Magazin Life styleZujanje Jezička mreža Verbalisti dostigla svoj prvi milion na YouTube-u

Jezička mreža Verbalisti dostigla svoj prvi milion na YouTube-u

by Administrator

verbalistiNe tako veliki broj edukativnih kanala na YouTube-u može da se pohvali popularnošću i reputacijom koju je izgradila jezička mreža Verbalisti. Sa više od 700 pratilaca i preko milion video pregleda medij jezičke mreže je jedan od najposećenijih obrazovnih YouTube kanala u jugoistočnoj Evropi.

Dejan Trpković, direktor kompanije PRODIREKT u čijem vlasništvu su Verbalisti, ovim povodom je izjavio: “Veliko je zadovoljstvo videti da su prilozi objavljeni na YouTube kanalu jezičke mreže nedavno ostvarili milionsku gledanost i to je možda najbolja vest za nas u ovoj godini. Počastvovani smo tolikom pažnjom i podrškom zaljubljenika u jezike i putovanja; veliko hvala svim posetiocima”.

Ono što YouTube kanal Verbalista čini tako uspešnim jeste element zabave koji u učionici često izostaje. Tim povodom Dejan Trpković dodaje: “Zabavni karakter edukativnih sadržaja je veoma bitan ako želite da steknete i zadržite korisnike na svojim medijima, ali je on jednako važan i u procesu edukacije, naročito kada su u pitanju mlađe generacije. Mladi će brzo napustiti neki YouTube kanal ili društvenu mrežu ako im ne ponudite dovoljno zanimljiv i dinamičan sadržaj, dok je učenje daleko efikasnije ako se obrazovanje obavlja na način koji je njima prihvatljiv. Naš veliki uspeh i privilegija za korisnike jezičke mreže je dobijena podrška od poznatih muzičara, glumaca, reditelja, pisaca i umetnika uopšte; oni su svakako u velikoj meri doprineli kvalitetu medijskih sadržaja. Proteklih godina brojni gosti “začinili” su naš YouTube, a ovom prilikom izdvajam legendarnog gitaristu Stenlija Džordana koji nam je preneo svoje jedinstveno iskustvo i viđenje šta je potrebno da bismo uspeli u životu, pevača čuvenog benda The Brand New Heavies Sajmona Bartolomjua i njegovu zanimljivu priču o tome kako se muzika menjala tokom njegove karijere, kao i članove vodećeg britanskog džez benda, Jive Aces, koji su svojim optimizmom i sving muzikom oduševili naše posetioce”.

Verbalisti YouTube kanal je 25. februara zabeležio svoj prvi milion, a danas je već dostigao 1.200.000 video pregleda. Drugi milion izgleda dolazi još brže.

Bernice Camilleri

0 komentar

Slične teme