Nameštaj po meri Sezam Plus

  • 2
0.00 | 0 ocena

Američki plakar belo-ljubičasti - Nameštaj po meri Sezam Plus

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Američki plakar belo-ljubičasti - Nameštaj po meri Sezam Plus din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Američki plakar belo-ljubičasti - Nameštaj po meri Sezam Plus

Američki plakar u belo-ljubičastoj varijanti oplemeniće svaki prosto.
Mi se bavimo projektovanjem, izradom i montažom nameštaja po meri, sečenjem i kantovanjem pločastih materijala, kao i prodajom okova za nameštaj. Kod nas možete poručiti nameštaj po meri, koji će biti u milimetra prilagođen Vašem prostoru i potrebama.
Prilikom izrade američkih plakara, koristimo najkvalitetnije pločaste materijale vodećih proizvođača u svetu, kao što su: EGGER, KRONOSPAN, FALCO, CLEAF, FUNDERMAX, KASTAMONU, KAINDL, REHAU. Kod nas možete naći veliki izbor dezena univera, različitih debljina, formata i strukture.
Kod nas možete raditi sve vrste sečenja i kantovanja na najsavremenijim mašinama.
Naše kreativno i stručno osoblje uvek je tu da Vam izađe u susret i pomogne da svaki mm prostora u Vašem domu maksimalno iskoristite.
Veliki izbor najkvalitetnijih materijala, raznolikost dezena i boja, pruža Vam mogućnost da u okviru saradnje sa našim stručnim timom kreirate američki plakar ili neki drugi komad namestaja koji će se idealno uklopiti u enterijer Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Ukoliko niste sigurni kako bi Vaš nameštaj trebao da izgleda, mi možemo da napravimo projekat u 3D formatu, kako bismo Vašu ideju doveli do perfekcije.
U sklopu firme nudimo i već gotove komade nameštaja koji su odmah dostupni. Osnovne karakteristike naših gotovih proizvoda su dekori u trendu, kvalitetan okov i funkcionalnost.
Kako bismo izašli u susret što većem broju klijenata, Sezam Plus nudi mogućnost kupovine proizvoda putem čekova građana i administrativne zabrane. Posebne pogodnosti za stolare.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Saloni namestaja