Kontakt podaci za vašu firmu

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
5.0 | 4 ocena
Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 20 godina kompanija WVS d.o.o nudi Vam isključivo najkvalitetnije dijetetske suplemente, paletu od preko 50 proizvoda za koje posedujemo sve dozvole nadležnih organa…...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 21, (TC Milenijum, lok 42)
Beograd
Ultimate Nutrition Da li ste dovoljno informisani?Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalite...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 20
Beograd

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
4.0 | 1 ocena
Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju jačanju prirodnih funkcija organizma…...
Pročitaj više
Svetogorska 25/5
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Aminokiseline su dodatak koji pretezno koriste bodibilderi kako bi u odredjnom (kracem) vremenskom periodu postigli adekvatnu masu. Protiv sam upotrebe aminokiselina kao i ostale hemije.
Ivana Petrovic
Koliko mi se samo cini, ovo je zaista jedan i vise nego dobar i potreban element.
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, naravno da su aminokiseline veoma vazne. Sve drugo je onda mnogo manje bitno i vazno.
Marina Zivkovic
Poenta je u tome da sve aminokiseline moraju posebno da se plate. Sve to je po meni ako mene pitate, idealno za vas resenje.
Milen Jovanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ti ovih kiselina, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, sto se aminokiselina tice, licno mislim da je najvaznije da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Filip Milutinovic
Licno mislim da je po pitanju aminokiselina veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Lea Stankovic
iskrena da budem nikada ne bih zelela da pijem ovakvu jednu hemiju.
Mihajlo Nastasovic
Ako se vec dopingujete sa ovim preparatim, onda je najbolje da to uradite profesionalno, odnosno da kupujete samo kvalitetne preparate.
Simona Vucinic
One jesu veoma vazne ali treba odmah i da znate da su i veoma skupe.
Todor Markovic
Ako pricamo o pravim aminokiselinama, samo treba da znate da je potrebno da se po tom pitanju opredelite za kvalitet i da vise nisat dalje po tom pitanju ne treba da brinete.
Marta Dencevic
Po pitanju upotrebe aminokiselina dobro unapred treba da se raspitate kako vam se slucajno ne bi desilo da nesto pogresite. U svakom slucaju vam ne treba da se sa zdravljem igrate.
Janko Zivanovic
Po pitanju aminokiselina, samo treba da se odlucite da potrezite neko provereno i kvalitetno mesto. AKo to budete uradili u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Zaista licno smatram da je idealno da po pitanju aminokiselina odlucte da posetite centar koji se zove Dietfood.
Nikolina Pantelic
Ukoliko su vam vec potrebne kvalitetne aminokiseline, idealno bi bilo kada biste posetili radnju WXS u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnim aminokislnima, ubedljivo je najbolje resenje da posetite radnju koja se nalazi u Beogradu a koja se zove Bietfood. Pricam to iz licnog iskustva.
Biljana Brankovic
Kvalitetne aminokiseline su nesto sto je potrebno svakom organizmu ali ipak treba da vodite racuna da ga u dovoljnoj meri unosite u organizam.
Petar Jankovic
Uglavnom aminokiseline moraju na vestacki nacin da se sprovedu u organizam. Zbog toga treba da budete spremni da se na sto bolji nacin opremi adekvatnim prepratima kako vam se ne bi desilo nesto lose.
Marko Petrovic
Zaista ne znam zbog cega neki ljudi rade pojedine stvari svom organizmu. Zbog toga smatram da vec ukoliko odlucite da koristite aminokiseline radite to u proverenim i preporucenim dozama.
Dusan Markovic
Da, potpuno se slazem sa tim. Aminokiseline ovode do prevelikog lucenja zlezda sto privremeno utice na povecanje misicne mase. Cim prestanete da koristite aminokiseline, misicna masa pocinje da vam spada.
Ivan Stojanovic
Aminikosileni su dodatak koji pretezno koriste bodibilderi kako bi u odredjnom (kracem) vremenskom periodu postigli adekvatnu masu. Protiv sam upotrebe aminokiselina kao i ostale hemije.