Magazin TehnikaIT Kompaktni skeneri izvanrednog kvaliteta

Kompaktni skeneri izvanrednog kvaliteta

by Administrator

Epson-skenerSkenirajte, sačuvajte i podelite slike i dokumente sa novim, elegantnim skenerom Perfection V19. Ovaj desktop skener nudi rezoluciju 4800dpi i sjajno se uklapa u kućni i poslovni enterijer, pomažući vam da dobijete brze i kvalitetne skenove. Kako biste uštedeli na prostoru, integrisani stalak omogućava da uspravite skener i tako ga koristite.

Svedenog i kompaktnog dizajna, model V19 ne zauzima  previše radnog prostora. Ugrađeni stalak omogućava da koristite skener i uspravno i položeno, bez potrebe za dodatnim prostorm na stolu. V19 se napaja i povezuje preko jednog micro-USB kabla te nema potrebe za adapterima i kablovima, što znači da vaš radni prostor ostaje uredan.

Li Viders, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Ovaj novi model je idealan za korisnike kojima je potreban kvalitetan, kompaktan i elegantan skener koji se jednostavno koristi. Pored mogućnosti skeniranja dokumenata i fotografija kod kuće, poslovni korisnici mogu koristiti V19 za skeniranje u manjim obimima, kao što je skeniranje poslovnih dokumenata, slika, vizit karti i slično.”

Sa modelom V19, možete biti sigurni da će vaše fotografije izgledati najbolje moguće uz Epson Easy Photo Fix softver. Ovaj softver poboljšava kvalitet slika tako što otklanja efekte prašine, restaurita izbledele boje i popravlja pozadinu. Ovaj skener takođe dolazi sa funkcijama za popravljanje teksta i dokumenata u smislu izoštravanja, pojačavanja i smanjivanja intenziteta boja i uklanjanja tragova nastalih usled dvostrane štampe.

V19 je idealan za brzu produkciju kvalitetnih skenova fotografija i dokumenata. ReadyScan LED tehnologija znači da nije potrebno vreme da se skener zagreje i počne sa radom. Ovaj skener takođe poseduje dugmiće za direktno operisanje. V19 vam omogućava da skenirate, kopirate i delite vaše skenove ili ih sačuvajte kao PDF fajlove koje možete petraživati[1]  jednim dodirom na dugme. Čak možete  prilagoditi zadatke prema sva četiri dugmeta kako biste brže prilagodili repetitivne zadatke.

Podelite vaše fotografije sa porodicom i prijateljima skeniranjem direktno na Facebook i Picasa mreža.

Poklopac ovog skenera se može potpuno skinuti ukoliko skenirate debele knjige, foto albume i druge tvrde poveze.

Ključne karakteristike:

V19
Više prostora na stolu zahvaljujući ugrađenom stalku koji omogućava uspravljanje skenera
Napajanje i konektivnost kroz jedan micro kabl
Visoka rezolucija skeniranja (4800 dpi) dokumenata i fotografija
Delite i čuvajte fotografije online sa Epson Easy Photo Scan softverom
Četiri dugmića za direktne komande
Poklopac koji se može ukloniti radi skeniranja debelih knjiga i foto albuma
Pretvorite skenirane dokumente u lako pretražive PDF fajlove (samo za Windows)
ReadyScan LED tehnologija za brz početak skeniranja, bez zagrevanja
Poboljšajte kvalite skeniranih fotografija sa  Epson Easy Photo Fix softverom
Funkcije za poboljšavanje kvaliteta teksta i dokumenata

 

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme