Kontakt podaci za vašu firmu

Akvarijum Art

  • 1
5.0 | 1 ocena
Akvarijum Art je specijalizovana prodavnica koja se pored prodaje opreme za akvarijume i prodaju ribica i biljaka za akvarijume, bavi i stručnom izradom, uređenjem i održavanjem akvarijuma po sistemu ključ u ruke....
Pročitaj više
Gandijeva 122v, (lok. 7)
Novi Beograd,Beograd

Dekoracija Akvarijuma

  • 5
5.0 | 3 ocena
Dekoracija Akvarijuma - Dekoracija akvarijuma dekorisemo Vase vec postojece akvarijume ili pravimo nove dekorisane akvarijume- Izrada akvarijuma izradjujemo akvarijume po Vasoj zelji i u dimenzijama koje nam dostavite. - Održav...
Pročitaj više
Čukarica,Beograd

Akvaristika Aqua Zoo Shop

  • 3
  • %
5.0 | 3 ocena
Akvaristika Aqua Zoo Shop svim ljubiteljima akvaristike i teraristike nudi kompletan izbor ribica, akvarijuma, hrane, opreme, dekoracije i preparata za negu ribica i vode. Takođe, nudimo usluge izrade, uređenja i održavanja akvarijuma po V...
Pročitaj više
Maksima Gorkog 25
Vračar,Beograd

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Akvarijum Dizajn Izrada akvarijuma

  • 1
0.0 | 0 ocena
Oplemenite prostor najkvalitetnijim akvarijumima koje po Vašoj želji aranžira i izrađuje firma Akvarijum Dizajn. Izrada akvarijuma vrši se od italijanskog stakla, uz dodatak vrhunske rasvete, 3D pozadina i druge opreme, sa garancijom 5 god...
Pročitaj više
Novi Beograd,Beograd
Akvaristika A & T sistem ...
Pročitaj više
Akvaristika Akvarijum ...
Pročitaj više
Akvaristika Akvarijum Centar ...
Pročitaj više
Akvaristika Akvarijum dizajn ...
Pročitaj više
Akvaristika Mango ...
Pročitaj više
Akvaristika Al punto natura design ...
Pročitaj više
Akvaristika Amazona ...
Pročitaj više
Akvaristika Aqua ...
Pročitaj više
Akvaristika Aqua bazar ...
Pročitaj više
Akvaristika Aquatica ...
Pročitaj više
Akvaristika Aquaworld ...
Pročitaj više
Akvaristika Cli - vet ...
Pročitaj više
Akvaristika Gupi & Pet svet ...
Pročitaj više
Akvaristika Happy dog ...
Pročitaj više
Akvaristika Katamari ...
Pročitaj više
Akvaristika Markos - Tetra ...
Pročitaj više
Akvaristika Pet - ar ...
Pročitaj više
Akvaristika Plava Laguna ...
Pročitaj više
Akvaristika Posejdon ...
Pročitaj više
Akvaristika Ranković ...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

09.05.2017 12:13
Goran Sarenac
Sve ribice drze u maksimalno dobrim uslovima,kao sto su bistra i bakterioloski ispravna voda,i veliki akvarijumi.Na taj nacin ribice imaju dosta mesta za rasplivavanje i odlicno su kondicionirane,a samim tim zdrave i kvalitetne.
09.05.2017 12:11
Kosta Savic
Rad ove kompanije zapoceo je sa zeljom da dostignu visok nivo u oblasti tretiranja i filtracije vode,kako bi uspesno odgovorili na vase potrebe.Filteri za vodu i resenja za omeksavanje vode koja vam nudu imaju zadatak da vama i clanovima vase porodice obezbede cistu vodu za pice.
09.05.2017 12:08
Kosta Savic
Pravi su umetnici.Gledao sam kako prave ukrase i dekoracije od stiropora i mogu vam reci da nije nimalo jednostvno a ni zdravo za organizam jer se stiropor oblikuje nozicima koji se konstantno zagrevaju.
12.03.2017 09:24
Zarko Manic
Akvarijumske ribice su vrlo popularni kucni ljubimci,zato sto su tihe,mirne i jednostavne za odrzavanje.Pored toga,akvarijum sa ribicama je najlepsi ukras svakog zivotnog ili radnog prostora.
12.03.2017 09:22
Iva Markovic
Najbolji filteri za akvarijume koji su poznati kao najdugorocniji najotporniji na hlor i prljavstinu iz akvarijuma.Cene se reciprocne kvalitetu,ali ne brinite jer u njihovom prodajnom salonu imate cesto popuste.
12.03.2017 09:18
Kristina Milosevic
Ako zelite da osvezite vas poslovni ili stambeni prostor akvarijumi su pravo resenja za vas.Uvek su zanimljivi kako vama tako i posetiocima ili gostima.Ova radnja vam nudi veliki izbor akvarijuma a svaki od njih unikatno se ukrasava.
02.09.2016 12:02
Milos Bozovic
Savrsen izbor za vase domacinstvo,bazen ili poslovni objekat.Izradili su mi celokupnu mrezu filtera i sada sam siguran da je voda koju pijem potpuno neskodljiva za mene i moju porodicu.Sve preporuke.
02.09.2016 11:57
Lazar Ristic
Odusevljen sam akvarijumom koji su napravili po mojim zeljama,naravno dimenzija za koje smo se dogovorili.Izgled je predivan a cena povoljna.Ovde sam opremio ceo akvarijum jer imaju veliki izbor biljaka i pratace opreme.
07.06.2016 11:58
Kristina Milosevic
Vrse odstranjivanje hlora iz vode i dejonizaciju iste.Ovaj tim cine mladi,energicni i perspektivni ljudi koji nastoje da vam svojim radom omoguce da konzumirate bakterioloski cistu vodu,bez stetnih sastojaka bilo koje vrste.
07.06.2016 11:56
Ilija Radovic
Veliki izbor najkvalitetnijih akvarijuma rucne izrade.Pored akvarijuma ovde sam kupio i biljke za isti.Video sam da nude i veliki izbor ukrasnih elemenata i imaju veliku ponudu najrazlicitijih vrsta ribica.
14.08.2015 09:47
Jovana Djordjevic
Najbolja radnja koja radi uzgajanje biljki za akvarijume i prodaja i uzgoj ribica za akvaristiku!
10.04.2015 12:10
Isidora Kopunovic
Veoma zanimljiva dekoracija akvarijuma. Sjajan posao, zavidim vam!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Akvaristika