Ukoliko se bavite poslom koji podrazumeva višesatno stajanje ili hodanje, tada vam je verovatno dobro poznat osećaj bola u stopalima i listovima, koji obično traje sve do sledećeg dana. Ukoliko i sutradan ponovo obujete neadekvatnu obuću, rizikujete da se bol ponovi i na taj način obavljanje svakodnevnih aktivnosti postaje sve teže i zamornije.

anatomski ulosci

 

Na sreću, postoji rešenje za takve probleme, a ono se krije u anatomskim ulošcima. Zbog čega su oni korisni i kako vam mogu pomoći, saznajte u nastavku.

Anatomski ulošci za cipele

Svako od nas želi da ima lak korak i osećaj da hoda po pesku. Pri tome, želimo i da obuća koju nosimo bude moderna, atraktivna i da prati aktulne trendove.

Možemo da napravimo podelu anatomskih uložaka na univerzalne i personalizovane. Takođe, razlikujemo i uloške i poluuloške. Obično se izrađuju od kože i u prirodnoj su boji. Važno je znati da su dostupni u svim veličinama.

Anatomski ulošci za patike

Ukoliko se bavite nekim sportom, tada svakako provodite značajan deo dana u patikama, na treninzima, u teretani ili na utakmicama, raznim takmičenjima... Zbog toga je izuzetno važno da patike pružaju maksimalnu udobnost, što se dodatno postiže i anatomskim ulošcima.

Ovakvi ulošci ne dovode do zamaranja, pružajući tako potrebno olakšanje umornim stopalima. Poseduju mekane jastučiće koji amortizuju i ublažavaju kontakt stopala sa podlogom. Ulošci upijaju i vibracije, što znači da onemogućavaju da one utiču na kičmu.

Osiguravaju takođe i pravilno držanje tela, jer ravnomerno raspoređuju vašu težinu tela na čitav taban.

Anatomski ulošci za zimsku obuću

Anatomski ulošci koji su namenjeni za čizme i duboke cipele, imaju funkciju da omogućavaju prirodnu ventilaciju, kako se ne bi stvorili neprijatni mirisi. Pri tome, garantovana je higijena i udobnost, kao i pravilan oslonac za stopalo.

anatomski ulosci cena

 

Anatomski ulošci za letnju obuću

Ulošci za letnju obuću imaju više funkcija, od kojih su neke da naše stopalo održe suvim, odnosno da spreče znojenje, samim tim i neugodne mirise, i to najpre tako što će omogućiti cirkulaciju vazduha i „disanje“ stopala.

Veoma su prijatni za nošenje, najčešće izrađeni od pamuka sa aktivnim ugljem. Spomenutu ventilaciju osigurava perforirani lateks.

Anatomski ulošci za otvorene sandale

Leti skoro svi hodamo u otvorenim sandalama, i želimo da nam bude prijatno i udobno, kao i da imamo osećaj da šetamo bosi po peščanoj plaži. Da bismo to zaista i postigli, neophodno je da kupimo anatomske uloške za otvorene sandale.

Prvo i najvažnije, jeste da se ovi ulošci neće primećivati u vašim sandalama, a potom i da omogućavaju  prirodnu ventilaciju stopala i lagan korak.

Anatomski ulošci iskustva

Sasvim sigurno ne postoji nijedan razlog zbog koga ne biste svojim stopalima omogućili toliko potrebno olakšanje, i sprečili pojavu umora i bola.

Anatomske uloške možete pronaći u svim veličinama, kao i za sve vrste obuće. Mogu ih koristiti odrasli ali i deca. Najveća prednost je što su izrađeni od prirodnih materijala i prilagođavaju se obliku vašeg stopala. Pored svega navedenog imaju i korektivnu funkciju.

Anatomski ulošci cena:

Koliko ćete izdvojiti za anatomske uloške zavisi od njihovih karakteristika, pa se tako cene kreću od 450 dinara za diabetic uložak za obuću, preko 750 dinara za kožne uloške, dok za masažne uloške treba platiti oko 500 dinara u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Anatomski ulošci
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

20.11.2018
Jovana Stefanovic

Amatomski ulošci ne dovode do zamaranja, pružajući tako potrebno olakšanje umornim stopalima. Poseduju mekane jastučiće koji amortizuju i ublažavaju kontakt stopala sa podlogom. Ulošci upijaju i vibracije, što znači da onemogućavaju da one utiču na kičmu.