Magazin TehnikaIT Kompletan paket za tekstilnu štampu u velikim obimima

Kompletan paket za tekstilnu štampu u velikim obimima

by Administrator

kolor-stampacEpson najavljuje štampač SureColor SC-F9200 i HDK Black mastilo koji mogu proizvesti velike obime visoko kvalitetnog tekstila, brzo i dosledno, uz minimalne troškove. Takođe je dostupan i transfer papir koji upotpunjuje ponudu, te proizvođači mogu štampati na odevnim predmetima, sportskoj odeći, materijalima za dekorisanje domova kao i na mekim reklamnim materijalima i zastavama. Uz garanciju i servisnu podršku, proizvođači mogu računati na kvalitet i bezbrižan rad.

Epsonova PrecisionCore tehnologija i dve TFP glave štampača obezbeđuju vrhunsku boju i preciznu sliku na kvalitetnom tekstilu. Novo HDK crno mastilo velike gustine iz UltraChrome DS serije razvijeno je za dobijanje intenzivne, neutralne crne boje i gustih senki.

Sistem za snabdevanje mastilom velikog kapaciteta za korisnika znači duži ciklus rada bez prekida i manje vremena potrošenog na zamenu UltraChrome DS mastila, uz minimalno održavanje i čišćenje. Štaviše, veliki grejač za sušenje i opciona ventilacija održavaju optimalne uslove za precizne otiske koji se mogu koristiti odmah nakon izlaska iz mašine.

Ričard Berou, viši menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe izjavio je: “Epson uviđa koliko je našim korisnicima važno da im troškovi štampe budu mali. Sa modelom  SC-F9200 vrlo je lako postići veoma nisku cenu po kvadratnom metru, zahvaljujući rezervoarima za mastila visokog kapaciteta i Epson UltraChrome DS mastilu. Korisnici mogu još više smanjiti cenu eksploatacije korišćenjem novog HDK Black mastila koje se nanosi u manjim količinama, a daje guste i neutralne crne nijanse, smanjujući tako ukupnu potrošnju mastila[1].”

Kako bi obezbedio uštedu na troškovima štampe, model SC-F9200 je dolazi sa Print & Save[2], Epsonovim profesionalnim softverskim paketom za kontrolisanu štampu, koji omogućava bolju kontrolu potrošnje i sprečava gomilanje suvišnih materijala.

SureColor SC-F9200 će biti dostupan od oktobra 2015.

Karakteristike
Performanse, kvalitet i pouzdanost koji obezbeđuju nisku cenu eksploatacije (TCO)
PrecisionCore TFP glava štampača za visok kvalitet otiska i dug radni ciklus
Visoka rezolucija štampe, do 720 x 1440dpi
Štampa na velikom broju različitih sublimacionih transfer papira dimenzija do 64 inča (1625mm) širine
Visok kvalitet otiska zahvaljujući podesivosti veličine kapljice tj. Variable Sized Droplet tehnologiji
Pouzdan sistem automatskog prihvatanja otiska težine do 40kg uz preciznost namotavanja od + / – 2.5mm
Brzo sušenje zahvaljujući grejaču koji podržava temperature od 30 do 55 stepeni Celzijusa
Ubacivanje medija po principu poluge; automatska kontrola zategnutosti medija
Brzina oko. 97m2/sat (“draft” režim; 56m2/sat produkcija i 27m2/sat “quality” režim)
Integrisan sistem za dopunu mastila 2 x 1,5, sa pakovanjima mastila od po 1 litar (1.08kg) za nižu cenu eksploatacije i duži radni ciklus
Epson UltraChrome DS mastilo na bazi vode daje žive jasne konture i fine gradacije, uz odličnu otpornost na pranje, izbeljivanje, abraziju i perspiraciju

 

 

 

 

 

 

 

 


[1] U poređenju sa rezultatima postignutim sa Ultrachrome DS setom mastila koji koristi standardna crna mastila

[2] Print & Save je trenutno dostupan u  Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, Portugaliji, Španiji, Belgiji, Danskoj, Luksemburgu, Holandiji, Švedskoj, Poljskoj, Rumuniji (spisak važi za FY15). Za više informacija, molimo vas posetite www.epson.eu/printandsave’

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme