Dodaj firmu

Jovšić Printing Centar

4.8 | 23 ocena
Član 12 godina

Kutije za picerije:
Brendiranje kutija za picerije je odličan način da se reklamirate. Pizze se često naručuju na žurkama gde ima puno ljudi pa se tu nalazi veliki broj vaših ciljanih korisnika a to su ljubitelji pice od 5- 85 godina.

Ne potcenjujte moć brendiranja pica kutija jer one su atraktivnog izgleda i i mogu biti različitog oblika a samim svojim oblikom sugerišu na sadržaj koji se nalazi unutra.

Svaki prolaznik bez greške zna šta se nalazi u pizza kutijama jer je njihov izgled i dizajn postao poznat širom sveta.

Brendiranje kutija za pizzu može biti veoma kreativno. Sve zavisi od vaših dizajnerskih sposobnosti a ukoliko niste kreativni uvek možete angažovati profesionalnog dizajnera jer on će značajno povećati prodaju vašeg proizvoda ukoliko je dizajn kutije atraktivan.

Kako bi povećali zadovoljstvo korisnika i skrenuli pažnju na svoj lokal ili piceriju možete osmisliti zanimljiv logo i dizajn kutije.

Pojedine picerije koriste distancere, male plastične držače koji služe da se karton ne lepi direktno na hranu, čime se postiže bezbednija konzumacija i veći ugođaj u samoj konzumaciji.

Ponekad sitnice čine razliku a pojedini kupci su ljubitelji lepog pakovanja tako da je to dobar način da skrenete pažnju na kvalitet svog proizvoda.

Kategorija: Stamparije Beograd
Podkategorija: Ambalaža za hranu Beograd
Objavljeno: 25.11.2020.
# ID Oglasa: 051993
Firma: Jovšić Printing Centar
Website: www.stamparijajovsic.rs
Idi na vrh strane