Dodaj firmu

Novosti iz poslovnog sveta

Najbolji servisi računara i mobilnih telefona - Beograd!

Kako bi Vaši telefoni i računari radili besprekorno i bili adekvatno zaštićeni, u servisima računara i mobilnih telefona u Beogradu su pripremili sjajne popuste na različite proizvode i usluge.

Najbolji servisi računara i mobilnih telefona  - Beograd!
Profesionalno čišćenje tepiha i nameštaja - Beograd!

Na raspolaganju su Vam najbolji tepih servisi u Beogradu i agencije za čišćenje stambenog i poslovnog prostora, koji danas i u narednim danima odobravaju popuste uz besplatne kupone portala navidiku.rs.

U cvećarama možete kupiti i poklon aranžman za muškarce

Ponekad je pravi izazov pronaći adekvatan poklon za muškarca, bez obzira da li je u pitanju vaš brat, muž, kolega ili kum, zato što je izbor za njih mnogo jednostavniji i skromniji,a postoji mogućnost da ostanete bez ideja.

Najbolji popusti u beogradskim frizerskim salonima!

Uz besplatne kupone portala navidiku.rs posetite danas i u narednim danima sjajne beogradske frizere i ostvarite popuste. Neka Vaša frizura bude savršena, a Vaša kosa zdrava, jaka i laka za održavanje.

Da li da zovete parketara kada vam se podigne parket?

Parket u određenim slučajevima može da se podigne i tako napravi štetu, koju mi vidimo kao neravnu podlogu a potencijalno i opasnu prepreku i oštećenje na kome se možemo saplesti i povrediti.

Šta je špatulat tehnika?

Špatulat tehnika predstavlja sofisticiranu metodu dekoracije zidova koja se izdvaja svojom elegancijom i bogatstvom teksture. U molerskim radovima, ova tehnika je jako popularna je rima prepoznatljivu estetiku, koja može običan prostor pretvoriti u raskošan dom.

Auto stakla Nole - super popusti!

Sve vrste auto stakala možete servisirati u servisu za auto stakla Nole u Beogradu, uz garanciju kvaliteta da neće propuštati ni vodu ni vazduh na mestima gde je zalepljeno, i sve to po akcijskoj ceni.

Mediteranski ukusi Campania Pizza Gourmet restorana u Beogradu!

Poseban način pripremanja hrane u ovom restoranu, daje za rezultat autentične i raznovrsne ukuse koji oduševljavaju svakog gosta. Uživaćete u svakom zalogaju savršenih porcija u kojima su svi sastojci iz italijanske regije Campania.

Najnovije interakcije korisnika sa firmama

Prikaži sve #kontakt #akcije #komentar
Idi na vrh strane