Magazin TehnikaIT Učinite učenje zanimljivijim pomoću Epsonovog interaktivnog rešenja za predavanja

Učinite učenje zanimljivijim pomoću Epsonovog interaktivnog rešenja za predavanja

by Administrator

projektor-epsonPovećajte interakciju tokom predavanja, iskoristite naprednu konektivnost i ostvarite dobre rezultate uz pomoć najnovijeg Epsonovog intuitivnog interaktivnog rešenja ultra-kratkog dometa, projektora EB-696Ui. Sa opcijom bežičnog povezivanja i unapređenom moderatorskom funkcijom, lako je zainteresovati studente putem veoma detaljnih slika prikazanih u Full HD rezoluciji.

Hans Dumer, direktor Visual Instrumentsa, EMEAR, izjavio je: “Ovaj vrhunski projektor ultra-kratkog dometa koristi najnoviju tehnologiju kako bi omogućio razmenu i impresivan nivo interaktivnosti, kao i promenjivu veličinu prikaza do 100 inča, što flat-panel ekrani ne mogu da postignu bez velikog povećanja cene. Dugotrajan životni vek lampe od 10.000 časova u ekonomskom režimu rada omogućava lako održavanje. Osetljivost na dodir i olovka sa dvostrukom upotrebom olakšavaju studentima da se uključe putem direktnog pisanja ili crtanja na projektovanim slikama, bez mobilnog uređaja ili računara. S druge strane, unapređena moderatorska funkcionalnost softvera EasyMP Multi-PC Projection znači da profesori mogu sa lakoćom da prikažu sadržaj koji žele sa do 50 uređaja, dajući studentima još više prilika za međusobnu razmenu sadržaja.”

Epson iProjection aplikacija olakšava studentima da razmenjuju sadržaj i dostupna je za iOS i Android uređaje, a sada i za Google Chromebook uređaje. Intuitivne funkcije anotacije, koje ne zahtevaju upotrebu računara, proširene su unapređivanjem kontrole i anotacije traka sa alatkama, uključujući i dodatak funkcija za štampanje i čuvanje podataka kojima se može pristupiti sa novog glavnog ekrana. Takođe su prisutne i mogućnost podeljenog ekrana i ultra-široka interaktivnost na više ekrana, mogućnost kontrole kamere za dokumente direktno sa EB-696Ui, kao i ugrađeni zvučnik od 16 vati i mikrofonski ulaz.

Uz EB-696Ui, tu je takođe i još 10 modela ove serije: EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S i EB-670. Svi su zasnovani na 3LCD tehnologiji kako bi proizveli svetlu sliku punih boja veličine do 100 inča sa kontrastom koji ide do 16.000:1. Svi modeli imaju tri HDMI ulaza kako bi omogućili predavačima da lako povežu svoje uređaje, uključujući računare, DVD plejere i kamere za dokumente. Takođe, SMART Notebook softver dolazi uz sve modele.

EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-675W, EB-680 i EB-670 biće dostupni od januara 2017. godine.

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme