Zasto su aluminijumska vrata tako popularna? Svi mi želimo ostaviti dobar prvi utisak na ljude koji po prvi put dolaze u naš dom, a ulazna vrata su nešto što će najpre primetiti. Lepa vrata, modernog i atraktivnog dizajna svakako će im ostati u sećanju kada ih sa osmehom otvorite.

Kada je reč o funkcionalnosti i tehničkim karakteristikama, to su vrata visokog kvaliteta i odlične završne obrade. Ulazna aluminijumska vrata mogu se izraditi sa ukrasnim panelom različitih modela i izgleda. Moguća je i kombinacija ravan aluminijumski panel i staklo podeljeno prečkama. Što se tiče same boje, ako želite notu elegantnosti i topline u vašem domu, možete se odlučiti za imitaciju boje drveta. Takođe, aluminijumska vrata mogu biti u bilo kojoj boji po RAL paleti. 

Što se tiče vaše sigurnosti, postoji mogućnost kratke obične ili produžene trozatvorne brave. Po svojoj želji birate jednokrilna, dvokrilna, trokrilna ili višekrilna vrata. Ona mogu imati nadsvetlo i fiksna polja. Ukrasne panele ćete odabrati prema katalogu. 

Staklo za vaša ulazna ALU vrata birate između nekoliko varijanti: delta, peskirano, stop-sol, nisko emisiono, griz.

Alu vrata iskustva

Ukoliko imate tradicionalna drvena vrata, svakako ih morate održavati, odnosno barem jednom u pet godina, vi ih morate farbati, i štititi sredstvima za drvo. Ovo iziskuje osim vašeg truda, i određena novčana sredstva. Aluminijuska vrata pružiće vam otpornost na štetne spoljne uticaje (kiša, sneg, vetar, sunce...) i nikakvo posebno održavanje nije potrebno, a ona su veoma dugovečna. Pored toga, imate dobru termo i zvučnu izolaciju. Alu vrata izuzetno dihtuju, i smanjuju buku na minimum. Kada već govorimo o termo izolaciji, preporučuju se Alu profili sa prekinutim termo mostom, jer su oni bolji toplotni izolatori. Za unutrašnja Alu vrata, možete koristiti vrata izađena od profila bez prekinutog termo mosta. 

Aluminijumska vrata imaju zaista raznovrsnu primenu u građevinarstvu. Kada je konstrukcija većih dimenzija, a želimo da bude lagana, čvrsta i postojana, biramo aluminijumske profile za njenu izradu. 

Aluminijumska vrata karakteristike

Dostupna su u širinama od 80 do 180 cm, i u visinama od 180 do 240 cm. Ako se radi o ulaznim vratima, koristi se kvalitetan aluminijum sa termoprekidom. Najčešće se ugrađuju dvokrilna vrata koja radi estetike, obično imaju jedno manje i jedno veće krilo. Praksa je da se na jednokrilna vrata ugrađuje jedan veći panel. Kada kupujete dvokrilna vrata, imate mogućnost pravljenja kombinacija između malih i velikih panela, po vašoj želji. Ukoliko birate vrata za kuću, možete izabrati boje, kao što su zlatni hrast, crna trešnja i mnogo drugih po RAL paleti.

Ukoliko se odlučite za Alu vrata, vaš dom biće oplemenjen njihovim elegantnim izgledom i dizajnom, a vi ćete biti zadovoljni dugoročnom investicijom koja se kroz vreme vraća u svakom smislu. 

Alu vrata cene:

Jednokrilna balkonska vrata, od 220 do 300 evra;

Dvokrilna balkonska vrata, od 330 do 470 evra;

Zastakljivanje terasa – klizni sistem, od 320 do 880 evra;

Ulazna vrata sa termoprekidom, jednokrilna, od 300 do 350 evra;

Ulazna vrata sa termoprekidom, dvokrilna, od 545 do 645 evra.

Cene zavise od dimenzija vrata, da li želite sa ugradnjom ili bez.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

 

 

Aluminijumska vrata Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Aluminijumska vrata
Pitaj firme

Sigurnosna vrata Triangle – bela

Akcija -% 17500 Din.
Sigurnosna vrata Triangle – bela - 17.500 din! Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon
Aluminijumska vrata
Nedostupno

Aluminijumska vrata

600 630
Ulazna vrata za stambene zgrade
Nedostupno

Ulazna vrata za stambene zgrade

93.560 90.000

Iskustva i preporuke posetilaca

02.11.2018
Marina Dakic

Gde bi mogla i pokoj ceni da se urade kvalittena aluminijumska vrata? Da li cena zavisi od boje? Voleo bih da vrata budu u braon boji posto bi mi ona nekako najbolje legla u braon fasadu.

10.05.2017
Lea Stankovic

Smatram da ovakva vrata odmah trebaju da se plate.

25.04.2017
Stojance Ristovski

U svakom slucaju su ovo i vise nego dobra vrata kja u svakom slucaju treba da se plate.

12.04.2017
Simona Vucinic

Kada bih ponovno radio vrata na kuci, gledao bih da to budu samo aluminijumska vrata. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

29.03.2017
Milen Jovanovic

Po meni, od ovih vrata tesko da postoji nesto bolje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

14.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju pre ili kasnije ovakva jedna vrsta moraju da dodju u prvi plan pre ili kasnije.

22.02.2017
Filip Milutinovic

Sto se mene licno tice, nisam bas neki ljubitelj aluminijumskih vrata. SMatram da su ona nesto sto je jako skupo.

06.02.2017
Ljubinka Sreckovic

U svakom slucaju su aluminijusmka vrata nesto sto jako puno kosta. Bez toga, zaisat nemate sta ovde da trazice.

25.01.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko se samo meni cini, aluminijusmka vrata su u svakom slucaju veoma kvalitetna vrata i svako treba da ima makar jedna.

09.01.2017
Nikolina Pantelic

Moje licno misljenje je da su ovo ipak posebna vrata. Samim tim ako mene pitate, samo treba da vodite racuna o tome da se ona adekvatno uklope u pravi ambijent.

09.01.2017
Todor Markovic

Moje licno misljenje je da ukoliko mene pitate, treba da strogo vodite racuna o tome kako ce alu ograde da vam se uklope, posto je stvar u tome da one ne idu bas u svaki enterijer.

19.12.2016
Jana Stankovic

Po ovom pitanju, veoma je vazno da vrata bas budu onako kvalitetna i da ne propustaju vazduh.

01.12.2016
Petar Jankovic

Po meni, apsulutno nista ne moze da fali aluminijumskim vratima. Zapravo mislim da ona mogu da budu bas dobrog kvaliteta.

16.11.2016
Biljana Brankovic

Zaista jedno od najoboljih resenje po pitanju aluminijumskih vrata je da posetite Alumark u ciji kvlaitet je najbolje da se sami uverite.

25.10.2016
Ivan Stojanovic

Moj komsija je fenomenalna aluminijumska vrata uradio u Grasingu. Kaze da ima samo reci hvale. Brzina, preciznost ma sve naj naj.

26.08.2016
Marko Petrovic

Aluminijumska vrata su svakako najbolje resenje ukoliko vec nemate mogucnost da uradite kvalittena blindirana vrata.

22.07.2016
Dusan Markovic

Cene za aluminijusmka vrata u Beograud su koliko sam ja gledao poprilicno razlicite. Ukoliko odlucite da kupiti aluminijusmka ulazna vrata, onda budite spremni da izdvojite oko 350 eura.

22.06.2016
Janko Zivanovic

Gde bi mogla i pokoj ceni da se urade kvalittena aluminijumska vrata? Da li cena zavisi od boje? Voleo bih da vrata budu u braon boji posto bi mi ona nekako najbolje legla u braon fasadu.