Nameštaj po meri Sezam Plus

  • 2
0.00 | 0 ocena

Američki plakar belo-ljubičasti - Nameštaj po meri Sezam Plus

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Američki plakar belo-ljubičasti - Nameštaj po meri Sezam Plus din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Američki plakar belo-ljubičasti - Nameštaj po meri Sezam Plus

Američki plakar u belo-ljubičastoj varijanti oplemeniće svaki prosto.
Mi se bavimo projektovanjem, izradom i montažom nameštaja po meri, sečenjem i kantovanjem pločastih materijala, kao i prodajom okova za nameštaj. Kod nas možete poručiti nameštaj po meri, koji će biti u milimetra prilagođen Vašem prostoru i potrebama.
Prilikom izrade američkih plakara, koristimo najkvalitetnije pločaste materijale vodećih proizvođača u svetu, kao što su: EGGER, KRONOSPAN, FALCO, CLEAF, FUNDERMAX, KASTAMONU, KAINDL, REHAU. Kod nas možete naći veliki izbor dezena univera, različitih debljina, formata i strukture.
Kod nas možete raditi sve vrste sečenja i kantovanja na najsavremenijim mašinama.
Naše kreativno i stručno osoblje uvek je tu da Vam izađe u susret i pomogne da svaki mm prostora u Vašem domu maksimalno iskoristite.
Veliki izbor najkvalitetnijih materijala, raznolikost dezena i boja, pruža Vam mogućnost da u okviru saradnje sa našim stručnim timom kreirate američki plakar ili neki drugi komad namestaja koji će se idealno uklopiti u enterijer Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Ukoliko niste sigurni kako bi Vaš nameštaj trebao da izgleda, mi možemo da napravimo projekat u 3D formatu, kako bismo Vašu ideju doveli do perfekcije.
U sklopu firme nudimo i već gotove komade nameštaja koji su odmah dostupni. Osnovne karakteristike naših gotovih proizvoda su dekori u trendu, kvalitetan okov i funkcionalnost.
Kako bismo izašli u susret što većem broju klijenata, Sezam Plus nudi mogućnost kupovine proizvoda putem čekova građana i administrativne zabrane. Posebne pogodnosti za stolare.
Slične objave drugih firmi

Klizni plakar

Cena na upit

Klizni plakar

Cena na upit

Američki plakar

Cena na upit

Američki plakar

Cena na upit

Američki plakar

Cena na upit

Američki plakar

Cena na upit
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Saloni namestaja