Kontakt podaci za vašu firmu
Prodaja, servis, popravka i montaža agregata za struju na teritoriji Beograda, Srbije, Crne Gore i BiH...
Pročitaj više
Pančevački put 148, Krnjača
Borča,Beograd

Fenix Igma - iznajmljivanje agregata za struju

  • 8
5.0 | 9 ocena
Firma Fenix Igma vrši iznajmljivanje (rentiranje) agregata za struju na teritoriji Beograda, Srbije, Crne Gore i BIH. Servis, prodaja, popravka i montaža agregata za struju...
Pročitaj više
Pančevački put 148, Krnjača
Borča,Beograd

Fenix Igma polovni agregati za struju

  • 8
5.0 | 4 ocena
Osnovna delatnost preduzeća Fenix Igma je prodaja agregata za struju, servisiranje i održavanje agregata, kao i otkup novih i polovnih agregata. Takođe, nudimo Vam usluge montaže dizel agregata brzo, lako i jednostavno...
Pročitaj više
Pančevački put 148, Krnjača
Borča,Beograd

Pogledajte razlicite modele agregata koji su na prodaji

Prodaja agregata za struju

Cena na upit

Prodaja agregata za struju Honda

Cena na upit

Prodaja agregata Honda

Cena na upit
Polovni trofazni agregati

Polovni trofazni agregati

Cena na upit
Polovni dizel agregati za struju

Polovni dizel agregati za struju

Cena na upit
Polovni dizel agregati Srbija

Polovni dizel agregati Srbija

Cena na upit

Polovni dizel agregati prodaja

Cena na upit

Polovni agregati velike snage

Cena na upit
Mali generatori za struju

Mali generatori za struju

Cena na upit

Mali dizel agregati za struju

Cena na upit

Honda benzinski agregati

Cena na upit

Dizel agregati za struju

Cena na upit

Delovi za dizel agregate

Cena na upit

Delovi za agregate za struju

Cena na upit

Caterpillar agregati Srbija

Cena na upit

Bešumni agregat za struju

Cena na upit

Benzinski agregati za struju

Cena na upit

Alimar dizel generator

Cena na upit

Agregati za struju na naftu

Cena na upit

Agregati za struju na benzin

Cena na upit

Agregati velike snage

Cena na upit

Iskustva i komentari posetilaca

07.05.2018 12:58
Jelena Jovanovic
Nemate dovoljno novaca da kupite ,sad mozete da iznajmite agregat za stuju. FENIX IGMA godinama vec uspesno se bavi prodajom,iznajmljivanjem i popravkom agregata za struju. Sve pohvale za stucnost!
FENIX IGMA firma se bavi popravkom i prodjom agregata za struju.Moze se pohvaliti dugogodisnjem iskustvu, i brojnim preporukama.Na taj nacin sam i saznala za njih. Pohvalila bi agregat koji mi sluzi ukoliko dodje do nestanka struje a vezano je za rad kompjuterskih uredjaja. Sve pohvala!
07.05.2018 01:00
Marko Miletic
Polovni agregati koji su prosli strucan pregled i servis sada imaju i visegodisnju garanciju kad ih kupite. FENIX IGMA profesionalnost i usluznost na prvom mestu!
09.04.2017 01:30
Kristina Milosevic
Zahvaljujuci znanju i umecu njihovih majstora u najkracem vremenskom periodu obavice popravku vaseg dizel agregata i istom obezbediti savrsenu funkcionalnost.Kupljene i iznajmljene agregate za struju dostavljaju na vasu kucnu adresu,montiraju i podesavaju.
09.04.2017 01:12
Ilija Radovic
Njihov strucni tim servisera pored servisa,nudi vam i montazu dizel agregata kao i adekvatnu obuku za rukovanje istim.U zavisnosti od vasih zelja i potreba u mogucnosti su da vam ponude izradu zvucno i termo izolovanih kucica za dizel agregate.
Nude vam svoje usluge po pitanju montaze dizel agregata iskljucivo iz razlog sto smatraju da su adekvatno montiran agregat za struju moze nesmetano raditi da zadovolji vase potrebe.
14.01.2017 05:45
Goran Sarenac
Vec nekoliko godina u radu koristim iskljucivo Perkins dizel aparate.Moje misljenje je da su oni jedni od najpouzadnijih u odnosu na cenu a i do sada nisam imao negativna iskustva sa njima.Preporucujem da posetite Turbinu doo jer imaju njihove najnovije modele.
14.01.2017 05:42
Kosta Savic
Na jednom mestu mogu da vam ponude bogatu paletu dizel agregata za struju, zahvaljujuci kojima necete vise morati da razmisljate o nestanku struje.Iako je prodaja i iznajmljivanje agregata za struju primarna delatnost ove firme,ovde mozete odraditi i njihov servis.
14.01.2017 05:35
Milos Bozovic
Prednost polovnih agregata koje kupite u firmi Fenix Igma je u tome sto su njihovi serviseri veoma pouzdani.Svi agregati su provereni i potpuno ispravni a jedinstvenost je sto daju visegodinju garanciju na polovne agregate.
24.10.2016 01:29
momir cvetkovic
poslovnost i srdacnost bez premca !!!!!
U danasnje vreme nestanak struje u domacinstvu,preduzecu ili nekoj ustanovi izazvao bi kolaps.Da ne bi razmisljali o tome moj savet vam je da kupite neki od pouzdanih agregata na dizel gorivo firme Fenix Igma.
28.06.2016 04:46
Sandra Marinkovic
Najveci izbor najkvalitetnijih dizel agregata samo u firmi Turbina.Njihovi najpoznatiji agregati su iz uvoza marke Perkins koja je od najpoznatijih i najpouzdanijih u svetu.
28.06.2016 04:43
Iva Markovic
Zahvaljujuci znanju i iskustvu svojih radnika svi remontovani agregati se stavljaju na prodaju.Uz svaki remontovan agregat ide i visegodisnja garancija a obezbedjen je i servis u njihovom servisu.
17.05.2016 09:49
Zarko Manic
Turbina ima veliki izbor dizel agregata najpoznatijih svetskih proizvodjaca.Takodje vam nude i servis kao i sve rezervne delove.Vec godinama su u ovom poslu,profesionalni i precizni u poslu tako da je pravo zadovoljstvo saradjivati sa njima.
Fenix vam nudi najveci izbor svih vrsta agregata za struju.Pored prodaje ova firma se bavi i servisiranjem istih tako da kompletnu uslugu dobijam na jedom mestu.Cene su povoljne a kvalitet najbolji.Samo tako nastavite.
Koliko koštaju dizel agregati za struju?
28.03.2015 02:48
Petar Nikolic
Delovi za agregat za struju po najpovoljnijim cenama. Vrlo pouzdan i kvalitetan servis dizel agregata.
Najpovoljnije cene za agregat za struju u Srbiji.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Agregati