Magazin SportOstali sportovi Sportska gimnastika Beograd

Sportska gimnastika Beograd

by Administrator

pobednik1Sportska gimnastika deli se na mušku i žensku, odnosno razlikuje se po tome što muškarci vežbaju na konju sa hvataljkama, krugovima, konju za preskok, razboju i vratilu, dok žene to rade na parteru, dvovisinskom razboju i gredi.
Bez obzira što sama vežba traje kratko, u suštini je veoma teška i zahtevna, jer iziskuje snagu, pokretljivost, izdržljivost i dobru koordinaciju pokreta. Gimnastika u sadašnjem obliku nastala je u 19. veku. Sportska gimnastika je takođe i olimpijski sport.
Škola sportske gimnastike namenjena je deci uzrasta od 3 godine pa nadalje. Treninzi se održavaju u salama koje su opremljene adekvatnim spravama za vežbanje. Kao najbolju školu u Beogradu preporučujemo Gimnastički Klub „Pobednik“. U ovoj školi vaša će deca vežbati uz stručan nadzor profesora Zorana Vranova, koji je inače i predsednik kluba. Zoran Vranov završio je Fakultet fizičke kulture (DIF) u Beogradu, gde je na sportskoj gimnastici diplomirao ocenom 10. pobednik2
Profesor Vranov se već 15 godina bavi i kaskaderstvom, i u toj oblasti je postavio dva svetska rekorda. Na svetskim prvenstvima nekoliko puta je osvajao prvo mesto, što možete videti na sajtu www.kaskaderi.com
Treninzi u Gimnastičkom klubu „Pobednik“ odžavaju se na dve lokacije u Beogradu, u V beogradskoj i VII beogradskoj gimnaziji. Škola je počela sa radom 2005. godine i registrovana je u Ministarstvu sporta.
Gimnastika za decu je izuzetno kosrisna i veoma dobra za pravilan razvoj, pre svega kičme.
Ukoliko želite da upišete svoje dete u Gimnastički klub „Pobednik“ pozovite brojeve kluba:
063/8-555-222 , 063/8-555-222 ili pošaljite e-mail na
pobednik@gimnastika.rs
Za više informacija posetite sajt Gimnastičkog kluba „Pobednik“ www.gimnastika.rs ili www.gimnastickiklub.com

0 komentar

Slične teme