Magazin ZabavaIgrice HyperX nagrađuje najbolju gejming mašinu

HyperX nagrađuje najbolju gejming mašinu

by Administrator

hyper-xHyperX, članica  Kingston Technology Company, Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, organizuje takmičenje za sve korisnike koji se ponose svojom gejming mašinom. Do 21.12.2014. godine priliku da se pohvale hardverom za gejming imaju posetioci sajta www.hyperxgamingmachine.rs koji postave fotografiju unutrašnjosti svog PC-a sa nekom od HyperX komponenti,  čime ulaze u trku za jednu od tri glavne i veliki broj nedeljnih nagrada koje dodeljuju naši medijski partneri.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se ulogujete na www.hyperxgamingmachine.rs web sajt preko vašeg Facebook naloga, u aplikaciju na sajtu postavite fotografiju svoje gejming mašine i pozovite prijatelje da u okviru aplikacije glasaju za vas. Da bi fotografija bila kvalifikovana za dalje takmičenje, važno je da sadrži HyperX memoriju ili SSD. Najbolje korisnike očekuju vredne nagrade:

  • Prva nagrada –  HyperX Fury SSD 240 GB –Uz vrhunski SandForce SF-2281 kontroler, kapacitet koji ide do 240GB i mogućnost montaže čak i u sisteme koji dozvoljavaju maksimalnih 7mm visine za disk, ovaj model SSD-a svakako ispunjava mnoge želje gejmera. Započnite igru što pre, skačite sa nivoa na nivo bez trenutka pauze i pobedite druge.
  • Druga nagrada – HyperX Cloud slušalice – Optimizovan za profesionalni gejming, uz frekventni raspon od 15Hz do 25.000 Hz i SPL od 98 dBA, HyperX Cloud reprodukuje intenzivan zvuk i kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove, omogućvajući vam da jasno čujete svaki takt svoje pobede. Dugotrajnost s jedne i udobnost sa druge strane garantuje snažna metalna konstrukcija kombinovana sa kožnim rajfom i mekanim jastučićima.
  • Treća nagrada – HyperX Fury memorija 1866MHz (Kit of 2) 8GB – Ovi pristupačni memorijski moduli su odličan izbor za gejmere koji žele da ubrzaju svoj sistem bez mnogo muke, jer se memorija sama overklokuje u zavisnosti od sistema na kome je instalirana, sve do 1866MHz.

HyperX Gaming Machine takmičenje, pored medijskih, podržavaju i maloprodajni partneri – Gigatron, WinWin, Emmi i PC Chip – u čijim lancima možete naći kompletnu ponudu iz HyperX linije.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom iPAX.

Za više informacija posetite HyperXstranicu.

 

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme