Magazin TehnikaIT Novi Value Glossy foto-papir donosi Epson kvalitet u svakodnevnicu

Novi Value Glossy foto-papir donosi Epson kvalitet u svakodnevnicu

by Administrator

Приказује се c13s400035_md00035-00_160523-Resizer-800Q100.jpgEpsonov novi Value Glossy foto-papir donosi pristupačno rešenje za svakodnevnu foto-štampu. Bilo da su u pitanju fotografije sa odmora koje stavljamo na frižider ili slike za školski projekat, ovaj pristupačni foto-papir će bez izuzetaka pružiti Epsonov kvalitet.

Ovaj foto-papir dizajniran je sa posebnom pažnjom tako da u kombinaciji sa Epsonovom gamom mastila daje najbolji mogući kvalitet. Ovo je takođe odlična vest za korisnike inkdžet štampača sa zadnjom fiokom za ubacivanje papira, koji mogu da iskoriste sve prednosti ovog pristupačnog paira.

Epson nudi veliki izbor foto-papira kako bi obezbedio pravi proizvod po pravoj ceni za svaku situaciju. Novi 183-gramski Value Glossy foto-papir sa 3 zvezdice ponosni je član osnovne serije Epsonovih proiozvoda. Za korisnike kojima treba profesionalni ili arhivacioni kvalitet, Epson takođe nudi 200-gramski Glossy foto-papir kvaliteta 4 zvezdice sa premazom, 255-gramski Premium Glossy foto-papir kvaliteta 5 zvezdica i, konačno, 300-gramski Ultra Glossy foto-papir kvaliteta 5+ zvezdica.

Idealan za široki dijapazon primena, Value Glossy foto-papir dolazi u dve veličine – A4 i 10×15 cm, a dostupan je u različitim količinama; 20, 50 ili 100 listova. Papir dolazi u pakovanju koje ima mogućnost ponovnog zatvaranja, što olakšava čuvanje od vlage i svetla.

Najdžel Vajldmen, senior product manager za Epson Europe, izjavio je: “Mi volimo fotografije i smatramo da bi ljudi trebalo češće da ih štampaju u svojoj režiji. Cena često može biti prepreka pa smo našli rešenje u našem pristupačnom Value Glossy foto-papiru. On nudi  fotografije Epson kvaliteta po niskoj ceni, čineći svakodnevno štampanje fotografija mnogo pristupačnijim.”

Value Glossy foto-papir biće dostupan od Oktobra 2016 godine.

SmartPoint Adria

 

0 komentar

Slične teme