Magazin Life styleIshrana Hrana za svačiji džep

Hrana za svačiji džep

by Administrator

foody-clubUkoliko želite da svoje slobodno vreme iskoristite na pravi način i provedete ga kraj dragih ljudi uz omiljenu hranu,brzo i lako dobijete obrok dok provodite vreme na poslu imate mogućnost da uz pomoć novog sajta za poručivanje hrane to i učinite iz bilo kojeg dela grada.

Vaše novo omiljeno mesto na internetu – Foody Club je servis za online poručivanje hrane gde na jednom mestu imate priliku da od mnoštva restorana, izaberete onaj koji će u tom trenutku zadovoljiti  Vaša čula. Onofoody-club što će privući Vašu pažnju prilikom korišćenja je jednostavan korisnički interfejs, mogućnost da samo za nekoliko minuta poručite hranu uz pomoć profesionalno obrađenih fotografija, koje Vam predstavljaju ponudu menija svakog restorana i da bez sumnje dobijete upravo ono što ste i poručili. Čime smo posebno ponosni su brojni filteri koji će svaku vašu porudžbinu prilagoditi vašim željama.

Pored izuzetne ponude restorana i jednostavnog korišćenja, sajt Foody Club nudi nagrade i pogodnosti za svako poručivanje preko našeg online online porucivanje hraneservisa. Registracijom na sajt foodyclub.rs dobijate 700 bodova koje
možete odmah zameniti za besplatnu hranu za bodove.

“Hrana za bodove” funkcioniše na sledeći način: Većina restorana u svojoj ponudi ima određenu hranu koju možete dobiti sasvim besplatno,
menjajući je za bodove. Bodove sakupljate već pomenutom registracijomporucivanje hrane
kao I svakom narudžbinom, 100 RSD – 10 bodova. Ostavljanjem komentara nakon porudžbine,  2 sata kasnije, dobijate 30 bodova.

Restorani se rangiraju prema vašim komentarima, što Vam daje i tu mogućnost da budete kritičar hrane i pomognete Vašem omiljenom restoranu da dođe do samog vrha.

foody-clubTakođe, bodove dobijate i pozivanjem prijatelja i njegovom prvom narudžbinom – 300 bodova. Pozovite prijetelje da  postanu deo kluba ljubitelja hrane, Foody Club.

Lak, brz I jednostavan način naručivaja hrane je od sada dostupan vama. Posetite foodyclub.rs I uverite se sami jer Foody Club pobeđuje glad!

0 komentar

Slične teme