Akumulatori Istin Pax

0.0 | 0 ocena
Ulica: Višnjička 50
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Akumulatori Istin Pax
Telefon: 011/
Mobilni: 065/

O nama

AKUMULATORI ISTIN PAX

Firma Istin Pax nalazi se na Karaburmi i od 2008. godine uspešno se bavi prodajom akumulatora za automobilski, kamionski i poljoprivredni program vodećih svetskih proizvođača. Prodaja se vrši po sistemu staro za novo i po cenama na fabričkom nivou.

Mi ćemo otkupiti Vaš stari akumulator i omogućiti Vam da uz doplatu kupite novi. Kod nas možete pronaći akumulatore različite amperaže vodećih svetskih proizvođača: TESLA, VARTA, EXIDE, PROATOMIC. Takođe, za sve akumulatore je obezbeđen servis u najkraćem mogućem roku, kao i besplatna montaža i provera nivoa punjenja.

Iz naše ponude posebno izdvajamo akumulatore TESLA za koje se donekle može reći da su “domaći” brend, jer se proizvode u Bosni i Hercegovini. Ove akumulatore karakteriše odličan odnos cene i kvaliteta, a pogodni su različite tipove putničkih i teretnih vozila. TESLA akumulatori imaju raspoloživi kapacitet od 45-220 Ah, a garantni rok za ovaj akumulator je 25 meseci.

Za sve ljubitelje nemačkog kvaliteta ističemo brend VARTA koji poseduje tradiciju dugu 125 godina. Ovi akumulatori su često prva ugradnja za većinu evropskih vozila, jer su zasnovani na pouzdanoj i preciznoj tehnologiji koja pruža proizvođački kvalitet najbolji u klasi. Bilo da vozite Vaše prvo vozilo ili vrhunski opremljen automobil sa visokim potrebama za energiju, VARTA akumulatori su pravi izbor za Vas.

EXIDE akumulatori su proizvod jedne od najvećih i najpoznatijih svetskih kompanija za proizvodnju akumulatora Exide Technologies – USA, koja poseduje četiri fabrike u Evropi (Italija, Poljska, Španija i Nemačka). Svi akumulatori su proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama koji u potpunosti odgovaraju kvalitetom originalnim rezervnim delovima (OEM - Original Equipment Market). U proizvodnji EXIDE akumulatora koriste se najnovije tehnologije: sa tečnim elektrolitom Ca-Ca, AGM, AGM sa spiralnim ćelijama, GEL, VRLA.

Akumulatori PROATOMIC idealni su kako za manja, tako i za nešto starija vozila koja nemaju dodatnih potrošača. Ovi akumulatori spadaju u srednju bolju klasu i karakteriše ih atraktivan dizajn, široka paleta startne struje i izuzetno povoljna cena. Kao prvi akumulator na našem tržištu, sa 33 meseca garancije, vrlo je popularan brend kod nas. Osim putničkih akumulatora, PROATOMIC nudi i paletu teretnih akumulatora u pet dimenzija.

Veliki izbor akumulatora vodećih svetskih proizvođača, po fabričkim cenama

Servis za sve vrste akumulatora u najkraćem mogućem roku

Akumulatori Istin Pax, Višnjička 50, Palilula, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Maja Matic
  10.12.2016 01:39

  Jedinstvena ponuda proato akumulatora po veoma povoljnim cenama.Placanje na vise mesecnih rata.Sve preporuke.Veliki izbor akumulatora vodecih svetskih proizvodjaca,po fabrickim cenama.Servis za sve vrste akumulatora u najkracem mogucem roku.

  Firme u blizini

  Starter Shop akumulatori, Tosin Bunar 106, Novi Beograd, Beograd
  Akumulator Majstor Mile, Bulevar Kralja Aleksandra 455, Zvezdara, Beograd
  Akumulatori Velko promet, Tosin bunar 188a / lok. 32, Beograd; Radnicka 37 b, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Redox prodaja, servis i otkup akumulatora, Vojvođanska 134, Novi Beograd, Beograd