O nama - AKUPUNKTURA VALMEDIC


Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Valmedic već dugi niz godina praktikuje integrativni pristup u lečenju pacijenata koji kombinuje tradicionalna učenja istočne medicine i savremene metode zapadne medicine. Osnovni cilj u radu naše ordinacije je da svakom pacijentu obezbedi lečenje u skladu sa njegovim zdravstvenim problemima. Nakon fizikalnog pregleda od strane lekara specijaliste fizijatra, kao i uvida u medicinsku dokumentaciju, određuje se detaljan plan lečenja za svakog pacijenta ponaosob.

Ordinacija je osnovana 1995. godine od strane dr Ljiljane Jelače, koja se ubraja u prve lekare sa ovih prostora koji su počeli sa primenom akupunkture i hiropraktike na Institutu za reumatologiju. Od 2002. godine na čelo ordinacije dolazi dr Valentina Bogićević, specijalista za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koja je diplomirala i specijalizirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Današnji naziv ordinacija Valmedic nosi od 2007. godine, kada je i preseljena na sadašnju adresu. Dr Valentina Bogićević poseduje i odobrenje Ministarstva zdravlja za pružanje usluga u oblasti akupunkture. Članovi našeg stručnog tima su i: dr Marija Bogićević, doktor opšte medicine i fizioterapeut Slobodan Zajić.

U prijatnom ambijentu ordinacije Valmedic dostupni su sledeći tretmani:

 • - Akupunktura
 • - Farmakopunktura (davanje leka u akupunkturne tačke)
 • - Hiropraktika
 • - Akupresura
 • - Mobilizacija trokalne i lumbalne kičme
 • - Yumeiho terapija
 • - Elektroterapija (ultrazvuk, interferentne struje, dijadinamična i galvanska struja, elektroforeza leka, TENS, elektrostimulacija, magnetoterapija, laser)

Pored standardnih metoda klasične medicine, značajno mesto u radu ordinacije Valmedic zauzimaju i alternativne metode lečenja, poput hiropraktike, akupunkture i akupresure. Akupunktura je tradicionalna metoda kineske medicine koja pruža efikasno rešenje za mnoga oboljenja sa kojima se suočava savremen čovek, bez štete, komplikacija i kontraindikacija.

Valmedic Akupunktura pruža olakšanje kod sledećih problema: glavobolja, vrtoglavica, alergijska stanja, bolna stanja, neuralgija – trigeminusa, facijalisa, išijasa; nesanica, nedostatka vitalne energije, stresa, steriliteta (povećava verovatnoću uspešnosti vantelesne oplodnje).

Tokom tretmana koriste se male tanke iglice koje se zabadaju u specijalne tačke na koži, tzv. akupunkturne tačke, čime se stimuliše rad unutrašnjih organa i telo dovodi u ravnotežu. Uživajte u životu bez bola – akupunktura Valmedic.

Cenovnik specijalističke ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Valmedic možete pogledati OVDE>>

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 11:30-19:00h

Akupunktura Valmedic, Vodovodska 57, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 12:59
Katarina Predojevic

Alternativna medicina je oduvek bila izbor naše porodice, pre svega zbog toga što nema nus pojava, i sasvim je prirodna. Akupunktura nije bolna, iako neki ljudi tako misle. Preporučujemo Akupunkturu Valmedic, kao najbolju ordinaciju, sa odličnim cema, i stručnim osobljem. Pružiće vam savete, podršku i sve što vam treba kada imate neki zdravstveni problem.

06.06.2019 01:02
Miroslava Anastasijevic

Bol je nešto što vas ograničava i ne možete da normalno funkcionišete. Ja nisam mogla da radim mnoge kućne poslove, jer mi je bilo teško da se savijem zbog bolova u lumbalnom delu. Akupunktura Valmedic mi je pomogla da se ove tegobe ublaže, pa čak i da sasvim nestanu, a ja sam se vratila uobičajenim aktivnostima. Cene su prihvatljive, ali znajte da nema cenu kada se osetite bolji i da možete da radite sve što ste mogli i nekada.

06.06.2019 01:01
Stevan Stojiljkovic

Ja sam imao dugo vremena bolove u gornjem delu leđa, tj. negde ispod vrata... To me je mnogo mučilo i tražio sam rešenje. Akupunktura se pokazala kao odličan izbor, jer sam uspeo da smanjim tegobe za relativno kratko vreme i da se vratim normalnom životu. Zato preporučujem ordinaciju Akupunktura Valmedic, zato što su vrsni stručnjaci, prate potrebe pacijenata i trude se da adekvatno odgovore na njih.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Akupunktura
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Akupunktura Valmedic
 • Valmedic akupunktura,
 • Akupunktura Valmedic,
 • Valmedic akupunktura Čukarica,
 • akupunktura na Čukarici,
 • Valmedic Beograd,
 • Valmedic akupunktura radno vreme