Fenix Igma polovni agregati za struju

5.0 | 6 ocena
Ulica: Pančevački put 148, Krnjača
Grad: Beograd
Opština: Borča
Fenix Igma polovni agregati za struju
Telefon: +381/
Mobilni: +381/
www.fenix-igma.rs

O nama

FENIX IGMA POLOVNI AGREGATI ZA STRUJU

Osnovna delatnost preduzeća Fenix Igma je prodaja polovnih agregata za struju, servisiranje i održavanje agregata, kao i otkup novih i polovnih agregata. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i vrhunskom kvalitetu naših dizel agregata, stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata širom Beograda i Srbije, sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Budući da većina uređaja u domaćinstvu, na radnom mestu i u svim javnim ustanovama i institucijama za svoj rad koristi struju, kada dođe do njenog prekida to može da prouzrokuje mnoge neprijatnosti. Kako biste izbegli prekid rada često vrlo važnih aparata i uređaja, najbolje rešenje su novi ili polovni agregati za struju Fenix Igma.

Odabrati pravi agregat za struju nije ni malo jednostavno, jer ne poseduju svi agregati iste performanse, a pored toga važna je i svrha za koju su namenjeni. U našoj ponudi nalaze se polovni agregati vrhunskog kvaliteta, koji će Vas poštedeti razmišljanja o mogućem nestanku struje.

Iako je prodaja polovnih agregata, kao i njihovo iznajmljivanje, primarna delatnost naše firme, nudimo Vam i veoma važnu uslugu servisa za održavanje rada Vaših agregata. Zahvaljujući znanju i umeću našeg tima majstora, u najkraćem mogućem roku obavićemo popravku Vašeg dizel agregata i istom obezbediti savršenu funkcionalnost.

Sa željom da Vašem agregatu obezbedimo nesmetan rad, Fenix Igma nudi Vam i usluge montaže dizel agregata, brzo, lako i jednostavno, zato što smatramo da samo adekvatno montiran agregat za struju može da zadovolji Vaše potrebe. Pored toga, vršimo otkup novih i polovnih agregata za struju, po najpovoljnijim cenama.

Svoje usluge prodaje, servisa i popravke agregata za struju nudimo sugrađanima širom Beograda, ali i cele Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Odaberite kvalitet, postojanost i sigurnost pri kupovini agregata za struju.

Prodaja polovnih agregata za struju po pristupačnim cenama.
Najkvalitetniji polovni agregati Srbija.

Radno vreme: 00-24h

Fenix Igma polovni agregati za struju, Pančevački put 148, Krnjača, Beograd.

Cenovnik

1. Polovni dizel/benzin agregati
od 200 evra
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Miletic
  07.05.2018 01:00

  Polovni agregati koji su prosli strucan pregled i servis sada imaju i visegodisnju garanciju kad ih kupite. FENIX IGMA profesionalnost i usluznost na prvom mestu!

  Milos Bozovic
  14.01.2017 05:35

  Prednost polovnih agregata koje kupite u firmi Fenix Igma je u tome sto su njihovi serviseri veoma pouzdani.Svi agregati su provereni i potpuno ispravni a jedinstvenost je sto daju visegodinju garanciju na polovne agregate.

  momir cvetkovic
  24.10.2016 01:29

  poslovnost i srdacnost bez premca !!!!!

  Iva Markovic
  28.06.2016 04:43

  Zahvaljujuci znanju i iskustvu svojih radnika svi remontovani agregati se stavljaju na prodaju.Uz svaki remontovan agregat ide i visegodisnja garancija a obezbedjen je i servis u njihovom servisu.

  Firme u blizini

  Fenix Igma - prodaja, servis i popravka agregata za struju, Pančevački put 148, Krnjača, Borča, Beograd