Magazin Life styleZujanje Kocert Sinana Sakića 18. avgusta u Dobanovcima

Kocert Sinana Sakića 18. avgusta u Dobanovcima

by Administrator

Krunisani kralj narodnjačkog štimunga, neprevaziđeni Sinan Sakić, staje na crtu di-džeju Salvatoreu Ganačiju u čijem se setu na na festivalu “Tomorrowland” našao i Sinanov veliki hit. Sakić će naime, prvi put u svojoj karijeri, nekoliko hitova izvesti uz podršku di-džeja, pa će njegova publika moći da uživa i u haus ritmovima. Sinan naime sprema pravu poslasticu za sve svoje fanove iz Beograda i okoline. Koncert koji će se održati 18. avgusta u kompleksu Queen bazena u Dobanovcima, baciće senku na sve dosadašnje Sinanove koncerte, a pevač sa svojom ekipom već danima radi na pripremama spektakla.

–Zaista ćemo napraviti nešto drugačije, a samim tim što se koncert održava na tako lepom mestu, imaće potpuno drugačiju notu. Svi će moći da pobegnu od gradske vreline, i na svega pet minuta od aerodroma, uživaju u spektaklu koji pripremamo, kaže ushićeni pevač.

Cena karata za koncert čiji početak je planiran za 21. čas biće simbolična, a ako je po Sinanovim najavama suditi, biće ovo zaista koncert za pamćenje.

Karte u predprodaji do 16.08.2017. – 600 RSD

Na dan koncerta 1.000 RSD

Karte možete kupiti na sledećim mestima:

– Bazeni Queen, Dobanovci

– Don cafe, Dobanovci

– Poslastičarnica M24, Surčin

– Restoran Teatar, Surčin

– Restoran Twelve (bivši Bali) (Partizanske avijacije 12, Beograd)

ili ih možete rezervisati putem emaila: kartezakoncert@gmail.com

0 komentar

Slične teme