Kontakt podaci za vašu firmu

Realni Aikido - Vracarevic

  • 5
5.0 | 3 ocena
Realni aikido - VračarevićLJUBOMIR -LJUBA VRAČAREVIĆ (1947.) majstor realnog aikidoa 10. DAN - SOKE, ceo svoj profesionalni rad posvetio je realnom aikidou - autentičnom stilu samoodbrane, koji je stvarao ...
Pročitaj više
Slavujev Venac
Zvezdara,Beograd

Yin Yang aikido klub

  • 2
  • %
5.0 | 3 ocena
Nosilac majstorskog pojasa III Dan, Miroslav Jovanović već više od 15 godina aktivno se bavi aikidom. Sada nastoji da svoja znanja i veštine prenese na članove škole aikida "Yin Yung". Jedan je od retkih stručnjaka na našim prostorima koji...
Pročitaj više
Danila Bojovića 4
Voždovac,Beograd

Aikido klub ARS

  • 1
5.0 | 3 ocena
Klub „ARS” vodi aikido instruktor i asistenti sa najvišim zvanjem u nasoj zemlji, dodeljenim od strane Aikido federacije u Japanu....
Pročitaj više
Hadzi Prodanova 15
Vračar,Beograd

Yamatokan Aikido klub

  • 1
0.0 | 0 ocena
Aikido klub Yamatokan osnovan je 2005. godine sa ciljem da promoviše aikido kao borilačku veštinu. U pozitivnom i bezbednom okruženju našeg kluba vežbači uče principe aikidoa, u atmosferi uzajamnog poštovanja gde nema želje za međusobnim t...
Pročitaj više
Knez Danilova 37
Palilula,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Aikido klubovi
Pitaj firme

Skola borilackih vestina Moto Ryu

  • 5
5.0 | 1 ocena
Sumatovacka 85a, Beograd
Vračar,Beograd
Aikido klub Shin Ken ...
Pročitaj više
Aikido klub Košava ...
Pročitaj više
Aikido klub Jovica Stanojević ...
Pročitaj više
Aikido Akademija ...
Pročitaj više
Aikido klub Musaši ...
Pročitaj više
Aikido klub Dojo Dunav ...
Pročitaj više
Aikido klub Aikikai ...
Pročitaj više
Aikido savez Srbije ...
Pročitaj više
Aikido klub Takeda ...
Pročitaj više
Aikido klub Torvel ...
Pročitaj više
Aikido klub Čegar ...
Pročitaj više
Aikido klub Olimp sport ...
Pročitaj više
Aikido klub Dinamična sfera ...
Pročitaj više
Aikido klub Samuraj...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

27.08.2018 01:57
Stefan Simovic
Klub REALNOG AIKIDOA Novi Beograd pruza vam mogucnost da spoznate pravi nacin efikasne samoodbrane. Kroz druzenje i treninge naucicete i nesto korisno za vas. Prudruzite se!
27.08.2018 01:53
Milos Petrovic
kolika je mesecna clanarina vasem klubu?
27.08.2018 01:51
Marko Miletic
AIKIDO KLUB ARS poseduje 4 grupe :Aikido za decu;aikido za pocetnike;stariju aikido grupu;grupu za ruski sistem.Ja sam krenuo na pocetnicki aikido i moram priznati da je je sjajna stvar. Svima bih prporucio da probaju. Osecaj je fenomenalan a opet sticete i znanje samoodbrani.
27.08.2018 01:44
Jelena Jovanovic
Odlicna skola AIKIDO-a YIN YANG koji preporucujem za svu zainteresovanu decu.Neka na pravi nacin se razvijaju i steknu pravu disciplinu. Moj sin ima 7godima i vec 2godine trenira ovu vestinu. Rezultati su fenomenalni i vide se! Na fizickom i mentalnom nivou se vide odlicni rezultati.
27.08.2018 01:39
Marko Miletic
Zeleli bi ste da upoznate cari vestine Real Aikido-a,ucinite to na pravi nacin uz kvalitetnog trenera Vracarevica! On je zasluzan za obuku telohranitelja i razlicite sluzbe obezbedjenja sirom zemlje. LIcenciran od strane IBSSSA , pruza vam mogucnost da na pravi nacin spoznate ovu veoma korisnu disciplinu!
27.04.2017 12:03
Milos Bozovic
Treniranje aikidoa svim malisanima obezbedjuje poboljasnje motornih sposobnosti i koordinacije tela,razvija kod njih osecaj za kolektiv,samodisciplinu i samopouzdanje.Sve pohvale i preporuke.
27.04.2017 12:01
Milos Bozovic
Kroz igru i zabavu,vezbajuci aikido,najmladji pored pravilnog fizickog razvoja sticu i osecanje za kolektiv,samodisciplinu,samopouzdanje i znanje o kulturi Japana,zemlje iz koje je je ova vestina i potekla.
27.04.2017 11:59
Lazar Ristic
Majstor aikida Morihei Uesiba je zacetnik aikida vecinom iz Daito Rya aikijutsu,koji je osmislio treninge aikida sa kopljem i bajonetom.Medjutim najveci uticaj dala je upotreba katana,kada je ova borilacka vestina u pitanju.Koristeci mnostvo pokreta aikido vezbac se pokrece kao nenaoruzani macevalac.
23.02.2017 12:20
Iva Markovic
Upoznajte se sa ovom vestinom na najbolji nacin u skoli aikidoa Ljube Vracevica koji jedan od najpoznatijih majstora ove vestine u zemlji a i sire.Grupe su prilagodjene vasem nivou spremnosti i poznavanju ove vestine.
23.02.2017 10:32
Ana Milosavljevic
Aikido za pocetnike je veoma korisna stvar i zato preporucujem svima.Treneri ovog kluba su pravi profesionalci a prostorije kluba se lepo odrzavaju.Zategnite vase telo i naucite nesto o samoodbrani.
23.02.2017 10:30
Andrija Atanaskovic
Obavezno preporucujem ovaj klub.Aikido kao borilacka vestina ce vas nauciti da steknete kontrolu nad svojim pokretima,bolju percepciju za kretanje u prostoru kako i da na pravi nacin iskoristite snagu vaseg protivnika,u slucaju napada.
11.07.2016 01:12
Jovica Vitakic
Sve preporuke jel ovaj sport razvija i fizicke i psihicke osobine polaznika.U klubu postoji nekoliko ekipa prilagodjenih pre svega urastu i znanju polaznika,ali i sa vec iskusnim aikidokama,tako da svako ima prostor za ucenje i napredovanje.
11.07.2016 01:08
Ana Milosavljevic
Njihovi treneri konstantno ucestvuju na seminarima,prate modernizaciju ovog sporta i zato je ovo pravi klub za vas.Tendorju aikido je pristupacan svim uzrastima bez obzira na fizicku snagu i kondiciju.S obzirom da se u tehnikama koristi inercija napadaca i nema primene sile,ovaj stil uspesno treniraju i zene svih uzrasta.
24.05.2016 01:45
Goran Sarenac
Moje dete je za kratko vreme unapredilo svoje fizicke osobine a narocito svoj karakter.Zahvaljujuci blagotvornom dejstvu na fizicki i psihicki razvoj licnosti, aikido za decu se preporucuje od najranijeg doba.
24.05.2016 01:41
Kosta Savic
Aikido je kao drevna ratnicka vestina,srednjovekovnog Japana,vremenom prilagodjena uslovima savremenog zivota.Koristi se u prakticnom sistemu samoodbrane.Ovaj klub vam nudi sve grupe za polaznike od dece do najstarijih.Odlicni su.
24.05.2016 01:39
Milos Bozovic
Ovo je definitivno najpoznatiji aikido klub u gradu.Od dosta ljudi sam dobio savet da ih posetim.Program za amatere je prilagodjen svim pocetnicima koji zele da upoznaju ovu vestinu i usavrse svoje fizicke sposobnosti.
07.08.2015 02:51
Marko NIkolic
Najbolji aikido klub u Beogradu!
04.04.2015 10:25
Jovan Toskovic
Najbolja skola aikidoa za decu na Vozdovcu. Yin Yang najbolji ste!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Aikido klubovi