Magazin Life styleZujanje Najdžel T. Paker – stručnjak za internet promocije po prvi put u Srbiji

Najdžel T. Paker – stručnjak za internet promocije po prvi put u Srbiji

by Administrator

najdzel-pakerU okviru BLIS konferencije održava se posebno predavanje Najdžela T. Pakera, autora knjiga i predavanja na temu digitalnog biznisa.

Zahvaljujući svom iskustvu i shvatanju načina na koji funkcioniše internet i pravca u kojem se on kreće, Najdžel je prava osoba kojoj jedna firma treba da se obrati ukoliko želi da ostvari uspeh onlajn.

Najdžel, koji se već 18 godina bavi razvojem poslovanja na internetu, dolazi iz Engleske i vlasnik je kompanije za digitalni konsalting PelaTis Online, nezavisne konsultantske firme koja sarađuje sa klijentima iz maloprodajnog, industrijskog i uslužnog sektora.

Njegova knjiga pod naslovom „Kako da Vaš internet sajt radi za Vašu firmu“ pomogla je stotinama malih i srednjih preduzeća da usvoje principe uspeha na internetu.

Čak i u slučaju da vas sama konferencija ne interesuje, možete da dođete samo na predavanje, koje se održava u četvrtak 9. novembra od 8.30-11.00 u

Hotelu Crown Plaza u Beogradu. Cena predavanja je 30 EUR. Više informacija na http://upps.org.rs/blis/ ili office@upps.org.rs.

0 komentar

Slične teme