Magazin LjubavLjubav i strast Rezultati 1. meseca Loveville takmičenja – Ko su za sada najbolji ljubavnici?

Rezultati 1. meseca Loveville takmičenja – Ko su za sada najbolji ljubavnici?

by Administrator

Rezultati za prvi mesec regionalnog takmičenja u vođenju ljubavi, Loveville 2014, koje se odvija pod sloganom “Zauzmi pozu i budi prvi”, prikazuju interesantnu i možemo slobodno reći, neočekivanu statistiku. Od 13 gradova koji učestvuju u Loveville takmičenju, grčki grad Iraklion se pokazao najaktivnijim u krevetu, dok Beograd tek treba da se dokaže u mesecima koji dolaze! Pogledajte rezultate:

loveville durex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako malo bolje pogledamo listu, primetićemo da se najbolje rangiraju gradovi Grčke. Da li je zaista istina da Grci to rade najbolje? Srećom po nas, prikazani podaci sumiraju samo rezultate dobijene u maju mesecu, pa samim tim Beograd i dalje ima vremena da se popne više na listi, ukoliko se ljubavnici još večeras popnu u krevet i dokažu suprotno! Imali smo dužu predigru, ali sada je vreme da vidimo rezultate!

Najrazigranija i najzabavnija Durex kampanja želi da podigne svest o značaju zaštite prilikom sekusalnog odnosa i poziva Vas da podržavate grad koji je Vaš favorit kroz najimpresivnije poze! U mogućnosti ste da se kladite na grad koji želite da pobedi na  www.facebook.com/Durex.Srbija i na taj način dobijete priliku da osvojite seksi nagrade i putovanja. Vaš grad se bori za ekskluzivnu Durex žurku i sada imate priliku da dokažete Vaše “performanse”. Prodaja kondoma, bez obzira na brend, računa se po glavi stanovnika i ona će odlučiti o tome koji će grad pobediti. U naredna dva meseca takmičenja mogući su najrazličitiji obrti kako u Vašoj spavaćoj sobi, tako i u rezultatima takmičenja!

Iako se sva zabava dešava ispod čaršava, ne zaboravite da posetite Loveville aplikaciju na Durex Srbija Facebook stranici koja Vam otkriva čitav svet poza u seksu koje su inspirisane sportom. Unutar same aplikacije takođe možete četovati sa ljudima oko Vas sa kojima delite isti entuzijazam u vezi sa pozama!

Zauzmite što više poza i budite prvi. Još večeras. I sutra. Sve dok ne donesete Srbiji pobedu i učinite Beograd ponosnim domaćinom najveće žurke ove jeseni! Mi jedva čekamo da vidimo rezultate koje će pokazati mesec jun. A Vi?

0 komentar

Slične teme