Dodaj firmu

Profesionalni terapeut i kouč Bisera R

Oslobodite se stresa, fizičkog ili emotivnog bola i spremno se suočite sa izazovima, uz profesionalnu pomoć masera i terapeuta Bisera R. Pored brojnih sertifikata, njen rad se zasniva na ličnom iskustvu koje nastoji da prenese svim ljudima kojima je pomoć neophodna.
Pročitaj više

Braće Radovanovića 24, Kaludjerica
Zvezdara, Beograd

Bahove kapi - Bojana Sekulić

Bahove kapi - uplovite u čudesan svet nežnih cvetnih esencija koje će Vam pomoći da uspostavite emotivnu i mentalnu ravnotežu.Bojana Sekulić je mr.ph-medicinski biohemičar i registrovani Bahov praktičar. Ona je tu da Vam pomogne da definišete emotivne ili mentalne blokade sa kojima se srećete kao i da definišete moguće rešenje datog problema.
Pročitaj više

Petra Bajalovica 1
Zvezdara, Beograd

Rekonekcija Holistički centar Polje

Rekonektivno isceljivanje je naučno potvrdjen, zakonski priznat isceljujući metod, čiji je cilj vraćanje Vašeg energetskog potencijala u svoje prirodno, izvorno stanje- stanje balansa. Dovoljna su svega tri tretmana da povratite entuzijazam i životnu radost, razrešite probleme koji već predugo traju
Pročitaj više

Milića Rakića 17
Zvezdara, Beograd

Alternativna medicina Sfera Movement

Alternativna medicina Sfera Movement nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Murmanska 10b. Nudimo vam razne energetske terapije koje u kombinaciji sa tradicionalnom medicinom rešavaju probleme stitne zlezde na primer, kondiloma
Pročitaj više

Murmanska 10b
Zvezdara, Beograd

Alternativna medicina Sempre Viva Centar

Alternativna medicina Sempre Viva Centar nalazi se na teritoriji opštine Zvedara u ulici Marka Oreškovića 13. Već dugi niz godina primenjujemo homeoterapiju, terapiju iglicama za rešavanje odredjenih zdravstvenih problema. Probajte najefikasniju akupnkturu u Beogradu.
Pročitaj više

Marka Oreškovića 13
Zvezdara, Beograd

Alternativna medicina Zoran Petković

Alternativna medicina Zoran Petković nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Šejkina 5. Pružamo fizioterapetuske usluge, imamo stručne masere, pomoću alternativnih metoda rešavamo razne reumatske probleme.
Pročitaj više

Šejkina 5
Zvezdara, Beograd

Alternativna medicina Colon Centar

Alternativna medicina Colon Centar nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Dimitrija Tucovića 39. Ukoliko imate problem sa stitnom zlezdom ili neki drugi zdravstveni problem, obratite nam se jer koristimo prirodne preparate i metode.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 39
Zvezdara, Beograd

Alternativna medicina Centar Ključ Prirode

Alternativna medicina Centar Ključ Prirode nalazi se na Zvezdari u ulici Djuke Dinić 9. Želite da izgledate lepo i negovano, da ponovo zasijate. Posetite nas u našem centru i potrudićemo se da vam to i ostvarimo i to na potpuno prirodan način, preparatima iz našeg programa homeopatije.
Pročitaj više

Djuke Dinić 9
Zvezdara, Beograd

Alternativna medicina Agape Studio Zdravlja

Alternativna medicina Agape Studio Zdravlja nalazi se na Zvezdari u ulici Vatroslava Jagića 5. Već dugi niz godina bavimo se raznim metodama akupunkture koje daju efikasne i korisne rezultate u lečenju,a isto tako primenjujemo alternativne metode u lečenju stitne zlezde.
Pročitaj više

Vatroslava Jagića 5
Zvezdara, Beograd

Samostalna ambulanta medicinske sestre

Grge Jankesa 12
Zvezdara, Beograd

Flourish centar

Borivoja Stevanovića 2a
Zvezdara, Beograd

Studio za fizicku relaksaciju Heall Studio

Generala Zaha 26, Beograd
Zvezdara, Beograd

Ming Zu - Alternativna Medicina

Celopecka 5, Beograd
Zvezdara, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane