Magazin Life styleZujanje Luda žurka u kafani „Čaršija“ – promocija nove pesme Save Perovića

Luda žurka u kafani „Čaršija“ – promocija nove pesme Save Perovića

by Administrator

Savo Perović i Sajsi MC napravili ludu žurku na promociji pesme „Derište“ u Kafani Čaršija.

Pogledajte kako je bilo na promociji pesme „Derište“ Save Perovića, koji je u prepunoj kafani „Čaršija“ uz prisustvo koleginice Sajsi MC sa kojom je snimio pesmu, sedme sile i kolega sa estrade napravio ludu žurku za pamćenje.

Fenomenalanim nastupom i izvođenjem pemse „Derište“, Savini fanovi su bli oduševljeni na poklon je dobio tortu sa svojim likom od salona lepote „Dolce“ koji su ujedno i prijatelji art-worka koji je snimio Dejan Milićević.

Sava se zahvalio svim prisutnima rečima:

„Veliko mi je zadovoljstvo što ste došli u ovolikom broju, osećam se ponosno i uzbuđeno. Hvala mojoj porodici i prijateljima na podršci. Hvala ljudima koji su radili na ovom projektu, kompozitoru Saši Laziću i aranžeru Aci Krsmanoviću, Dejanu Milićeviću koji je snimio ovaj predivan art-work, salonu lepote „Dolce“ i jednoj i ne ponovljivoj Sajsi MC“

„On je stariji u pesmi, ja sam kao neko „Derište“, ali sam od prvog trenutka znala, još kad smo počeli da snimamo pesmu da smo dobar spoj. Sava je divna i osoba i bilo mi je zaovoljstvo saradjivati sa njim.“ istakla je Sajsi MC

Posle oficijelnog dela promocije, Savo Perović je zajedno sa koleginicom Sandrom Rešić nastupio u prepunoj kafani „Čaršija“, fanovi su sa nestrpljenjem čekali početak nastupa, koji je počeo oko 23 h i trajao do ranih jutarnjih sati.

kafana-carsija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

carsija beograd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nocni zivot beograd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

izlasci beograd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sava perovic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sava perovic nova pesma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sajsi mc

0 komentar

Slične teme