Dodaj firmu

Renoviranje i adaptacija Stanković i Tasić

0.0 | 0 ocena
Član 1 godinu Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Petar Ilic
16.08.2019 06:34

Imam vikendicu van Beograda, na kojoj je kapija vec malo oronula. Razmisljao sam da je zamenim, novom, kvalitetnijom i lepsom. Pronaso sam firmu ANTIĆ ALUMINIJUMSKE OGRADE I KAPIJE, koja to stvarno sjajno radi, Video sam njihove radove i jako mi se svidelo kako to rade. Narocito sto u svom programu imaju aluminijumske kapije koje ne rdjaju i koje su bukvalno vecne. Pozvao sam ih i dogovorili smo se, i oko usluge i oko cene. Po zavrsnem radovima su me pozvali. Kada sam video kako je to sve urAdjeno, ostao sam zapanjen. Moja skromna vikendica, sa ovakvom novom i luksuznom kapijom je izgledala bajno, kao iz nekog holivudskog filma. Gotovo potpuno neverovatno.

Renoviranje i adaptacija Stanković i Tasić
Branko Basic
16.08.2019 06:18

Odlucio sam da se pozabavim renoviranjem stana, tj da uradim kompletan moleraj kao i keramiku i vodovod u kuhinji i kupatilu. Trebao mi je pouzdan i siguran tim koji ce sve to uraditi kvalitetno. Istrazivao sam malo duze i odlucio sam se za RENOVIRANJE I ADAPTACIJA STANKOVIĆ I TASIĆ. Pozvao sam ih i dogovorili smo se oko detalja. Potvrdili su mi da ce sve biti uradjeno po dogovoru. Kada su zavrsili radove, otisao sam da vidim kako to sve izgleda. Kada sam usao, stvarno sam bio zadivljen, jer je sve izgledalo novo, cisto. Odlicno i lepo uradjeno, bez greske.

Renoviranje i adaptacija Stanković i Tasić
Mara Pavic
22.07.2019 07:49

Moj brat je resio da renovira kupatilo. Imao je problema sa slavinama i vodovodnim cevima. Zamolio me je da mu pronadjem firmu koja ce to kvalitetno uraditi, jer je on bas prezauzet. Odlucila sam da mu preporucim firmu Stankovic i Tasic, koja se bavi renoviranjem i adaptacijom stanova. Oni su dosli i rekli su mu sta sve treba da se uradi. Dogovorio sqa sa nima oko svega i oni su to sve uradili precizno, cisto i veoma povoljno. Rekao mi je da je bas zadovoljan, kako su sve odradili. I da ima jos u planu da renovira nesto drugo u stanu i da ce se opet odluciti za njih, kada nadje vremena da radi na daljem renoviranju stana.

Renoviranje i adaptacija Stanković i Tasić
Ostavite komentar
    Mapa
    Renoviranje i adaptacija Stanković i Tasić
    Idi na vrh strane