Prenoćište AKS petrol

5.0 | 1 ocena
Ulica: Obilazni put bb, Majur
Grad: Šabac
Prenoćište AKS petrol
Telefon: 015/
www.aks-petrol.co.rs

O nama

PRENOĆIŠTE AKS PETROL

Prenoćište AKS petrol je jedan od najluksuznijih objekata tog tipa i namene koji se nalazi na putu Šabac-Loznica, u naselju Majur. Bilo da želite samo predah od napornog puta ili ostajete duže vreme u našem gradu, nudimo Vam moderno i komforno opremljene sobe za ugodan smeštaj.

Vođeni devizom da različiti gosti imaju različite zahteve, trudimo se da konstantnim radom i zalaganjem, pružimo kompletne usluge našim gostima. Pored apartmana, u sklopu našeg objekta nalazi se prelep restoran u kome možete probati najlepše domaće specijalitete, kao i benzinska pumpa.

Svim našim gostima na raspolaganju su kompletno opremljene smeštajne jedinice koje pružaju maksimalan komfor i udobnost skoro kao kod kuće. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo u okviru koga su gostima na raspolaganju fen, bade-mantil, pribor za ličnu higijenu (kupka i sapun), papuče i sl.

Obezbedili smo i brojne druge sadržaje za ugodan smeštaj i boravak: klima uređaj, centralno grejanje, TV sa kablovskim kanalima, bežični internet, mini bar, kupatilo. Našim gostima namenjen je adekvatan i veliki parking prostor gde mogu sigurno ostaviti svoje vozilo. Takođe, posedujemo i benzinsku pumpu gde uvek možete natočiti gorivo i proveriti Vaše pneumatike.

Kada ogladnite svratite do našeg restorana u čijoj ponudi se nalaze najlepši specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva. Pored maksimalno dobre hrane, restoran AKS petrol prepoznatljiv je po maksimalnoj usluzi i više nego popularnim cenama. Takođe, nudimo mogućnost pakovanja hrane za poneti.

Ukoliko tražite povoljan smeštaj u jedinstvenom ambijentu, daleko od gradske buke, kao i vrhunsku uslugu, prenoćište AKS petrol je pravi izbor za Vas. Posetite nas, a mi ćemo se potruditi da budete zadovoljni u svakom pogledu.

Radno vreme: 00-24h

Prenoćište AKS petrol, Obilazni put bb, Majur, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Konak Tammy prenoćište, Železnička 150, Platičevo, Šabac
  Smeštaj Ana, Kralja Milutina 22, Šabac
  Najpovoljniji smestaj kod Cakina, Vojvode Mišića 50, Šabac
  Smeštaj i prenoćište Mozzarella, Vojvode Janka Stojičevića 130, Šabac, Šabac
  Alibi hotel Sabac, Masarikova 8, Šabac
  Tešić izdavanje soba i apartmana za firme i radnike, Maršala Tita 67, Jelenča, Šabac
  Tešić izdavanje stanova i apartmana u centru Šapca, Masarikova, Trg Đačkog bataljona, Šabac