Kontakt podaci za vašu firmu

Centar Mira i Harmonije

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Centar mira i harmonije nalazi se u Zemunu. Centar mira i harmonije namenjen je svima onima koji su u potrazi za balansom između zdravog tela i duha uz primenu različitih tretmana, kao što su masaže, kiropraktika, energetski tretmani....
Pročitaj više
Prvomajska 8f
Beograd

Centar za masažu PRANAYAMA

  • 1
  • %
5.0 | 3 ocena
Priuštite Vašem organizmu maksimalno opuštanje i mir, uz profesionalne masaže u salonu PRANAYAMA. Ulaskom u našu zonu relaksacije, vešti pokreti iskusnog terapeuta i prijatna muzika, učiniće da barem nakratko zaboravite na sve probleme koj...
Pročitaj više
Ugrinovacki put 9b, ( bivša Hemingvejeva )
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Antistres masaža - 60 minuta

Akcija -25% 1500 Din.
Antistres masaža - 60 minuta - 1.500 din! Centar za masažu PRANAYAMA!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Relax masaža - paket 5 x 60 minuta

Akcija -17% 7500 Din.
Relax masaža - paket 5 x 60 minuta - 7.500 din! Centar za masažu PRANAYAMA!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

Miroslav Jagnjic
Moze li mi neko reci sta to tacno podrazumeva antistres masaza. Da li je potrebna neka posebna priprema za nju? Koja je to obicno cena i mozete li da mi preporucite neki kvaliteta salon.
Filip Milutinovic
Mora ova masaza da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Ovo je jedna odlicna vrsta masaze, sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Po meni, tesko da od ove masaze moze da postoji nesto bolje. Sve je to po meni samo nesto sto je gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Sto se ove masaze tice, kvalitet je sigurno i vise nego vazan.
Todor Markovic
Nije ova masaza vise ni toliko skupa kao sto se mozda na prvi pogled cini. Sve drugo je po meni cisot gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo je posebna jedna masaza, ukoliko se bas za nju odlcuite, sigurno se necete pokajati.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, antistres masaza je posebna masaza. Ukoliko se za nju odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Po meni je oov masaza koja bas nesto narocito i ne moze da vam pomogne.
Petar Jankovic
Meni ova vrsta masaze uvek moze da pomogne. Jedino je na neki nacin problem u tome sto su ove masazae uvek nekako skupe tako da je onda za njih uvek potrebno da imate bas onako dosta novca.
Nikolina Pantelic
Veoma je vazno da nekoliko puta mesecno upraznjavate bas ovu masazu posto je generalon veoma bitno da se oslobadja hormon stresa.
Ivan Stojanovic
Ako nesto u nekim trenucima moze da vam pomogne, onda je to svakako antistres masaza u koju zaista mozete da imate puno poverenje da vas niakda nece izneveriti.
Jana Stankovic
Kvalitetna antistres masaza, sigurno da moze da se uradi kako treba. pri tome, najbolje je da posetite Estetic Studio i onda nemate sta da brinete.
Marko Petrovic
Mogu samo da imam reci hvale po pitanju antistres masaze i centra za masazu Bali Detox. To je zaisat centar za masazu u koji mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneverite.
Dusan Markovic
Sigurno da odredjenoj kategoriji ljudi antistres masaza zapravo i stvarno pomaze. To je u svakom slucaju masaza u koju mozete da imate puno poverenje ukoliko odlucite da joj se podvrgnete.
Biljana Brankovic
Po pitanju antistres nasaze, mogu slobodno da vam preporucim salon za masazu Moonlight. To je salon za masazu u koji mozete imati puno poverenje tokom radnog vremena. Ukoliko odlucite da ga posetite sigurno se ncee pokajati posto u njemu rade iskljucivo profesionalni maseri.
Jovana Milinkovic
Moze li mi neko reci sta to tacno podrazumeva antistres masaza. Da li je potrebna neka posebna priprema za nju? Koja je to obicno cena i mozete li da mi preporucite neki kvaliteta salon.