Magazin Šou biznisTračevi Metju Mekonahi dobio zvezdu na Stazi slavnih

Metju Mekonahi dobio zvezdu na Stazi slavnih

by Administrator

metju mekonahiDobitnik Oskara za ulogu kauboja u filmu Dobri diler iz Dalasa i jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca, Metju Mekonahi, konačno je dobio svoju zvezdu na čuvenoj holivudskoj Stazi slavnih. Ovaj poseban dan proslavio je društvu svoje supruge Kamile Alves, njihovo troje dece, a svečanosti su prisustvovali i brojni fanovi i kolege.

Danas je za mene jako važan dan. Ovo je veoma značajan moment za moju karijeru. Pre nego što sam napunio 18, nisam odgledao ni dva-tri filma. Svoju prvu ulogu dobio sam u filmu Munjeni i Zbunjeni i nisam mogao ni da sanjam koliko će to zaista dalje uticati na moju karijeru, izjavio je glumac.

Ceremonija je organizovana ispred najpoznatijeg muzeja voštanih figura, muzeja Madam Tiso, a Kristofer Nolan, direktor filma Međuzvezdani u kome Mekonahi igra glavnu ulogu, izjavio je da glumac vredno radi više nego bilo ko koga zna i da zaista zaslužuje da i na ovaj način bude nagrađen za svoj trud. U pomenutom filmu glume i En Hatavej i Džesika Čestejn koje su imale priliku da među prvima čestitaju svom kolegi.

Snimanje filmova je nešto što sam naučio da volim i što učim da uvek volim još više. Ja sam iz Teksasa, tamo imamo kuću, ali me čini izuzetno srećnim što sam deo čitave ove industrije koja mi je pomogla da živim svoje snove. Uvek jedva čekam ponedeljak da krenem na posao, rekao je Mekonahi.

0 komentar

Slične teme