HOLISTIČKI STUDIO REIKI SANJALICA


Holistički studio „REIKI SANJALICA“ osmislila i vodi
Sanja Vučković / Usui Reiki i Kundalini Reiki Učitelj

REIKI je jedna od najzastupljenijih tehnika energetskog lečenja u svetu, potiče iz Japana.
Ova alternativna metoda je priznata od strane Ministarstva zdravlja Srbije od 2007. godine.
Reiki energija nas vraća u balans, i isceljuje na svim nivoima... fizički, mentalno, emotivno i duhovno. Veoma prijatna i laka tehnika sa velikom snagom transformacije. Ne pripada ni jednoj religiji i može da je svako koristi. To je prirodni način holističkog isceljenja koji nema neželjenog dejstva.

Moja inicijacija u Usui Reiki sistem 2011, donela je velike promene, pre svega zdravstveno, a onda i u razvijanju samosvesti, tako da se više nisam odvajala od ove životne energije. Moja najiskrenija preporuka za sve ko žele da rade na sebi, boljem zdravlju i pronalaženju puta ka vašoj većoj svesnosti i ispunjenijem životu.
NAPOMENA: REIKI ima za cilj holistički pristup svakoj osobi. Ne mora da bude deo licenciranih medicinskih, finansijskih i pravnih stručnjaka. Reiki terapeuti nikada neće dijagnostikovati ili propisivati bilo šta!

Energija ne poznaje granice vremena i prostora!
Zato se Reiki kao životna energija može slati osobi i na daljinu, ili se može slati u prošlost i budućnost kako bi se iscelile neke traume iz prošlosti ili kako bi osigurali predstojeće (na primer putovanje) da prođe na najbolji mogući način.
Reiki energija ne leči bolest, jer je ona uglavnom posledica toksičnih emocija (strahovi, mržnja, zavist..) koja je izbila na fizički plan, već traži i isceljuje uzrok koji se nalazi duboko u podsvesti ili u energetskom telu. To radi tako što balansira i osvešćuje odnosno otpušta te emocije i tako utiče na sve nivoe čovekovog bića koji čine jednu celinu (Energetski, emotivni, duhovni i fizički nivo) što je čini holističkom metodom.
Kod Reiki tehnike, kao i kod drugih holističkih metoda, pojedinac se stavlja u centar pažnje, a gde ide pažnja tu ide i energija pokrećući njegovu sposobnost samolečenja.

Holistički studio „Reiki Sanjalica“ pruža i organizuje:

 • *Energetske radionice
 • *Reiki-Zen Meditacije
 • *Reiki predavanja
 • *Inicijacije u Usui Reiki energetsku tehniku (Sva 4 nivoa)
 • *Inicijaciju u Kundalini Reiki tehniku koja se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa tradicionalnim Reikijem (Sva 3 nivoa)
 • *Reiki tretmani (kontaktno i na daljinu) koji uključuju i dodatno energetsko savetovalište.

„Želja mi je da uz pomoć Reiki energije ljudima pomognem da sami dođu do rešenja ili isceljenja koje je za njih najbolje!“
Reiki nema neželjenih efekata i svako ga može praktikovati nakon inicijacije.


Reiki ima više efekata jer utiče na celokupno ljudsko biće:
Opšti efekti reiki metode obuhvataju:

 • -jačanje imuniteta,
 • -povećanje vitalnosti organizma,
 • -produženje životnog veka,
 • -povećanje nivoa koncentracije i pamćenja,
 • -osetno ispunjenje pozitivnom energijom i optimizmom,
 • -privlači pozitivne prilika i uspeh na poslovnom i privatnom planu

Fiziološki efekti su takođe prisutni od kojih kao najvažnije možemo navesti:

 • -smanjenje srčanog pulsa,
 • -usporavanje ritma disanja,
 • -normalizacija krvnog pritiska.

Takođe, kardiovaskularne i respiratorne funkcije se poboljšavaju, a spavanje i telesna težina se normalizuje.

Reiki prvenstveno utiče na ljudsku psihu!


Psihološki efekti koji su zabeleženi kao pozitivni obuhvataju bolju koordinaciju pokreta, bolje raspoloženje, osećaj zadovoljstva samim sobom i okolinom, veći nivo kreativnosti…
Tu su i biohemijski efekti:
Opada nivo glukoze, HDL holesterol se povećava, LDL holesterol se smanjuje, a takođe se povećavaju i hemoglobin, broj limfocita …

Reiki principi
Učitelj Mikao Usui, tvorac Reikija je osmislio čuvenih pet principa za koje se smatra da donose sreću i uspeh u životu. Njihovo poštovanje obezbeđuje energetsku higijenu misli i emocija, a njihov kvalitet se odražava na zdravlje čoveka i njegove životne okolnosti.
Danas ne brinem! Danas očekujem sve najbolje!
Danas nisam ljut/a! Danas se radujem svemu!
Danas sam zahvalan/na na svemu!
Danas sve radim najbolje što mogu!
Danas sam ljubazan/na i dobronameran/na prema svima i prema sebi!
Neki od utisaka ljudi sa kojima sam radila tretmane i inicijacije:
Marija H. „Tokom Sanjinog tretmana na daljinu, napokon sam se opustila nakon dužeg perioda, ponovo prodisala i dobila talas energije koja me je okrepila i oporavila. Pre toga sam bila fizički i psihički iscrpljena i u bolovima. Od tretmana, nastavila sam da funkcionišem kao ranije, regenerisana i puna snage. Ljubav i zahvalnost! “
Jožica Č. “Ja sam također isprobala grupne tretmane i osjetila senzacije u tijelu...no, ovako je to ipak puno drugačije, puno intenzivnije...krenulo je u rukama, a onda mi donijelo "život" u stopala... (stopala su mi prilično bolna i nekako "drvena")... iza toga je krenulo u blagim valovima po čitavom tijelu, fenomenalan osjećaj...a odnijelo mi je i glavobolju s kojom sam krenula u tretman...
Zahvaljujem se puno našoj Sanjalici što nam pomaže i što dijeli svoja znanja s nama! Dodala bih da sam se ujutro (tretman je bio jučer) probudila bez ukočenosti”

Bojan R. “Energija koju sam osetio me je naterala na smeh koliko mi je bilo lepo! Sve pohvale i vidimo se opet...”
Dušanka N. “Izuzetno iskustvo reiki tretmana, još izuzetnija Sanja, koja je vrlo srdačna u onome što radi. Jako sam zadovoljna ovim iskustvom i nadam se daljoj saradnji. Svaka preporuka!”
Snežana P. “Kontaktni tretman - i izvanredan osećaj da ste u rukama jedne divne i pritom stručne osobe, a što je posebno važno veoma blagog i nežnog bića apsolutno nadarenog da vam prenese svoje umeće i promeni vaš život na najlepši mogući način. I još jednom: izuzetno iskustvo sa ovom mladom ženom, isceliteljem duše u svakom pogledu i pravom smislu te reči. Mogla bih da dolazim na Reiki svakog dana, al' onda bi mi verovatno izrasla krila i počela bi' da letim ☺”

Možete me kontaktirati svakim radnim danom od 9h do 15h. Tretmani se unapred zakazuju.
Kontaktne tretmane radim samo u Beogradu (Voždovac i Centar grada).
Tretmani na daljinu mogu da se rade sa osobom koja se nalazi bilo gde na svetu.

E-mail: O nama - sanjalicabg82@gmail.com
FB strana: Reiki Sanjalica / Zen bašta
Sajt/blog: sanjalicablog.wordpress.com
Mob: 060/ 6767 608

AKCIJA: Za osobe obolele od Multipla Skleroze stalni popust od 50% na tretmane! Potrebno je poslati kopiju dokumenta sa šifrom bolesti!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Alternativna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Holistički Studio Reiki Sanjalica
 • Reiki Sanjalica,
 • Reiki Sanjalica Beograd,
 • Reiki Sanjalica Holistički Studio,
 • Holistički Studio Voždovac,
 • energetske radionice,
 • Reiki-Zen meditacije,
 • Reiki predavanja,
 • Reiki tretmani,
 • Reiki tretmani na daljinu,
 • Reiki Sanjalica radno vreme