Magazin ZabavaKnjiga, film i muzika Bane Mojićević završio snimanje spota za pesmu „Loša navika“ (VIDEO)

Bane Mojićević završio snimanje spota za pesmu „Loša navika“ (VIDEO)

by Administrator

Bane MojicevicBane Mojićevic sledece srede premijerno ce predstaviti novu pesmu „Losa navika“, za koju svi koji su je culi prognoziraju da ce ozbiljno nadmasiti prethodni hit „Dodji“.. Video resenje za ovaj singl od koga i sam pevac, priznaje, mnogo ocekuje snimljeno je pre nekoliko dana na vise lokacija u Kikindi koja se, dodaje, pokazala kao idealan izbor za spot..

-Kikinda je zaista prelepa, nasli smo neka divna mesta koja su „dusu dala“ za slikanje. Jeste bilo naporno, poceli smo rano ujutru, izmenjali pet razlicitih lokacija do kojih se, kako to obicno biva, moze doci samo peske i zavrsili u hotelu „Twenty“ naseg proslavljenog fudbalera Mladena Krstajica kod koga smo zabelezili poslednje kadrove. Radili smo dobrih 18 sati sa nekoliko kratkih pauza ali isplatilo se. Mislim da smo napravili odlican spot koji ce na pravi nacin ispratiti pesmu- objasnja pevac- „Losa navika“ opisuje neke ljubavi koje smo sigurno svi u zivotu bar jednom doziveli. Nadali smo se da ce trajati, verovali da su prave ali su nas zivot i okolnosti demantovale pa smo, na kraju, bili zadovoljni sto su se zavrsile i otvorile prostor za nesto novo. Ima stih koji kaze „sad sam jaci nego ikada“ i to je prava poruka pa pesma jeste vesela, optimisticna i ima super ritam koji prosto tera na igranje.

Donedavni clan zirija sou programa „Neki novi klinci“ nema vremena za predah pa vec razmislja o numeri koju ce, ako sve bude po planu, predstaviti na jesen do kada ga ocekuju brojni nastupi ali i promocija vec pomenute numere cija ce premijera, podsecamo, biti sledece srede, 3. avgusta, na njegovom zvanicnom youtube kanalu.

-U planu je i nekoliko zanimljivih saradnja, medju prvima sa jednim od nasih najboljih muzicara na svom instrumentu, pravom umetniku ali da ne otkrivam previse, dok ne zavrsimo ovo sto smo zapoceli. Korak po korak. Iako ove godine obelezavam 12 godina karijere, u sali znam da kazem da vreme merim od pocetka ove godine. Naucio sam pravila igre, okupio ljude sa kojima se odlicno razumem i sa mnogo ljubavi biram pesme u koje verujem i u kojima se pronalazim. Naravno, ne zaboravljam neke ranije hitove koji poput „Ljubi, ljubi“ uveliko zive neki svoj zivot. Publika i ja smo na istoj strani i to je ono sto me cini srecnim.

Jedan od najboljih zabavljaca na domacoj muzickoj sceni ce, podvlaci, citavo leto provesti radno ali se nada da ce se u nekom trenutku pridruziti porodici na moru, bar na nekoliko dana.

-Milici i deci je more za odmor, tati za posao- smeje se Bane- Imam vec veliki broj zakazanih koncerata po citavom regionu ali i Evropi, ocekuje nas promocija ove i priprema novih pesama ali naci cu nacin da se malo odmorim u drustvu familije. Valjda. Hahaha…Salim se, sve je stvar organizacije a muzika i oni su mi najvece ljubavi pa cu za sve naci vremena. Neispavan ali svi srecni i zadovoljni. Hahaha…

0 komentar

Slične teme