Magazin TehnikaIT Velika potražnja za Epson rešenjima na Drupa sajmu uslovila povećanje proizvodnje

Velika potražnja za Epson rešenjima na Drupa sajmu uslovila povećanje proizvodnje

by Administrator

Epson-DrupaEpson je zabeležio povećanu potražnju za raznim vrstama štampača od strane kompanija koje su posetile Epson štand na Drupa sajmu. “Imali smo veoma uspešan nastup,” izjavio je Dankan Ferguson, izvršni  direktor za profesionalna rešenja za štampu i robotiku u kompaniji Epson Europe. “Ovo je najveće Epsonovo  predstavljanje do sada, kada je reč o kompletnoj ponudi inkjet štampača za pripremu i štampu fotografija, tekstila i nalepnica. Na štandu je vladalo je veliko interesovanje od strane posetilaca iz raznih krajeva sveta i drago nam je da je zabeležen i veliki broj narudžbina.”

Intereseovanje za novu SureColor SC-S seriju štampača je bilo tako veliko, da je Epson morao da poveća proizvodnju u nastojanju da odgovori na povećanu tražnju. Premijerno predstavljanje Epsonovog novog 44-inčnog SureColorSC-P10000 štampača velikog formata rezultiralo je uspehom od 10 prodatih mašina, a jedan od njih je prodat kompaniji Picto iz Francuske, koja ga je pridružila već postojećem asortimanu od tri 64-inčna SC-P20000 modela.

Izloženi SurePress L-6034VW digitalni štampač za etikete privukao je najveću pažnju pa je imao porudžbine iz svih delova Evrope, dok je SurePress L-4033AW bio interesantan velikom broju  globalnih kupaca, uključujući tržište SAD-a i Dubaija.

U okviru štanda, Epson je demonstrirao i kako desktop rešenja mogu da omoguće kompanijama da iskoriste uslugu dizajniranja i štampanja kako bi se proizveo veliki broj različitih, personalizovanih proizvoda na širokom spektru podloga. Velika gužva na štandu stvorila se na prezentaciji novog ColorWorks C7500 štapača za etikete i SC-F2000 štampača za direktno štampanje na tekstilu, koji garantuju beskompromisan kvalitet po pristupačnoj ceni.

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme