Konak Tammy prenoćište

5.0 | 9 ocena
Ulica: Železnička 150, Platičevo
Grad: Šabac
Konak Tammy prenoćište
Telefon: 022/
Mobilni: 065/
www.tammykonak.co.rs

O nama

PRENOĆIŠTE KONAK TAMMY

Prenoćište Konak Tammy je objekat specifičnog stila izgrađen 2008. godine u mestu Platičevo nedaleko od Šapca. Objekat je u vlasništvu firme „Tammy Kozmetika“ koja se bavi proizvodnjom i prodajom dekorativne i preparativne kozmetike. Pored kompletno opremljenih soba i apartmana za dnevni smeštaj i prenoćište, u sklopu objekta nalazi se i restoran domaće kuhinje prepoznatljiv po raznovrsnoj ponudi vrhunskih specijaliteta.

Konak Tammy je smešten na magistralnom putu M21, a u njegovoj blizini nalaze se veliki centri domaće turističke ponude, istorijske i kulturne znamenitosti, kao što su: Sirmium, lovišta Maletića Lug, Karakuše poznate po belim i izobilju crnih tartufa, Obedska bara, bara Trskovaca u Platičevu, Muzej hleba, Zasavica, prirodni resursi sa veoma retkim pticama, manastiri Hopovo, Kaona i Sveta Petka u Petkovici... S obzirom da je od autoputa Beograd – Zagreb udaljen 21km, a od aerodroma “Nikola Tesla” u Surčinu 65km, Konak Tammy zadovoljava potrebe stranih turista, kao i poslovnih ljudi koji često putuju.

Prenoćište Konak Tammy ne pripada izvornoj arhitekturi Srbije, već je izgrađen kombinacijom više stilova, među kojima posebno dominira sistem gradnje „Bondruk“ koji je najraspostranjeniji u Velikoj Britaniji, naročito tokom 18. veka. Ovaj sistem gradnje karakteriše upotreba klasične opeke, pri čemu drvena konstrukcija ostaje vidljiva na fasadi i stvara ritam vertikala, horizontala i ukrštenih dijagonala. Specifičan šarm ovom zdanju daju hrastove grede stare i po 200 godina koje krase svečani ulazni trem.

Ovaj nesvakidašnji objekat u Šapcu, ali i celoj Srbiji, sadrži 14 soba, različitih struktura: apartman za 2 osobe, dve jednokrevetne i 12 dvokrevetnih, uz mogućnost dodavanja trećeg pomoćnog ležaja. Ukupni smeštajni kapacitet prenoćišta Konak Tammy je 30 ljudi, a sve sobe su kompletno funkcionalno opremljene nameštajem i poseduju sopstveno kupatilo. Za kompletan užitak naših gostiju, svaka soba poseduje kablovsku televiziju i bežični internet (wi-fi).

Zahvaljujući restoranu nacionalne kuhinje koji se nalazi u prizemlju objekta, nudimo mogućnost noćenja sa doručkom, a posluživanje hrane i pića u sobi se vrši u periodu od 06:30-24h. Ponuda restorana Konak Tammy obuhvata najlepša jela tradicionalne srpske, ali i internacionalne kuhinje, koja za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva.

Na našem meniju nalazi se široka paleta toplih i hladnih predjela, čorbe prefinjenog ukusa, jela sa roštilja (ćevapi, pljeskavice, kobasice, pileće belo meso), ukusne šnicle (Karađorđeva, Bečka, natur), sezonske salate, kao i najslađe poslastice, što ostavlja utisak bogate domaćinske kuhinje i obilate trpeze. Pažljivo odabrana vinska karta i saveti somalijera, tu su da zadovolje sve potrebe i želje naših gostiju.

Pored usluga smeštaja, Konak Tammy nudi mogućnost organizovanja svih vrsta proslava, kao što su: svadbe, rođendani, krštenja, proslave firmi i druge vrste svečanosti, kapaciteta do 230 mesta. Sale se izdaju sa hranom, pićem i muzikom, po ceni od 15 do 17 evra po gostu, a cena zavisi od tipa proslave.

Gostima koji dolaze sopstvenim vozilom na raspolaganju je parking prostor ispred i iza objekta, koji može da primi do 50 vozila. Parking je pokriven video nadzorom, tako da ne morate brinuti za bezbednost Vašeg vozila.

Prenoćište Konak Tammy nudi najpovoljnije cene smeštaja:

 • Jednokrevetna soba – 2.000 dinara
 • Jednokrevetna soba sa doručkom – 2.500 dinara
 • Dvokrevetna soba – 3.000 dinara
 • Dvokrevetna soba sa doručkom 3.500 dinara
 • Apartman za dvoje sa doručkom – 4.000 dinara

Radno vreme: 00-24h

Prenoćište Konak Tammy, Železnička 150, Šabac

Cenovnik

1. Specijalna ponuda (večera po izboru + prenočište + doručak za dve osobe)
4000
2. Apartman (za dve osobe sa doručkom)
4000
3. Dvokrevetna soba (za dve osobe, bez doručka)
3000
4. Jednokrevetna soba (bez doručka)
2000
5. Dvokrevetna soba ( za dve osobe sa doručkom)
3500
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  19.02.2017 04:19

  Kuhinja im je veoma raznovrsna a sobe su im moderno opremljene i ciste.Zahvaljujuci restoranu nacionalne kuhinje koji se nalazi u prizemlju objekta,nude mogucnost nocenja sa doruckom.

  Firme u blizini

  Smeštaj Ana, Kralja Milutina 22, Šabac
  Najpovoljniji smestaj kod Cakina, Vojvode Mišića 50, Šabac
  Smeštaj i prenoćište Mozzarella, Vojvode Janka Stojičevića 130, Šabac, Šabac
  Prenoćište AKS petrol, Obilazni put bb, Majur, Šabac
  Alibi hotel Sabac, Masarikova 8, Šabac
  Tešić izdavanje soba i apartmana za firme i radnike, Maršala Tita 67, Jelenča, Šabac
  Tešić izdavanje stanova i apartmana u centru Šapca, Masarikova, Trg Đačkog bataljona, Šabac