zadovoljstvo da budete naši gosti!

Apartmani Kuzmanović, Maršala Tita 165, Banja Koviljača

Iskustva i preporuke posetilaca

12.08.2015 01:34
Ružica Manojlović

Apartmani Kuzmanović Banja Koviljača nudi najpovoljniji smeštaj na Zlatiboru.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Apartmani Kuzmanovic
  • Apartmani Kuzmanovic Banja Koviljaca,
  • Apartmani Kuzmanovic radno vreme,
  • Apartmani Kuzmanovic Banja Koviljaca broj za rezervacije