Magazin Life styleZujanje U Beogradu održan prvi „ART IN ORANGE“ event

U Beogradu održan prvi „ART IN ORANGE“ event

by Administrator

art-in-orangeGalerija Štab u četvrtak je bila mesto okupljanja ljubitelja fotografije, likovne umetnosti, muzičkih taktova i dobrog druženja. U ambijentu obojenom narandžastim tonovima, a uz podršku ambasade Republike Nemačke, na zajedničkoj izložbi svoje fotografske radove zaokružene nazivom „Secret Wood“ prikazao je naš poznti fotograf Miša Obradović, dok je opusom „Movable Feast“ likovne elemente događaju dodala akademska slikarka Ječena Jelača.  Atmosfera je začinjena Jagermeaister koktelima, dok je za muzički deo bila zadužena DJ Miss Millie.

Pomenuta dva događaja integrisana su u zajednički ART IN ORANGE! koncept koji promoviše umetnost i dobru zabavu na drugačiji način. Glavna inspircija za okupljanje bio je Jagermeister, piće za koje se vezuju legende i misterije, ali i inovatinost, kreativnost, druženje i dobar provod. Filozofija Jagermesiter-a je reflektovana i u slikama Jelene Jelače kroz elemente prijateljstva i druženja, a njena izložba „Movable Feast“ u prepoznatljivom stilu prikazula je noćni život beogradskog andergraunda. Reski biljni liker kroz šumske motive utkan je i u fotografije Miše Obradovića koji je svoje viđenje ženske lepote prikazao u seriji „Secret Wood“.

Kao odgovor na temu, prostor je obilovao narandžastim elementima, počev od svetlosnih instalacija i vizuelnih elemenata sa čuvenim jelenom, do  Jegermeister koktela koji zagrejali atmosferu.

Događaju je prisustvovao i veliki broj ličnosti iz javnog života poput Gordana i Zorane Kičić, Biljane Tipsarević, Vuka Brajovića, Biljane Cincarević, Nikoline Pišek, Gorana Jevtića, Nenada Radujevića, Petra Janoševića i mnogih drugih.

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme