Vratite se na mobilnu verziju sajta

Pronađi TV stanicu

Komentari (100)

Prijavi da ne radi

Ocena :3.37 od 456 glasa

Pročitajte:

Ime tv stanice: Ultra
Lokacija: Beograd

Ultra TV program


Vrsta programa koji se emituje: deciji

Napomena:

Za gledanje ovog TV kanala neophodno je da besplatno instalirate VLC media player i da koristite mozilu ili chrome, ako vam nakon instalacije i dalje ne radi preko MOZILE, a trebalo bi da radi, ovde mozete preuzetii CHROME pretrazivac. Prvo instaliratjte pretrazivac a potom VLC player, potpuno je besplatno i bezbedno, a drugacije je nemoguce gledati. Sve ovo mozete preuzeti klikom na njihove gore pomenute nazive (zadebljani tekst plave boje). Za vreme instalacije VLC playera obavezno stiklirajte polja Mozilla Plugin i Active X, ali najbolje je da sve ostavite stiklirano kako jeste. Nakon instalacije restartujte vas pretrazivac (potpuno ga ugasite i ponovo pokrenite).

Da biste kanale gledali neometano potreban vam je nesto brzi internet, ukoliko imate problema onda je to najverovatniji uzrok. Ukoliko vam se umesto slike pojavi prazan ekran sacekajte malo i ako nakon nekog vremena i dalje ostane ovako, samo kliknite na taster f5 i sacekajte da vam se ponovo ucita stranica, ukoliko i dalje nema slike, ponovite ovo par puta dok vam se ne pojavi slika.

Ako želite da gledate TV preko čitavog ekrana, sačekajte da TV startuje, a zatim kliknite na kockicu koja se nalazi na donjem desnom uglu ekrana...

Napiši komentar

Pošalji komentar

 1. Lana

  E ibacili ste Zaljubljenu Mimi s Ultre pa bravo.Aplauz.Ultra Bebeci program.Prestajem da gledam kanal.

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 2. Lara

  Ubacite Kirari,SAO,Princeze Sirene,i U ritmu srca.

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 0

 3. Elizabet

  Volelabi da pustite ranije crtani a ne kasno naprimer zaljubljena mimi pocinje u. 23:00 sata a sto ne ranije tako oko 6 ili 5 ili .......... Ili dali mozete da snimate sve epizode naprimer zaljubjena mimi i da izbacite te epizode na YouTube.

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 4. Sara

  Slazem se sam Aleksandrom,Veljkom i Anamarijom :) Vratite Kirari,Princeze sirene,Super spijunke,ubacite nindza kornjace i drugi

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 0

 5. Jogi

  Slažem se.Neka samo vrate stare dobre gledane crtaće koje svi volimo i neka daju nove epizode nekih dobrih novih crtaća koje ja i drugi želimo i biće super.Onda će imati i veliku gledanost i sve drugo samo pitanje je hoće li nas ultra ikada poslušati!Hvala pozz...

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

  • Pogledaj zvanicni sajt

   Ne da te ne slusaju oni ne znaju da ovaj sajt postoji idi na zvanicnu stranicu na fejsbuku tamo odgovaraju na sva pitanja predloge i ostalo rekli su jos u junu da ce recimo izaci u septembru najnovija sezona yu gi oh a u januaru jos novija!!!!!!!!!!evo link https://www.facebook.com/pages/TV-Ultra/444497135721840?fref=ts

   Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 0

 6. anamarija

  Uporna cu biti sa komentarima! Vratite nam Kirari,Princeze sirene,Dzoni Testa,Andjelu Anakondu,galakticki fudbal,Najnoviju sezonu Kod lioka,mozete ubaciti Sundjer Boba!

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 7. Veljko

  Ja sam gledao Ultru od moje 7 godine ali sam prestao skoro jer se upropastio! Izbacite sve crtače osim Kod lioka i ubacite Kirari,Princeze sirene,Zaljubljena Mimi,Nindza kornjače,Galakticki fudbal,Super spijunke,liga super zloća,novu sezonu Kod lioka i druge!!!!

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 0

 8. Aleksandra

  Ubacite Kirari,Princeze sirene,super špijunske,galaktičkih fudbal,Dzoni Testa i td!

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 9. Veljko Jokic

  Kirari, Princeze sirene,galakticki fudbal,Zaljubljena Mimi,Andjela Anakonda,Dzoni Test,Super spijunke i drugo crtaci da se vrate na Ultru pod hitnoo!!

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 10. Anamarija

  Vratite nam kirari,Princeze sirene,galakticki fudbal,Dzoni testa i drugoo!!!

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 11. Aleksandra

  Od ovih crtaca koji su sad gledam samo Kod lioko i Garfilda.Sve ostalo je bezveze. Kao i u proslom komentaru vratite nam ovako :Kirari,Princeze Sirene,Super spijunke,Dzoni Testa,Andjelu Anakondu,

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 12. Aleksandra Dukic

  Vratite molim vas Kirari,Princeze sirene,Andjelu Anakondu,galakticki fudbal,Kod lioko,Super spijunke... I druge Ja sam prestala da gledam Ultru ima jedna godina jer su sad glupi crtaci.Ubacite molim vas one crtace sto sam vam rekla imacete vecu gledanost sto posto

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 13. Sara98

  Ubacite Kirari,Sword Art Online i u Ritmu Srca na Ultru.Tenks^^

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 0

 14. Isabella

  Da li mozete da pustite Sword Art Online?c:

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 0

 15. hana

  Nesto nece da unide na knal

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 16. ultra tv

  Nemana,crtani Wakfu 2 možeš gledati svakog dana preko ultre-našeg kanala.Nikola,radimo na tome da popravimo ovaj problem.Nastavite da gledate ultru!

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 17. Nemana

  Znate li kako mogu gledari crtani Wakfu 2 preko interneta ali da je na srpskom.Ako imate molim vas posalite mi link.Hvala.

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 18. DimitrijeVujic

  zasto nece da unje u kanal!!!!!

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 19. Nikola

  Moze neko da mi pomogne ja ovde u opste ne mogu da gledam npr.Ultru... a mogu RTS,Pink...Ako nekomoze da mi pomogne ?

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 20. ULTRA 2

  Dobro Jogi poslušaću te.Hvala opet na savetu.Razmišljao sam se par dana i ipak nastavljam da se dopisujem.Čujemo se opet uskoro!Pozz svima!

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

 21. Jogi

  ULTRA 2,nemoj odustajati.Ni ja nisam odustajao.Da bi neko dostigao neki cilj ne treba odustajati.Zato ne odustaj.Budi uporan.Samo upornošću možeš nešto postići.

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

 22. Jogi

  Zdravo!Rekao sam da ću biti uporan sa komentarima sve dok se ultra ne promeni na bolje i tako će i biti.Baš sam danas gledao onaj glupi crtani animalia i zaključio sam da ultra zaista ima problema sa sinhronizacijom.Ali po meni sinhronizacija nije najveći problem nego najmanji problem i ona mi uopšte ne smeta.Najveći problem kod ultre jeste ovaj njihov novi program.Krenuću prvo od toga šta treba izbaciti sa ultre što pre.Verujem da se i drugi slažu sa mnom oko ovog šta treba izbaciti sa ultre smesta:Ogi i bubice(prebacite na mini ultru),animalia,gon(užas),lalalupsi(prebacite molim vas na mini ultru),kako da dresirate svog zmaja,lovci na zmajeve(crtani po meni nije nešto i reprizirate ga stalno.Eto,a sada ću reći koje crtane da ubacite umesto njih preko dana:bidaman crosfire es,anđeoski prijatelji 2.sezona,u ritmu srca(ali nove epizode a ne stare epizode opet) i skubi du misterija(nastavak a ne ponavljanje),kaelu 2 itd.. A što se tiče crtana basketaši,frifoniksi i kaidžudo i ovih drugih koji se daju oko ponoći jako kasno te crtaće ili prebacite preko dana ili bar reprize dajte tokom dana.Jer mislim nema smisla da neko gleda te crtaće svake večeri tako kasno.Što se tiče večernjeg programa od 22:00 pa do 00:00 možete menjati a i ne morate.Poslušajte me,pročitajte ovaj komentar jer je pravo vreme da se ultra promeni!Srećno bilo.Hvala...

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 0

 23. Danilo

  Zasto radi pink,prva,rts1,b92 a ultra ne popravite to!

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 0

 24. ULTRA TV

  Prestajem više ovde da pišem na ovom sajtu.Nadao sam se da će me ultra poslušati jer bi onda sv bilo bolje.Samo bih pred kraj nešto da kažem.Jogi izvinjavam ti se.Ti si mene učio o svemu i pričao si mi da ne odustajem.Oprosti ali moram odustati.Uvek ću pamtiti ovaj sajt.I nadam se da će ultra biti bolja!Eto to je to što sam hteo reći.Veliki pozdrav svima!

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

 25. Ja

  Ultra,i ja vas molim.Poslušajte svu ovu decu više,uradite kako su rekli.Promenite vas kanal od 15.avgusta ili od 1.septembra.Ne morate menjati sve iz skroz.Promenite samo neke crtaće kao što oni kažu.Svi vam to pričaju već godinu dana ultra.Poslušajte više ovu decu zaboga!

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

 26. Igor

  Slazem se sa Jogijem i Diarom da su crtaci lalalupsi ogi i bubice animalia...Isto sam pre voleo ultru nemacrtac koji nisam gledao a sada gledan samo Garfilda i Kod lioko.

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 0

 27. Jogi

  I da nastavim...Onda okrenem ultru.Toliko sam se trudio da gledam animaliu i ove druge crtaće ali jednostavno ne mogu.Ne sviđa mi se!Veruj mi ne preterujem.Ja sam samo realan i ja i dalje podržavam ultru Ognjene.Vreme je da ti otkrijem moje pravo ime.Zovem se Jovan.Ja samo hoću da pokazem ultri da su pogrešili i da isprave svoju grešku.U narednim komentarima ću detaljno reći o crtaćima i tako to.Ja se i dalje dopisujem ovde i nastaviću.Biću uporan.I samo jos nesto da dodam.Mia i ja 2 je super.Gledao sam i prvu sezonu,gledam i drugu i ona i garfild su mi trenutno jedino super na ultri!Ne krijem se.Gledam miu i ja!I dalje stojim uz to da ni ženski crtaći nisu loši i da ih mogu gledati i dečaci!Čujemo se opet.Hvala...Pozz

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 0

 28. Jogi

  Hvala što me podržavate.Veliko hvala!Ali samo još nešto da kažem.Sad je raspust,imamo više slobodnog vremena i imam potrebu da naravno pogledam neki film.Ja okrenem disney nije ni on sjajan i nema ni na njemu neka super serija.

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 1

 29. Diana

  Jogi je potpuno u pravu. Ultra je sad nevidjen smor, makar meni. Gledam samo fox, fox life, prvu i b92.Svi dobri crtaci i serije su uvece i slede samo tad. Takodje izbacite ove gluposti koje slede tokom dana kao sto su lalalupsi, gon, animalia, Ogi i bubice pogotovo....

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

 30. gorm

  Slažem se sa Jogijem i samo još nešto da dodam.Molim svu decu i sve da komentarišu još više i da daju prave predloge da bi ultra bila mnogo bolja i da bi je svi mogli i dalje gledati!

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 1

 31. Jogi

  Ultra ako ovo ikada čitate pročitajte nam komentare i moj komentar.Ja sam ranije jako voleo ultru,od moje šeste godine stalno sam gledao ultru.Svaki crtani na ultri sam gledao.Bio sam veliki fan ultre i ništa nisam propuštao čak ni reprize crtaća.A od 2014.godine ultra se potpuno promenila!Sada ne gledam ultru,nego disney channel.Nadao sam se da će se ultra promeniti i da će i dalje biti oni dobri crtaći.Ali ne.Zato molim ultru da umesto:gona,lalalupsi,ogi i bubice i drugih crtaća vrate one dobre crtane džoni testa i druge kao što su kaelu 1 i 2,u ritmu srca itd...Ovo crtaći koje sam malopre pomenuo da izbace sa ultre neka prebace na mini ultru!Ultra se sada pretvara u mini ultru.Ja hoću natrag staru dobru ultru!Hvala unapred.Nadam se da ćete me ovog puta što pre poslušati.

  Ocena komentara: Thumb up 9  Thumb down 0

  • Ognjen

   Čoveče, ti stvarno hoćeš da zameniš ovaj program na Ultri za te budalaštine?

   Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 1

 32. Ne radi

  Zasto radi pink,prva,rts1,b92 a ultra ne popravite to

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

 33. Jogi

  Ultra je postala mini ultra.Sve su reprize dobrih crtaća i nove epizode glupih crtaća.Reči nemam više.Ne gledam ultru više,a kada god hoću da pogledam i vidim ima li nešto novo pojave se lalupsi ili gon ili neka druga glupost.Oh!Disney channel je mnogo bolji sada od ultre!

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 2

  • Ognjen

   Uh... Gde je taj stari Jogi koji me je naučio da ne preteravam kad su u pitanju komentari? U redu, razumem, i ja ponekad ne gledam Ultru, više gledam National Geographic Channel i Discovery, ali, da nisi i ti sad malo preterao? Oduvek si podržavao Ultru, a sad jednostavno odustaješ? Gon je dobar crtać. A, kako si ti sam napisao u komentaru, nisu loši i crtaći za devojčice. To je sve što sam hteo da kažem. Hvala.

   Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 34. Andjela

  Kada pocinju ,,SUPER SPIJUNKE,, ??? I ubacite ,,PLESNU AKADEMIJU,, i radnim danima...

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 35. Vanja

  imam i vlc i flash ali nece da se pokrene pls neko da mi pomogne mnogo mi znaci

  Ocena komentara: Thumb up 9  Thumb down 2

 36. Reina

  Da li mozete da vratite anime Kirari? I ako neko moze da mi kaze koja je sada epizoda Zaljubljene Mimi? :33

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 4

  • Marija

   Na "youtube" nista nema!

   Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

  • Ognjen

   Da li stvarno toliko voliš anime? Okej, ali nemoj trovati Ultru sa tim! Poseti ,,youtube" i ukucaj taj anime ili koji god želiš.

   Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 3

 37. Nataša

  Molimo Vas, da li možete da pustite crtani pod nazivom " U Ritmu Srca " ? Bila bi Vam zahvalna mnogo. Hvala u napred

  Ocena komentara: Thumb up 8  Thumb down 3

  • Ognjen

   I ti voliš anime? Poseti ,,youtube" i gledaj šta god hoćeš.

   Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 38. viktor

  lep sait za tv

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 6

 39. viktor

  lep sait za tv

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 5

 40. Drazen

  Vakfu,najbolji crtani po meni,dobro je sto su uveli novu sezonu!Takodje bi trebali da uvedu najnoviju sezonu Code Lyoko!

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 1

 41. Crafter745

  U mene neće da učita iako imam plugin :\

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 1

 42. Vanja

  Kako da gledam bez plugina ili kako da nabavim plugin

  Ocena komentara: Thumb up 6  Thumb down 1

 43. Uros Nesic

  Slazem se sa tobom GORME, kao i prosli put! :)

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 3

 44. gorm

  Moram reći par reči u vezi ovoga što je Jogi rekao.Ovako: SVAKO IMA PRAVO DA ISKAŽE SVOJE MIŠLJENJE I JOGI NAM JE TO SVIMA OPET DOKAZAO.KOLIKO NJIH(PA ČAK I JA)JE IZ ČISTA MIRA VREĐALO JOGI-A,A ON NAM JE UVEK DAVAO DOBRE SAVETE I DOKAZIVAO NAM NAŠE GREŠKE.BRAVO JOGI ŠTO SI PORED SVEGA ŠTA GOD TI NEKO REKAO I DALJE IMAO SVOJE MIŠLJENJE I STAV,TAKO TREBA IMATI SVAKO A NE SAMO TI.JA TI NISAM VEROVAO I BIO SAM LOŠ A POPRAVIO SAM SE I TO ZAHVALJUJUĆI TEBI UVIDEO SAM SVOJS GREŠKE.OVAJ SAJT NIJE OVDE SAMO DA HVALI ULTRU VEĆ I DA NAM POKAŽE JEDNU VAŽNU LEKCIJU I NAUČI NAS JER JE TO JAKO VAŽNO ZA SVE NAS!!!Veliki pozdrav...

  Ocena komentara: Thumb up 11  Thumb down 2

 45. Jogi 2

  Tako je Jogi!Slažem se sa tobom.Uvek treba braniti sebe kad si u pravu a ti si Jogi upravo učinio to.Sve pohvale od mene!Zaista si carina!

  Ocena komentara: Thumb up 14  Thumb down 2

 46. Jogi

  Ne gledam,a pa i šta da gledam?Neće meni niko pričati šta smem da gledam a šta ne! SVAKO I TO UVEK IMA PRAVO I SME DA KAŽE SVOJE MIŠLJENJE.JA NE GLEDAM MIA I JA,ALI I DA GLEDAM NE BIH SE KRIO ILI PLAŠIO DA TO GLASNO I JASNO KAŽEM!Ja imam puno pravo da kažem svoje mišljenje kao i svi drugi.Rekao sam da se slažem sa Nenom oko toga da moram da pohvalim ultru i ne kajem se uopšte sa tim što sam rekao!Zato ti,kralju nad kraljevima ubuduće malo više gledaj sebe i uopšte više neću ništa da ti pričam jer ti to verovatno ne razumeš,TAKAV SI-KAKAV SI. A SADA ĆAO...

  Ocena komentara: Thumb up 17  Thumb down 3

 47. kralj nad kraljevima

  Ahahaahahaaa,Jogi!Gledas mia i ja,cim si rekao slazem se sa Nenom znaci da gledas mia i ja!Heeheheh Jogi!!!

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 13

  • Ognjen

   Nije tačno! To što se on slaže sa Nenom, to ne znači da on gleda taj crtać! Evo, na primer: Mia i ja, ja sam gledao i imam hrabrosti da pred celim sajtom da kažem: GLEDAO SAM PRVU I DRUGU SEZONU! A NARAVNO DA SAM GLEDAO: LALALUPSI, SUPER ŠPIJUNKE!

   Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 48. Jogi

  Ubacite i kaelu sezona 2(dodao bih i to) i sa srećom pa se nadamo da će vam kanal biti dobar barem malo nego pre mesec dana.

  Ocena komentara: Thumb up 14  Thumb down 0

 49. dima

  Ja bih voleo a verujem i druga deca da ubacite crtane kao sto su potraga za deltorom,vakfu,kaelu i tako neke.

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 1

 50. Jogi

  Da slazem se sa Nenom,sad moram da pohvalim ultru!Pozdrav...

  Ocena komentara: Thumb up 6  Thumb down 0

 51. Nena

  Počela je nova sezona mije i ja! Čudno mi je to što su oni pustili novu sezonu ovako brzo jer je tek počela u italiji! Ali sve pohvale za Ultru zbog nove sezone. Još kad bi ubacili sundjer boba! Pa to bi bilo sjajno. :) :D

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 2

 52. milan

  cao

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 3

 53. Laz

  Imam nesto veoma bitno da vam kazem, ovaj sajt nema veze sa tv ultra oni samo prenose sliku nista vise, da upravo tako ceo vas zivot je laz.

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 3

  • Neko ko se sa njm slaze

   Normalno u praju je ultra je samo tv kanal

   Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

  • gorm

   A kako ti to sigurno znas

   Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 3

 54. jaca

  Molim vas da vratite Naruta I Dragon ball. :)

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 0

 55. jocaa

  Kad cete vratiti naruta??? ili bar ubacite nove epizode tj one kojih nije bilo mnogo dece ga obozava :)

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 0

 56. jocaa

  Kad cete vratiti naruta??? ili bar ubacite nove epizode tj one kojih nije bilo mnogo dece ga obozava :)

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 0

 57. Ivana

  Dajte zaljubljenu mimi kroz dan ,ubacite je umesto gormita jer su dosadni i ima ih mnogo puta na dan

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 2

  • Ognjen

   Slazem se

   Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 0

 58. Uros Nesic

  Slazem se sa GORMOM.

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 0

 59. Neymar

  Ajde da pišete malo na sk2

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 1

 60. Uros

  Kakvi novi crtici?

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 2

 61. gorm

  TAJ KOMENTAR NIJE REKLA ULTRA,BILO BI DOBRO DA JE TAKO ALI NIJE TO JE SAMO LAZ!NE VERUJTE U TO!!!

  Ocena komentara: Thumb up 6  Thumb down 1

 62. selina

  Slazem se sa Urosem Jogi je stvarno carina, kulturan i lepo vaspitan momak. :)

  Ocena komentara: Thumb up 7  Thumb down 0

  • Neymar

   Da

   Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 1

 63. Ana

  Vratite Naruta! Ili Dragon ball z

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 1

 64. ultra tv

  Djeco dolaze nam novi crtići zato izdrzite

  Ocena komentara: Thumb up 7  Thumb down 1

  • Neka

   Kako znas da dolaze novi crtaći i koji će too biti? :)

   Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 1

 65. Jogi

  HVALA UROSE,JA SE ZAISTA I TRUDIM I TRUDICU SE DA NA DOBAR,PAMETAN I LEP NACIN I POSTANEM STO BI TI REKAO CARINA.ULTRA NIJE SADA TAKO LOSA,DODUSE MANJE JE GLEDAM NEGO RANIJE I KADA JE GLEDAM GLEDAM SAMO VECERENJI PROGRAM JER JE,ON PO MENI MNOGO BOLJI OD OVOG PREKO DANA,(PREKO DANA NI NE GLEDAM ULTRU.)Caoo svima i veliki pozdrav i od mene!:)

  Ocena komentara: Thumb up 12  Thumb down 0

 66. Uros

  Jogi, CARINA si.

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 0

 67. gorm

  Jogi.izvini.Nisam bio dobar prema tebi,preterao sam zaista.Hvala štoi si me urazumio.Neka se svi poprave na vreme i pokaju kada treba i neka shvate svi gde je granica,i kad se treba izviniti i prestati vređati nekog ko nije to zaslužio,kao jogi sada.A slažem se sa tobom(jel bitno?).POTPUNO SE SLAŽEM.I svi slobodno izrazite i recite svoje mišljenje glasno i jasno da se zna to dobro!Ja sam okrenuo ultru juče,i baš je tada ona pčelica Maja.Sačekao sam da ona prođe,kad ono repriza kod lioko...Tako da sam ja ugasio ultru i pomislio kako su upropastili svoj kanal.I gormiti nisu najbolji crtani,ali se oni meni sviđaju.JOŠ JEDNOM,IZVINI JOGI.Ćao svima

  Ocena komentara: Thumb up 8  Thumb down 1

 68. DinoNody

  Dobro je sto ste dodali Moj dzinovski prijatelj ali izbacite one glupe crtane kao sto je StikiMajmunoliki i onu zaljubljenu mimi mislim ko to gleda ? okej okej je kajdzudo a sta bi falilo da ubacite DragonBallz ili Naruta? Eto vam moje misljenje

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 2

 69. JEL BITNO ? -.-

  OVI KOJI HOCETE DA SE UBACE ONI CTRANI PUNI KRVLJU I BORBE JOS VISE CETE UPROPASTITI ULTRU !!! I NE GLEDAJU TAJ KANAL SAMO 10-OGODISNJACI I OSTALI STRARIJI OD 10 GOD., GLEDAJU GA I 3.-OGODISNJACI, I 5-OGODISNJACI I SVI TI MLADJI OD 10... SAMO UNISTAVATE DJETINJSTVO TIM CRTACIMA.. PA KAKAV JE PROBLEM DA NA ULTRI BUDU CRTACI POPUT SUNDJER BOBA, PINGVINA SA MADGASKARA, ONI PENCINCI, A AKO JE ZA VAS ,, TINEJDZERE'' TO DOSADNO, NEKA ULTRA UBACI NEKE SERIJE KAO NA NICELODIONU. NICELODION JE JEDINO DOBAR KANAL, OSTALI KANALI ZA ,, DJECU '' SU SVE SAME GLUPOSTI DA TAKO KAZEM !!!!

  Ocena komentara: Thumb up 6  Thumb down 10

  • ne nije bitno

   NICKELODEON????????????????STVAAAAAARNO?????????

   Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 5

 70. Laki

  Ja mislim da je extra to sto ste ubacili Digimone.Digimoni su mi najbolji crtani.Jos od malena ih gledam.Srecan sam sada sto cu mocu da ih gledam opet i to na Srpskom :)

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 3

 71. kendall

  molim vas vratite dragon ball z naruto yugio gde je jusej i dodajte avatar-the last airbender i legend of korra

  Ocena komentara: Thumb up 6  Thumb down 3

 72. SOFI

  JA MISLIM DA JE NICKELODEON PUNO BOLJI NEGO ULTRA ZATO IH MALO KOPIRAJTE DA ULTRA POSTANE DOBAR KANAL

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 6

  • Ana

   Slazem se sa tobom !

   Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 5

 73. NESI

  ULTRA JE SUPER ALI MOLIM VAS IZBACITE STIKI MAJMUNOLIKI I SMRDA FU I VRATITE NARUTA DRAGON BALL Z I JUGIO GDE JE JUSEJ I DODAJTE AVATAR-THE LAST AIRBENDER,LEGEND OF KORRA I NEKE SERIJE SA NICKELODEONA POSTO SU JAKO DOBRE

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 4

 74. NICK

  VOLIM LUTRU ALI STVARNO BI ZELIO DA VRATITE DRAGON BALL Z I JUGIO GDJE JE JUSEJ I DA DODATE NEKE CRTACE I SERIJE SA NICKELODEON-A

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 1

 75. SOFI

  VRATITE DRAGON BALL Z,NARUTA,JUGIO GDJE JE JUSEJ VIDITE DA SVI TO TRAZE

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 3

 76. Ema

  VRATITE DRAGON BALL Z,NARUTO,JUGIO GDE JE JUSEJ I IZBACITE CUVARE SNOVA STIKI MAMUNOLIKI SMRDA FU TAKODJE DODAJTE NEKE CRTACE ZA DJECU OD 10 GODINA

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 3

 77. Anastasija

  Mislim da je Ultra stvarno propast od programa za djecu. Mislim, nikad da dodate neke lijepe crtaće a one crtaće što su bili dobri vi ste izbacili ! Meni je sve ovo što ima na Ultri dosadilo. Pa dodajte na primjer ,,Sunđer Boba'' , ,,Pingvine sa Madagaska'', pa ,, Braca Grim '' , pa imaju neki pecinski ljudi sto su se bili emitovali na B92... To su bas lijepi crtaci i vjerujem da bi ih gledali i djeci i ovi tinejdžeri. Zatim mozete dodati i tinejdžerske serije kao na nickelodion - u . Izbacite code lioko, stiki majmunolikog, onih spasitelja iz sna, jugia a da vratite smrdu... Pa da dodate onaj jugio gdje ima faraon i jugi... Vjerujem da bi tada Ultra bila bolja i zanimljivija. Hvala i nadam se da cete dodati te crtace

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 3

  • sofi

   ja se totalno slazem sa tobom

   Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 3

 78. obozavalac ultre

  Ja volim ultru volim njegove crtace ali bi volijeo da vratite Dragon ball z.

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 4

 79. Aleksa

  Ako ista vidim blizu strava kao ovo na tv ultri ili bilo kom srpskom kanalu necu znati sta da radim. https://www.youtube.com/watch?v=N2rAHAVU1sY

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 80. Aleksa

  I broj 3:Filmovi Koji filmovi molim vas?Betoven?Samo to?Mislim da ljudi u casmediji mesaju jedninu i mnozinu.Gde su dobri filmovi kao iz James Bond fransize,Doctor who:the day of the doctor,ili animirani dugometrazni filmovi kao na primer:Diznijevi animirani filmovi iz devedesetih. I jos jedna stvar:Izbor anime-a Jao covece vi ljudi nemate ukusa iz casmedije.Zasto tako Dosadan anime kao Zaljubljena Mimi(Nisam mogao da nadjem originalni naziv,zao mi je),ili Kirarin Revolution.Sve je to dosadno.Da ste barem stavili Lucky star pa to bi i prihvatio ali molim vas.Zasto ne nesto kao FullMetal Alchemist,Neon Genesis:Evangelion,Bishoujo Senshi Sailor Moon ili koji broj sezona One Piece. Da zavrsim,nije meni cilj da kazem CasMediji sta da radi(jer nikad ne slusaju),nego da razumnim ljudima kazem sta bi bilo dobro za njih i/ili ako imaju njihovu decu.Zato postoji internet.Lepo na TV-u zakljucajte ultru i dajte detetu da nadje nesto dobro na netu.Pomozite mu malo ako imate ukusa.

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 1

  • Ognjen

   Anime, anime, anime... Šta god vi gledate to mora da bude anime! Jeste da i ja ne volim dosadni anime kao što je zaljubljena mimi, izbacite je već jednom! Ili, još gore, kirari! Hvala bogu što ste je izbacili! Aleksa je u pravu oko filmova ,,Doctor Who", ali sve ostalo, nije ništa više u pravu! Da ste slušali moje savete, Ultra bi bila mnogo bolja, i možda bi vam se povećala gledanost! A, pošto me niste slušali, tako vam i treba!

   Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

  • Milan

   Ultra je postala mnogo retardiran kanal.Kakvi su sve ovo debiloidni crtani i animei?Gde je stari dobri Ultrin program kada ste pustali normalne crtane i animee?Mislim da bi ultra mnogo popravila kada bi pustili neki normalan anime kao Tokyo Ghoul,Fairy Tail,One Piece,Bleach,Mirai Nikki,Angel Beats,FMAB (naravno sve titlovano i da bude u vecernjem programu).Ovo sto sada pustate je jednostavno retardirano...Takodje ako bi nesto pustili pusti te celo a ne pola,jer je jednostavno glupo ili pustite obe sezone ako imaju 2 sezone...

   Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 1

  • Milan

   Poptuno se slazem...I originalvno ime animea "Zaljubljena Mimi" je "Class rep in love".Ali nekako imam osecaj kada bi pustili One Piece,Neon Genesis:Evangelion,FMA ili neki drugi anime da bi bilo ocajno odradjeno...Osim ako ga ne bi uradili kao sto je Death Note uradjen tj. da nije sinhronizovan.Ipak,budimo iskreni,Ultra je pre bila mnogo dobar kanal koji je 2013 postepeno poceo da se upropastava sve dok se nije skroz upropastio i postao kanal za klince...Kada sam bio mladji mnogo sam voleo da je gledam,ali sada kada pogledam one Digimone,koji su ocajno odradjeni kao i 90% Ultrinih sinhonizacija od 2014 god,povraca mi se.Ti glasovi...Bljak!

   Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 1


VAŽNA NAPOMENA

Svi TV kanali se strimuju sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj. Na kanalima na našem sajtu se ne ne nalazi sadržaj TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima.