O nama - AKUPUNKTURA - VITALIS


Akupunktura je najstarija medicina, stara 5000 godina koja podrazumeva upotrebu malih tankih igala koje se zabadaju u specijalne tačke u telu, nazvane akupunkturne tačke, i stimulišu pravilnu funkciju unutrašnjih organa, dovodeći organizam u ravnotežu, uspostavljajući pravilan protok energije Qi.

Centar za akupunkturu "Vitalis" pronaći ćete u ulici Kralja Milutina broj 35 u Beogradu. Prva privatna doktorska praksa u bivšoj Jugoslaviji pod nazivom Centar za tradicionalnu, modernu medicinu i estetiku "Vitalis" svakodnevno svoj doprinos daje očuvanju zdravlja svojih pacijenata.

Činjenica je da savremena medicina ni danas, nakon značajnog napretka nije u mogućnosti da pruži efikasno rešenje za mnoge bolesti sa kojima se veliki broj ljudi svakodnevno suočava. Zahvaljujući tradiciji dugoj 5000 godina, akupunktura nudi izuzetno rešenje za lečenje različitih oboljenja u vidu terapije iglicama i laserom, bez štete, bez komlikacija i bez kontraindikacija.

Budući da je naš Centar usmeren ka pronalaženju novih metoda i tehnika izlečenja pacijenata, naš rad usmerili smo ka primeni akupunkture u cilju što bolje prevencije i izlečenja brojnih bolesti. Višedecenijsko iskustvo u radu, stručni tim koji stoji iza nas i veliki broj zadovoljnih pacijenata koji su sa osmehom napustili naš centar, su najbolja preporuka.

Dr Vesna Marinković - Mičić specijalista je za anesteziju, reanimaciju i akupunkturu i predsednik Udruženja akupunkturologa Srbije. Godinama unazad uspešno se bavi akupunkturom. Kao veliki poznavalac i praktični stručnjak zapadne i ukupne kineske medicine, odgovara na potrebe svojih pacijenata za efikasnu terapiju.

Efikasno lečenje akupunkturom dovelo je do toga da je ova tehnika postala izuzetno popularna. Pozitivne reakcije pacijenata na terapiju akupunkturom, preporučuju ovaj vid prevencije i lečenja osobama oba pola, svih generacija. Lečenje akupunkturom, za razliku od lekova koji se danas koriste za mnoge bolesti, nema nikakav štetan uticaj niti posledice na ljudsko zdravlje. Akupunktura je potpuno neškodljiva medicina.

Akupunktura je u prednosti nad drugim medicinskim metodama zbog blagotvornog delovanja na telo čoveka u celini, delujući na uzrok nastanka bolesti za razliku od moderne medicine koja najčešće deluje samo simtomatski. Bilo da imate problem sa glavoboljom, išijasom, astmom, pušačkim stopalom ili dijabeticčkom nogom, ili drugim hroničnim bolestima ,akupunktura Vam može pomoći.

Prirodan način lečenja, koji ne zahteva unošenje štetnih supstanci u organizam, zahvaljujući svom efikasnom dejstvu postao je ravnopravan savremenoj medicini. Zahvaljujući eksperimentalnim, kliničkim i laboratorijskim potvrdama akupunktura je postala mnogo više od alternativne medicine, postala je savremena medicina, poppularna širom sveta.

Danas je možemo smatrati medicinskom metodom koja je dala toliko željene odgovore na pitanja "kako izlečiti pušačku nogu, reumu, stelilitet, lošu cirkulaciju, stomačne tegobe, spondilozu, alergiju, dijabetes, gojaznost, visok krvni pritisak, psorijazu, astmu, alergiju, noćno mokenje kod dece, nervozu, ukočenost, slabu fizičku kondiciju i mnoge druge bolesti".

Terapija i lečenje akupunkturom u službi Vašeg zdravlja.
Laserska akupunktura i terapija za lečenje astme.

Centar za akupunkturu "Vitalis" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 01:09
Milos Mandic

Neko kaže da akupunktura boli, ali to nije tačno... Imate osećaj kao da vas je ujedo komarac kada se zabodu iglice i nema mesta strahu, zaista. POsebno kada se nalazite u rukama proverenih stručnjaka, kao što je slučaj sa Akupunkturom Vitalis i doktorkom Vesnom Marinković Mičić. Osećam se bolje i ponovo ću otići da nastavim sa tretmanima, kako bih živeo kvalitetnije i bez bolova.

06.06.2019 01:08
Dejan Vlaisavljevic

Ordinacija Vitalis, i Vesna Marinković Mićić, već godinama ili bolje rečeno, decenijama, važe za renomiranu ordinaciju i vrhunske stručnjake. Akupunktura je pomogla da se osećam bolje, da mi se tegobe ublaže, a sjajna je stvar kada možete sve isto što i pre, kada niste imali nikakve tegobe... Cene su pristupačne, ali ništa ne može da bude skupo kada je zdravlje u pitanju. Sve preporuke za Vitalis i doktorku Vesnu!

01.03.2014 09:44
Ana

Imam problema sa sinusima, da li akupunktura moze da pomogne?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Akupunktura
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Akupunktura VITALIS dr. Vesna Marinkovic Micic
  • lecenje akupunkturom,
  • terapija akupunkturom,
  • laserska akupunktura,
  • lecenje astme terapija,
  • dijabeticka noga,
  • pusacko stopalo,
  • Akupunktura VITALIS dr. Vesna Marinkovic Micic radno vreme