Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije 3D torte
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Torta "Kinder jaje"

Akcija -27% 1100 Din.
Torta "Kinder jaje" - 1.100 din! AS TORTE!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta za devojčice po SUPER ceni!

Akcija -29% 990 Din.
Torta za devojčice po SUPER ceni! - 990 din! AS TORTE!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta za dečake po SUPER ceni!

Akcija -29% 990 Din.
Torta za dečake po SUPER ceni! - 990 din! AS TORTE!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

3D torte

Moramo priznati, sve su torte lepe, ali su 3D torte nešto posebno, upravo zbog svog izgleda. Kada je budete poručili i nestrpljivo dočekali, bićete na „slatkim mukama“, i to bukvalno: da li da ovu poslasticu prvo pojedete ili da se najpre divite savršenstvu njenog dizajna?

 

 

Vaša mašta je izazov i inspiracija profesionalnim poslastičarima da naprave upravo ono što ste vi zamislili. U tom smislu, svaka 3D torta je drugačija. 

3D torte za decu

Ko bi se ovakvim prelepim oblicima torti više divio i radovao, nego naši mališani? I zar postoji ijedno dete koje ne bi želelo da za svoj rođendan duva svećice na 3D torti, sa koje mu se smeši neki njegov omiljeni crtani junak, super heroj ili fudbaler?

Devojčice, najčešće će izabrati princeze sa čarobnim štapićem u rukama, Hello Kitty, Mini, a retko kojoj se neće dopasti svetski megapopularni Minjoni; 3D štrumpfovi ili još bolje – Štrumpfeta, Pepa Prase i svaki drugi oblik koji vaša ćerka poželi, moguće je napraviti u 3D varijanti.

Za vaše dečake, 3D fudbalska lopta, ili Nodi sa svojim automobilom, svakako su nešto čime će se oni oduševiti. Spajdermen ili Betmen, brzi sportski automobil – zamislite crveni Ferari u 3D varijanti; Minjoni, Štrumpfovi, Nindže kornjače ili Miki Maus 3D torta... Najbolje je da pitate vašu decu šta bi želeli, a vama ostaje samo da naručite.

3D torte za mladence

Naravno, nijedno venčanje ne može proći bez torte. Torta na tri ili četiri sprata, kraljica je ovog velikog događaja, pored mladenaca, svakako. 

 

 

I ovde nema granica kada su u pitanju ideje kako bi trebalo da izgleda mladenačka torta. Profesionalnim poslastičarima vaša svadba je inspiracija, jer svako venčanje je različito i svi mladenci su drugačiji. 

3D torta će pobuditi pažnju svih prisutnih gostiju, jer ona je zaista veličanstvena. Uvek možete izraditi figurice mlade i mladoženje, a pored toga, simpatičan bi bio i dvorac iz bajke na torti, kao simbol da je mlada napokon pronašla svog princa.

3D torte – iskustva

Na web prezentacijama poznatih poslastičarnica, uvek možete pronaći širok izbor ponuđenih torti, što se tiče vrste torte i njenih sastojaka. Dekoracija se uvek radi po vašoj želji, jer ako je venčanje u pitanju, staro je pravilo da se dekoracija na torti mora usaglasiti sa mladinom venčanicom i detaljima u enterijeru. 

Što se dečijih 3D torti tiče, one bi trebalo da budu šarene, vesele, raznobojne... Praksa je da se torte naprave na dan za kada je zakazan vaš značajni događaj, kako bi bile sveže a dekoracija postojana. Transport se vrši klimatizovanim vozilima, a može se dogovoriti da vaša 3D torta bude isporučena u određeno vreme kada planirate da je isečete i poslužite.

I na kraju, sada ste i sebe, ali i sve vaše goste stavili na „slatke muke“, spomenute i na početku ovog teksta... Mi vam savetujemo da najpre svi malo uživate u lepoti ovog poslastičarskog remek dela, a onda da svi zajedno „navalite“ na slatko savršenstvo oblika i ukusa!

3D torte – cena:

Za 3D tortu potrebno je izdvojiti u proseku od 1250 do 1700 dinara. Dekoracija se posebno naplaćuje, a cena zavisi od veličine vaše torte, kao i od vaših želja u pogledu dizajna torte.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Torta "500e" po SUPER ceni!

Akcija -29% 990 Din.
Torta "500e" po SUPER ceni! - 990 din! AS TORTE!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

06.12.2018
Zeljana Jeremic
Moze li neko tacno da mi objasni sta su to tacno 3d torte? Koja je njihova uobicajena cena i gde bi mogle da se poruce? Mozda vec imaju negde i gotove da se kupe po supermarketima.
04.09.2017
Milen Jovanovic
3D torte su po meni cist jedan kiceraj i jedna izmisljotina. Nazalost je situacija takva da su ovo torte koje su morale da budu izmisljene da bi neko u poslasticarstvu mogao da zaradi jos nesto malo vise para.
18.05.2017
Marina Zivkovic
Po pravilu, ukoliko se odlucite za ove torte, pre ili kasnije se sigrno necete pokajati. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena.
04.05.2017
Filip Milutinovic
Ovakve jedne torte u svakom slucaju moraju i mogu da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
20.04.2017
Jovana Milinkovic
Po meni, ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to 3d torte. One su po meni nesto posebno sto valja. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
06.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni, ako pricamo o ovim tortama sigurno treba da se opredelite za kvalitet. Svako drugo resenje je mnogo losije i gore. Pri tome, ako vec pricamo o kvalitetu on je nesto sto se u danasnje vreme podrazumeva.
04.04.2017
Lea Stankovic
Mislim da je po pitanju ovih torti, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.
21.03.2017
Todor Markovic
Po mom misljenju po pitanju ovih torti, sigurno samo da kvalitet pre ili kasnije treba da bude u prvom planu.
01.03.2017
Simona Vucinic
Ako mene licno pitate, 3 d torte su jedno cisto bacanje para i nista vise od toga. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
10.02.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, nisu ovo ipak trote za svakoga. Ipak je potrebno da ih neko sa ukusom napravi.
31.01.2017
Marta Dencevic
ne znam ni sta ove torte stvarno podrazumevaju. Bas iz tog razloga i gledam kako da se odlucim za kvalitet.
16.01.2017
Petar Jankovic
Kada pricamo o 3d tortama, ovo je postalo bas onako popularno a kada nesto tako iznenada postane popularno, onda mora da bude i skupo.
26.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako pricamo o kvalitetim 3d tortama, samo treba da znate da je po tom pitanju samo potrebno da se opredelite za kvalitet u koji nemate razloga da sumnjate.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako su vam vec potrebne kvlaitetne i proverene 3 d torte, onda je u svakom slucaju idealno resenje da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim i proverenim licem.
22.11.2016
Jana Stankovic
Veoma kvalitetne 3d torte mogu da vam naprave u poslasticarnici torte olja i to po veoma povoljnim cenama.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne 3 d torte, mislim da je ubedljivo najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem i da posetite poslasticarnicu Erikson posto je ona poznata po veoma kvalitetnim ukrasima.
13.09.2016
Marko Petrovic
Ovo su generalno torte koje su intenzivno pocele da se pojavljuju u poseldnih nekoliko godina. To su u svakom slucaju torte u koje mozete da imate puno poverenje da ce se svima dopasti, narocito mladima.
09.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da je ovo u pitanju samo jos jedan od nekakvih novih izmisljenih torti kako bi se ljudima samo uzele pare.
08.07.2016
Ljubinka Sreckovic
Moze li neko tacno da mi objasni sta su to tacno 3d torte? Koja je njihova uobicajena cena i gde bi mogle da se poruce? Mozda vec imaju negde i gotove da se kupe po supermarketima.