Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije 3D ultrazvuk
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Premium ginekološki paket za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, PAPA + VS, kolposkopija, palpatorni pregled + BRISEVI - chlamydia, mycoplazma, ureaplazma)

Akcija -62% 3800 Din.
Premium ginekološki paket za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, PAPA + VS, kolposkopija, palpatorni pregle...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kompletan ginekološki pregled za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, palpatorni pregled grudi)

Akcija -64% 2100 Din.
Kompletan ginekološki pregled za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, palpatorni pr...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kompletan ginekološki pregled + brisevi za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, palpatorni pregled grudi + cervikalni i vaginalni bris sa antibiogramom)

Akcija -60% 2990 Din.
Kompletan ginekološki pregled + brisevi za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, pal...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

3D ultrazvuk

Danas se drugo stanje ne može zamisliti bez praćenja uz pomoć 3D ultrazvuka. Radi se o aparatima koji budućim roditeljima mogu obezbediti da vide trodimenzionalnu sliku svoje buduće bebe, a to je, priznaćete, jedinstveno iskustvo i divan osećaj. 

Roditelji svoju bebicu mogu da razgledaju iz svih uglova, a često ovaj pregled znatno olakšava analizu spoljašnjeg izgleda ploda, i može se obaviti u bilo kom periodu trudnoće. Ono što je veoma značajno napomenuti, jeste da vaš lekar kasnije može analizirati detalje snimka, bez vašeg prisustva. 

3D ultrazvuk prednosti 

2D ultrazvučni aparat je dugo godina u upotrebi. Kao što mu ime kaže, on daje dvodimenzionalnu sliku. Lekar može videti sve što je potrebno, kao što je gestacijska strost trudnoće, veličinu bebe i postojanje potencijalnih problema. Može se videti čak i pol bebe, ako je „raspoložena“ da se lepo „namesti“, međutim, buduća mama tu često ne može razaznati šta je šta, pa njena znatiželja, neće biti u potpunosti zadovoljena, kao korišćenjem 3D ultrazvučnog aparata. 

3D ultrazvuk – kako se radi?

Ultrazvučni talasi struje kroz stomak i eho se vraća nazad. Lekari, mame i tate, mogu da posmatraju bebine pokrete: beba može da im se nasmeje, pokaže kako ume da sisa palac ili da im mahne. Slika 3D ultrazvuka može imati bilo koju boju, ali je u većini slučajeva korišćena zlatnožuta jer je svojim izgledom najprijatnija.

3D ultrazvuk u trudnoci

Slika bebe se može videti mnogo jasnije i realnije, tako da je 3D ultrazvuk u savremenoj medicini sasvim neophodan. Kada majka posmatra svoju bebu na ovaj način, gledajući realističnu sliku i kada ima osećaj da može da je dodirne, lekari su primetili, da se stvara posebna veza između trudnice i njene buduće bebe, te da žena počinje da vodi više računa i o svom zdravlju i o bebi.

Veoma je važno istaći da je ultrazvuk potpuno neinvazivna metoda, ne postoje kontraindikacije, ni za majku, ni za buduću bebu. Može se raditi mnogo puta, sam pregled je jednostavan, brz, bezbolan i nimalo neprijatan.

Ono što je lekarima važno, jeste da korišćenjem 3D ultrazvuka mogu odrediti prilično tačno težinu bebe i mogu kontrolisati njene vaskularne karakteristike. Navešćemo primer, da se kod malignog tumora u neovaskularizaciji obično stvaraju brojni krvni sudovi koji se nepravilno granaju. Korišćenjem 3D ultrazvuka omogućen je novi način da se uvidi pojava i način grananja krvnih sudova, što je potencijalno od velikog značaja i za lekare i za roditelje.

Iz svega navedenog, nadamo se da ćete sebe obradovati zakazivanjem 3D ultrazvučnog pregleda, jer su beneficije mnoge, kako u medicinskom smislu, tako i u emotivnom – svakako jedva čekate da se beba rodi, pa evo prilike da je vidite i pre tog srećnog momenta.

3D ultrazvuk – cena

Cene se kreću u rasponu od 3500 do 3800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ginekoloske ordinacije ispod teksta.

Kompletan ginekološki pregled + UZ DOJKI za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, palpatorni pregled grudi, UZ dojki)

Akcija -65% 3000 Din.
Kompletan ginekološki pregled + UZ DOJKI za dame (pregled, ginekološki UZ sa kolor doplerom, kolposkopija, PAPA I VS, pa...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kompletan ginekološki pregled (kolposkopija, PA i VS, ultrazvučni pregled vaginalnom sondom, bimanuelni pregled)

Akcija -65% 2450 Din.
Kompletan ginekološki pregled (kolposkopija, PA i VS, ultrazvučni pregled vaginalnom sondom, bimanuelni pregled) po ceni...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ginekološki pregled i ultrazvučni pregled vaginalnom sondom

Akcija -76% 1200 Din.
Ginekološki pregled i ultrazvučni pregled vaginalnom sondom po ceni od 1.200 din samo u Ginekološko akušerskoj ordinacij...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Premium paket za dame - ginekološki pregled, ultrazvuk, kolposkopija, Papa test, Vs, ureaplazma, mikoplazma, hlamidija i ultrazvuk dojki

Akcija -80% 3390 Din.
Premium paket za dame - ginekološki pregled, ultrazvuk, kolposkopija, Papa test, VS, urealpazma, mikoplazma, hlamidija i...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

12.11.2018
Marina Dakic
3D ultrazvuk je nesto starija tehnologija u odnosu na 4d ultrazvuk. Medjutim, to ne znaci da je u pitanju tehnologija koja je nesto vise zaostala. U svakom slucaju, i ona daje sasvim zavidne rezultate u toj oblasti.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Koliko ksta neka kosta, vazno je samo da ovaj ultrazvuk moze da uradi nesto svoje.
19.05.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju mora da moze on da se deblo plati. Druge stvari nisu toliko vazne.
08.05.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju mora da moze on da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
11.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Verovali ili ne 3d ultrazvuk je nesto sto je u svakom slucaju i vise nego idealno resenje. Mada, samo treba da znate da on i nije bas jeftin ali Boze moj, sta je tu je.
27.03.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju je problem sto on dosta kosta i sto nije ni malo jeftin.
10.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta ultrazvuka koja je posebno kvalitetna.
07.03.2017
Marta Dencevic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta ultrazvuka.
20.02.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta ultrazvuka. Sve drugo je daleko losije resenje.
02.02.2017
Ljubinka Sreckovic
koliko mi se samo cini, 3d ultrazvuk je posebna vrsta ultrazvuka. Sve drugo je daleko manje vazno.
23.01.2017
Petar Jankovic
Ipak je koliko se i meni cini, ovo posebna vrsta ultrazvuka. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
04.01.2017
Nikolina Pantelic
Ipak ovo i nije bas toliko komplikovano da se uradi. Samo na vreme treba da se rezervise.
15.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju je veoma bitno da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
29.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju ove vrste ultrazvuka, samo treba da posetite ordinaciju Jevremovic. Ukoliko se odlucite da bas to uradite, budite sigurni da ne biste trebali da se pokajete.
10.11.2016
Biljana Brankovic
Ovo je vrsta ultrazvuka koja na jedan veoma kvalitetan i profesionalan nacin moze da se uradi u ordinaciji Radojcic.
21.09.2016
Marko Petrovic
3D ultrazvuk je ultrzvuke koji je jedan od najzastupljenijih u nasoj drzavi. Pri tome, nije ni malo zastareo.
19.08.2016
Dusan Markovic
Smatram da je 3d ultrazvuk jedno od najboljih resnjee za vas u slucaju da treba da se konkretno pozabavite nekim problem po pitanju bebe. Kada kazem problem mislim na to da ne mora da nuzno bude problem u pravom i negativnom smislu te reci.
18.07.2016
Marina Zivkovic
3D ultrazvuk je nesto starija tehnologija u odnosu na 4d ultrazvuk. Medjutim, to ne znaci da je u pitanju tehnologija koja je nesto vise zaostala. U svakom slucaju, i ona daje sasvim zavidne rezultate u toj oblasti.