Magazin TehnikaIT BLI letnje nagrade za Epson kao najbolji izbor

BLI letnje nagrade za Epson kao najbolji izbor

by Administrator

skenerBuyers Laboratory LLC, vodeća nezavisna kompanija za testiranje proizvoda namenjenih vizuelizaciji dokumenata, nagradila je model WorkForce DS-860  kao najbolji izbor za 2014. godinu u kategoriji skenera. Nagrada je dodeljena za kvalitet i visoke performanse, dok su za proizvod rekli da je “izvanredan poslovni skener A4 formata”.

Endi Brej, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, je izjavio: “Oduševljeni smo što je BLI prepoznao kvalitet našeg skenera WorkForce DS-860. Ova nagrada je potvrda brzine, pouzdanosti i funkcionalnosti proizvoda, kao i njegove jednostavne integracije u svaki sistem za upravljanje dokumentima. Proizvod je idealan za kompanije koje žele da unaprede efikasnost procesa skeniranja, obrade i čuvanja podataka.”

BLI nagrade su najznačajnije nagrade u ovoj oblasti, a proizvodi se uzimaju u obzir samo ukoliko su prošli višemesečna opsežna testiranja u specijalizovanim prostorijama kompanije BLI. Epsonov WorkForce DS-860 je nadmašio konkurenciju svojom brzinom i univerzalnošću i time zaslužio letnju nagradu za najbolji izbor za 2014. godine.

DS-860 je pokazao izuzetne rezultate u različitim kategorijama u kojima je testiran, uključujući višu OCR preciznost od proseka, brzinu koja je iznad proseka u hardverskim “throughput” testovima i mogućnost da radi sa više formata papira nego što je prosek za ovaj tip proizvoda. TCO ovog uređaja je do 40 odsto niži od proseka.

Lisa Rejder, stariji urednik za za skenere, je izjavila: “Epson WorkForce DS-860 predstavlja sveobuhvatno rešenje: poseduje kvalitetan softver, mnoštvo funkcija i intuitivan dizajn, a sve to po ceni koja je niža od prosečne. Omogućava bukvalno sve što je potrebno za skeniranje i usmeravanje dokumenata u poslovnim okruženjima u kojima je važna brzina.”

Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodeća svetska nezavisna kompanija koja pruža usluge analize i testiranja uređaja uređaja za digitalni prikaz i vizuelizaciju dokumenata koja daje značajne informacije i vredne savete za razvoj proizvoda. Dva puta godišnje, nagrade za najbolji izbor odaju priznanje proizvodima koji su imali najbolje performanse u ekstenzivnim testovima sprovođenim u BLI laboratorijama u proteklih šest meseci.

0 komentar

Slične teme